Çalışan olsam ayda 4000 tl kazansam 500 kira 200 elektrik su doğalgaz diyelim 700 internet 100 telefon faturası 50 gıda alışveriş için aylık 300 harcasam dışarıda 200 harcasam 2500 tl kar kalıyor
Eğer kiraya çıktığım ev boşsa kendi istediğim eşyaları koyarsam başta kendi eşyalarım için harcamalar yaparım beyaz eşyalar aletler mobilyalar alırım yaklaşık 10 bin tl gider bunun için ondan sonra araba alırsam onun taksitleri sonra onun gideri var
yeter
yetmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Kira için İstanbul veya büyükşehirden bahsetmiyorum normal bir şehirden normal bir daireden bahsediyorum asgari
en az miktarda harcamaya çalışırsam 500 kira. elektrik doğalgaz suyu fazla kullanmam az kullanırım gıdayıda sabah akşam 2 zeytin yerim günde 1 bardak su içerim 15 günde 1 yıkanırım
sana daha iyi bi önerim var😎 yalnız yasayan bi sevgili yap onunla yaşasan daha fazla biriktirebilirsin😂 zaten masrafsız birisin 15 de bir yıkanıcam günde 2 zeytin 1 bardak su içicen dimi🙄
tutumlu olmak güzel bsy, bende tutumlu olmaya calısırım mümkün oldugunca. fakat hayat sartları tutumlu olmaya davet etmiyo Şu an mecbur bırakıyor, şakanı anlamayıp insanları trolleyen pdr öğrencilerinden sandım seni kusura bakma
ayda 4000 tl kazanıyorum. 500 tl kira verdim 300 tl faturalar 200 tl gıda etti 1300 tl ayda başka giderlerde olabilir en kötü 2000 tl ile geçinebiliriz ben daha iyisinden bahsetmiyorum asgariden bahsediyorum
matematiğinden anladıgım kadarıyla senin matemateğine göre gercekten gecinebilirsin😂zaten asgari ücret 3000 oldu sen bu para ve akılla samimi olarak söylüyorum eşine bile bakarsın😎
en başta boş eve çıkarsam eşyalar için harcama yapacam zaten ama onu saymıyorum ben en temel gereksinimler için gereken harcamadan bahsettim bunun haricinde harcanan ihtiyaç değil istektir onları da alabilirim mesela ben gıdaya düşkünüm değişik meyveleri sebzeleri bitkileri alırım teknolojik aletleri alırım vr gözlük gibi. temel ihtiyaçlar için ne kadar az harcarsak istekler için o kadar çok harcarız onu demeye çalışıyorum
seni cok iyi anlıyorum, iki zeytin 1 bardak suyla yemek ihtiyacını, 15 günde bir dus alarak temizlik ihtiyacını giderip, yeni teknoloji magazası acılacagında bir gece öncedrn cadır kurup sıraya girerek son model iphone alıcaksın🤪
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
4000 kazansan yeter tabiiki, sadece harcalamaların sandıgından fazla olur. tam olarak hesapladıklarının 2 katı giderin olur
en az miktarda harcamaya çalışırsam 500 kira.
elektrik doğalgaz suyu fazla kullanmam az kullanırım
gıdayıda sabah akşam 2 zeytin yerim günde 1 bardak su içerim
15 günde 1 yıkanırım
:D şaka yapıyorum tabi. ama en mimimum miktarda kullanmasını bilirim
sana daha iyi bi önerim var😎 yalnız yasayan bi sevgili yap onunla yaşasan daha fazla biriktirebilirsin😂 zaten masrafsız birisin 15 de bir yıkanıcam günde 2 zeytin 1 bardak su içicen dimi🙄
yok ben yalnız olmak istiyorum evde. ciddi bir harcama planı yapılabilir.
tutumlu olmak güzel bsy, bende tutumlu olmaya calısırım mümkün oldugunca. fakat hayat sartları tutumlu olmaya davet etmiyo Şu an mecbur bırakıyor, şakanı anlamayıp insanları trolleyen pdr öğrencilerinden sandım seni kusura bakma
herşey pahalı zaten şu an alınacakta çok şey var
ama bence zorda olsa tutumlu olmak mümkün
herşeyi almak zorunda değiliz
ayda 4000 tl kazanıyorum.
