- Alışveriş & Hediyeler konusunda 852 cevap paylaştı.
+1 yılTişört güzel ve kaliteliyse verilir.
2.5 yıl önce under armour un tişörtüne 270 TL verdim. Şimdi o tişört 750 TL o kadar kaliteli ki, iyi ki vermişim o parayı.
Aynı yıl içinde 140 TL ye loft ve colinsten aldığım tişörtler 1 yılı geçmeden aşındı ve soldu.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yıl300 400 olmuş tişörtler zaten 600 de çok değil kaliteliyse verilir en azından uzun süre giyilir ben lc den alıyorum 1 sene giyebiliyorsun hadi 2 sene olsun o da sadece yaz için haa 4 5 aylık bir şey ordan burdan yırtılıyor koltuk altları soluyor yırtılıyor gidiyor
00 Yorumla
bu enflasyonun akıl almaz seviyede yükselmesi ile ilgili bir durum aslında o tişört 100tl ama şimdiki fiyatı 600tl yapacak bir şey yok.. birkaçyıl önce 100tl kaliteli bir thisrt şimdi 600tl maalesef durum böyle.
10 Yorumla
+1 yıl600 liranın hükmü kalmadı zaten. Ucuz olsun diye lcwdan alıyorum tek yıkayışta yakası kayıyor. Ki onlar da 200-300 oldu. Verilir kaliteli bir şeyse.
112 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın valla genelde levis , bershka ve tommy hilfigerdan giyiniyorum
- +1 yıl
6 sene evvel bir faik sönmez tshirtü almıştım hâlâ taş gibi. Bu yaz da giyerim büyük ihtimal. Ucuz mal alacak kadar zengin değilim diyen kimse çok doğru söylemiş.
Soran+1 yılAynen öyle bu mantıktan şaşma kesin kardasın Ayakkabılardada adidas puma ve nikedan şaşmam öneririm. tabi benim maddi durumda iyi azıcık :)
- +1 yıl
Bana onların kalıpları yaramıyo ya. reebok skechers vans iyi 😁 en az iki sene ne yırtılma ne bozulma.
Soran+1 yılAblam tarz olayınıda seviyor harikasın 😅 vanslar çok sert oluyor ama ya ondan sevmiyorum benim boyda ayakta uzun olunca alman ayakkabıları daha iyi gidiyor
- +1 yıl
Vans öyle zorlayabilir her ayağa gelmez. Bana bir şey yapmıyor çok uzun yürümediğim müddetçe ama. Almandan şaşmıcan. Adamlar çöp üretse bile kaliteli gerçekten.
- +1 yıl
Faik sönmezi bu gün gördüm bakü'de bakdim güzel seyler varmış. ama burada bershkayla Colin's aynı fiyat zaten. Faik sonmezden pantalon beyendim kararsiz kaldım hic denemediğim bir firma diye
Soran+1 yılValla öyle kıyafet giyim önemli ya tarz olmayınca olmazz
Soran+1 yılHele erkekler giyime hiç önem vermiyor beni görünce şaşırıyor insanlar amerikalı gangsterler gibi takılıyorum 😂
- +1 yıl
@Başakburcu777 pantolonlarında kumaş olanları denemedim hiç. Eşofman altları özellikle pamuklu olanları kötü hemen yıpranıyorlar. Jeanları biraz daha iyi. Genelde dış giyim ve üst giyimde daha iyi bir firma.
