Babasız 3 cocuk buyuten evi kira olan nice fedakar insan var kus kadar parayla gecinmeye çalışan 40 binle hayli hayli gecinilir Biraz da yasamdan beklentisine de bağlı
@kubrabyktr sehrıne gore gecınırsın ıstanbul uygun kıra bulursan olur 20 bın ancak sonrarı ancak sıze yeter gecınenler nerde dıyosunda 10 bın tl alanlar kuru ekmekle gecınıyo mızacendı anlamamısın gonlun varsa gecınırsın...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
bence yeterlidir
Millet kaç kişi asgari ücret ile geçiniyor sen ne diyorsun
Sen ne diyon sadece soru sordum
Farkındayım parlama hemen
Bende sadece yorum yaptim
Bir evde 3 4 kişi asgari ücretle çalışıyorsa 40.000 tl den fazla oluyor cahil cahil yorumlamayin
Calisamayan ama buna rağmen gecinenleri kastettim asil cahil sensin bunu bizde biliyoruz elbette
Babasız 3 cocuk buyuten evi kira olan nice fedakar insan var kus kadar parayla gecinmeye çalışan 40 binle hayli hayli gecinilir
Biraz da yasamdan beklentisine de bağlı
Tamam cahil bilmeden yorum yaptığımı biliyorum özür dilerim
Kendime cahil dedim
Hangi şehir? Evli misiniz? İkinizin maaşının toplamı mi bu? Bir de ev kira mi? Eğer kira ise kaç tl
Yozgat nisanliyim ev kira değil
Sadece nişanlım calisiyor
Çok rahat yeterli. Senin de kıyafet lüks takintin falan yoksa eşinin de öyleyse eğer. En az 25 K artirirsiniz bile
İstanbul'da isen yetmez.
Diğer şehirlerde yaşıyorsan + Kira derdi yoksa yeter.
konu yetmesiyse yettirirsiniz. şahsen ben 50k ile çok bir şey yapamıyorum. borç ödüyorum.
yeterlı gecnmesını bılene soyel dusun 10bın tl emeklı aylıgıyla gecınenler varr evı kıra olanlar var
Abi geçinenler nerde
@kubrabyktr sehrıne gore gecınırsın ıstanbul uygun kıra bulursan olur 20 bın ancak sonrarı ancak sıze yeter gecınenler nerde dıyosunda 10 bın tl alanlar kuru ekmekle gecınıyo mızacendı anlamamısın gonlun varsa gecınırsın...
Gönülle ne alakası var ne kadar cahil bir cevap
@kubrabyktr cahıl sensın elındekıyle yetınemeyen bır tıpsen demek.. hergun dısarda yemek yemezsın asırı pahalı seylere gıtmezsın alıs verısını kasaptan degıl market ve pazarı secersen her sene tatıl dıe dırdır etmessen kıayfetın ayakkabın varken bıle yenılerını gorul alırsan 100 de alsan sana yetmezzz
Nerede yaşadığınıza ve evin kirasına bağlı
Hayır yetersiz
Kira derdin yoksa her türlü yeter
Yaşam tarzı ve harcamalara göre değişir.
Bana tek başıma yetmiyor
Mazotuma yeteceğini sanmıyorum yani
Yeterli gayetde
Nasıl yeterli ya
Valla biz babamın emekli maaşiyla geçiniyoruz 😢 bir de kiracimiz var birde ailem evli kardeşlerime maddi destek oluyor. Gerisini siz düşünün
Yeter
Ev kira ise zor
Ne için
Kiradaysa yetmez
Yeter
Ev kira değilse yeterli
çok zor
ev kira ise yetmez
Tabi cok rahat hemde fazla fzla biz boyleyiz su an
Nerde nasıl kira ne?
Yetmez
Ev kira mı