500 tl kira verdim 300 tl faturalar 200 tl gıda etti 1300 tl ayda
başka giderlerde olabilir en kötü 2000 tl ile geçinebiliriz
ben daha iyisinden bahsetmiyorum asgariden bahsediyorum
matematiğinden anladıgım kadarıyla senin matemateğine göre gercekten gecinebilirsin😂zaten asgari ücret 3000 oldu sen bu para ve akılla samimi olarak söylüyorum eşine bile bakarsın😎
en başta boş eve çıkarsam eşyalar için harcama yapacam zaten ama onu saymıyorum
ben en temel gereksinimler için gereken harcamadan bahsettim
bunun haricinde harcanan ihtiyaç değil istektir onları da alabilirim
mesela ben gıdaya düşkünüm değişik meyveleri sebzeleri bitkileri alırım
teknolojik aletleri alırım vr gözlük gibi.
temel ihtiyaçlar için ne kadar az harcarsak istekler için o kadar çok harcarız onu demeye çalışıyorum
seni cok iyi anlıyorum, iki zeytin 1 bardak suyla yemek ihtiyacını, 15 günde bir dus alarak temizlik ihtiyacını giderip, yeni teknoloji magazası acılacagında bir gece öncedrn cadır kurup sıraya girerek son model iphone alıcaksın🤪
ins dogru anlamısımdır🙄
var zaten gerek yok başka şeyler bakarım
araziler alırım meyveler otlar ekerim
ikizler burcuyla konusuyo gibiyim, seni anlayamıyorum. ektiklerini sulamayı unutma kurumasınlar😂
Yeter ama 500 TL kira çok zor büyük şehirlerde küçük bir şehirdeysen yeterli
büyükşehirden bahsetmiyorum tabi Türkiyede 81 il var ama büyükşehirde de az alan vardır elbet
Bu kadar az alanlar gece kondu tarzı ya da sorunlu binalar oluyor genelde 800 den aşağı 1+1 bulman zor
bulunur bulunur.
Eğer elektrik su doğalgaz 200 tutuyorsa söyle ben de oraya yerleşeyim
hesaplı kullanıyorsam
Ben Ağrı da yaşıyorum. Doğalgaz kışın 600-750tl arası geliyor.
Şu an mutfakda oturuyorum teyzem sıgara ıcıyor bende soruları seslı okuyorum senın soruna kısa ve öz bı cevab verdı rais
bok yeter
yarısı bile yeter harcamana bağlı
senın gıbıler bu ülkede olduğu süreç bu ülkeden bı cacık olmaz
senin gibiler olduğu sürece bu ülkeden bi' cacık olur
evet bro anlayişin icin teşekür ederim
başka da birşey olmaz
neden ayrı eve çıkıyorsun
kendim yaşamak istiyorum
hangi sehirdesin 500 kira
Ev konusu biraz rüya gibi ben 500 e ev bulacağını sanmam.
https ://www. sahibinden. com/ kiralik? price_min=500&price_max=550
500 kira? Ahırda falan mı kalmayı planlıyorsun?
ha ha ha !
galıba AKP gönderdı bunu buraya
Ne alaka? 😒
500den aşağı kira isteyen çok yer var sahibindene gir bak
ve Türkiyedeki evlerin çoğu ahırdan farksız hepsi sanki rezidans villa
Ahıra alıştıysan bir şey diyemem...
senin ahırından daha iyi ahırda yaşadığıma eminim canım
Peki sensin abla...
Orantisiz birseyler var sende nerde yaşiyorsun?
Samsun
500 kira mı? Neresi orası Şırnak mı? Burada 2000 den aşağı kira yok
Kırıkkale de yaşıyorum. Küçük şehir. 2-3 bin minimum
Diyelim Çanakkale Yalova
Ahhahaha. Aynen kardeşim 500 e bulursun ev
Türkiyede 81 il var. her evde sanki rezidans villa.
Hahahahahahahahahahahahahahahagwhw . Yaşadığım şehirdeeki minimum kira 2 bin. O da 1+1 öğrenci apartı.
Ev arkadaşı veya koca olursa yeter
Böyle olmaz ama