- +1 yıl
Giyim de insanın karakterini yansıtıyor çünkü
Soran+1 yılPantolonda levis öneririm tek geçerim. Evet öyle ben daha cool sokak stili seviyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Degil bence normal pazar yerlerinde 200den basliyo ve bı kac yıkamada berbat oluyo kıyafet en azından bir süre giyersin güle güle kullan
11 Yorumla
Soran+1 yılYani tabi kanka bi süre değil 3 4 sene götürüyor eskimeden
+1 yılo tshirtlere 3,5 pound veriyoruz ingilterede yani toplasan 200 tl
14 Yorumla
Soran+1 yılyok baktım fransada 18 euroymuş kargo ile 20 euro ben normale aldım yani
- +1 yıl
valla ben primarkdan alıyorum genelde gecende bugun baktım ucuzdular
Soran+1 yılBen kendi marka sitesine göre değerlendiriyorum ya 2. yerlerden pek almam illa kendi mağazası olcak 😂
- +1 yıl
marka takıntım yok cok kanka bu bahsettiğim lc waikiki kalitesinde bir magza zinciri
Gizli Üye(30-35)+1 yıl600lira çok fazla ama eskisine göre hersey katlanarak zamlandigi ve saticilarin bu fiyatlari normal gösterdigi için biz de ne yapacagimizi sasirdik
11 Yorumla
Soran+1 yılyani anneminde 3 bine aldığı tişörtün yanında bedava kalıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen yorumdakı ucuz dıyen slaklara bakma 600 liranın nesi ucuz? daha geçen hafta pazardan 3 tane tişört aldım o paraya gayette kaliteli tişörtler aldım
14 Yorumla
Soran+1 yılKanka pazarda var tabide kalitelilermi ki
Soran+1 yılBence normal lc waikiki vs dahi 300 tl civarında tişört
Cevap sahibi+1 yılvalla gayet kaliteli şeylerde çıkıyor biraz şans işi aslında
Soran+1 yılBizim burası ufak kanka ya pazardada çok kötü şeyler var , açıkcası pahalı ama dayanıklı gibi en az 4 sene giyiyorum zaten :D
+1 yılBen Turkiyedeyken 200 tl vermistim yanlis haturlamiyorsam ve bence bir tshirt icin bu bile fazla
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok tabii 100 lira yeter, mont mu alıyorsun bu rakam nedir, hemen iade et
13 Yorumla
Soran+1 yıl600 liraya mont kalmadı ki en ucuzu 1500 montların ama tabi markaya göre değişir
Cevap sahibi+1 yılMarka olmak zorunda değil, nerede indirim oradan alınır, artık devir bu maalesef
Soran+1 yılMarka olmadığı zamanda pazardan vs kalitesiz oluyor öyle olunca üstündede güzel durmuyor
+1 yıl500 verdim ve hala düşünüyorum acaba aynısını farklı yerde bulabilirmiydim diye ama yok bulamadim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaliteliyse kesinlikle verilir, değilse pahalı kaçıyor irrasyonal alisveris olur. Guess'ten 700-1500 arası veriyorum genelde tisörtlere, kaliteli olduğu icin üzülmüyorum. Ama kalkıp baska bi baskaya 700 tl tisört vermem hatta 500 dahi.
11 Yorumla
Soran+1 yılee markalara normal ki zaten annem armani tişörte 3 bin lira veriyor genelde onun yanında benim ki hiç 😂
Dün lacosteden aldım 3 bin tişörte 5bin 500 gömleğe verdim 600 ne ki çok ucuz
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yılDeğil beğendiysen iyi yapmışsın, hayırlı olsun.
10 Yorumla Çok değil hatta ucuz bence iyi bi t-shirt 800 civari
10 Yorumla
+1 yılArtık pahalı-ucuz algımı kaybettim. Ama şu var ki bugün aldığın ürünün yarının ucuzu
10 Yorumla
+1 yılFiyat algımız öyle bir halde ki 100 lira da ucuz 600 de...
10 Yorumla
+1 yılfazla degıl crop tısorte 550 tl verdım kucucuk bır kumas yanı
117 Yorumla
Soran+1 yılyani normal gibi evet bide güzeldi ya kalın kumaşlı oversize grafiği cs
- +1 yıl
lınklesene merak ettım cs deyınce
Soran+1 yılvs o ya kdkdk
Soran+1 yılatayım dur kız
- +1 yıl
at bakım yıne de şdmsös
- +1 yıl
guzelmıs artık bu tarz gıyıyo erkekler ya benım tısortte bershkaydı şdmaçsmamd bershka onceden ezıkledıgım bı markaydı sımdı fıyatlar yuzunden nadıren ugradıgım bı yere donustu
Soran+1 yılgayet kaliteli kanka eziklencek bişeyi yok ki , pull bear dan sweatim var 2 senedir taş gibi. Öyle ya böyle amerikan grafiksel tarzı seviyorum fkfkdıf
- +1 yıl
2-3 sene once bershkayı zorbalıyoduk sonradan koleksıyonları falan ıyılestı populer seyler cıkardı onceden kot pantolonları bıle cok kalıtesızdı ya
Soran+1 yılKanka pantolonuda ordan alma zaten 😂 onlar genelde tişört , sweat , ceket ve gömlekte iyiler. Pantolonda levis öneririm muazzamdır 😂
- +1 yıl
ben artık f/p urunu alıyorum oncede kaldı bu muhabbetler bu arada pantolonu kumas ıcın degıl mom jeanlerı cok guzeldı modelı durusu ama cok kalıtesızdı
Soran+1 yılTarz konusunda hep iyi zaten ama kalitede önemli bence
- +1 yıl
En son yıne pull and beardan bı pantolon aldım gayet ıyı durumda hala ama genellıkle mavı alıyorum ben en cok kotta ya
Soran+1 yılE mavi kotta baya iyidir 4 sene giyersin. Ama kotun mucidi levis kanka ömürlük pantolonlar ama çok pahalı
- +1 yıl
hıc almadım oradan genelde mom gıyıyorum hosuma gıden olursa dırekt alıyorum artık her sey pahalı zaten
Soran+1 yılKot pantolonu levis buldu zaten , 1800lerde çıktı , benim 1 tane var tarzıda çok cool , mom tarzda pantolonu çok
Soran+1 yılBu arada dün annemede crop aldık 200 lira tuttu jdjdk
+1 yılYok gayet iyi artık her şey pahalı önceden pahalı gelirdi ama şimdi artık 1000 TL bir üst fiyatı görebiliyoruz
00 Yorumla
+1 yılŞöyle çok değil ucuz malın üstünde kaliteli Dikişlere falan kötü duruyor Pahalı olması seni Biraz daha güzel gösterir çünkü kalitelidir markalıdır tabi kazık yemezsen
10 Yorumla
+1 yılŞuanki ekonomide 600tlnin değeri 60tl o yüzden normal
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl600 tl 30-40 manatmiydi galiba. Butcene bak bence kaliteliyse az bile. Zaten sizin oralarda giysiler ucuz gel burada bak o aldığın T-shirt 2 katidir. burada yazmışlar yorumlarda colinsden 150 tl ye t-shirt alıyoruz ben 500 tl para veriyorum burada o T-shirt lere. şu an tüm dolab Colins ve beni hayal kirikliğina uğratdı. Yani Türkiyede bu kadar ucuzmus. Mavide alıyorum odami dandik. Ama Colin's pamuklu ve rahat olduğu için ben hic hayal kırıklığı yaşamıyorum da.
00 Yorumla
+1 yılAslında çok gel gör ki bu arza karşılık geldiği için o fiyatlar olmaya devam edecek.
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 434 cevap paylaştı. Markaya bağli bence
12 Yorumla
Soran+1 yılBershka yani marka önemli annemde armani tişörte 2000 vermişti
Çokk. Markalı mı?
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet Bershka
Bugün deri mont aldım 10.500 TL oda çakma ajshhsjs
15 Yorumla
Soran+1 yıloha o nasıl bi çakma kanka ya kdkdkd hangi markanın çakması
Soran+1 yılBen o kadar parayı çakma monta versem çok üzülürdüm ya jdjd
Soran+1 yıliyi iyi tommy hilfigerın ceketleri çok iyi hem orijinal hem 7 8 bin lira knk , genelde nikeden mont alıyorum ben gerçide
+1 yılBu ekonomide normal bir fiyat. Ucuz da değil pahalı da değil
20 Yorumla
+1 yılKaliteli ve uzun süre kullanabilecegim bir tshirt ise veririm.
10 Yorumla
+1 yılHayır ideal 1000 e kadar normal bence
10 Yorumla
+1 yılKaliteli ve güzelse normal
10 YorumlaGünümüz parası öyle artık normal diyorum
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı. çok evet ama ucuz olanda yok artık
10 YorumlaMevcut ekonomide bence normal bir fiyat.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl190 liraya kazak aldım geçen lcw den 600 çok ama değil ama çok
00 Yorumla
+1 yılAnnem dikiyor benim t shirt. Tabi çok. Allahın kumaşı. 600 tl edecek bir ürün değil
00 YorumlaÇok değil artık
11 Yorumla
Soran+1 yılyani geçen annem crop aldı o bile 1000 lira
+1 yılKanka 600 tl bedava nerden aldın
112 Yorumla
Soran+1 yılciddimi bershkadan
- +1 yıl
Kanka dolar 30 u geçti nerden baksan 15 dolara almışsın
- +1 yıl
Çok iyi bu arada ben avvadan baktım 2k 1.5k
Soran+1 yıloha ciddimi kanka çok artmış ya
Soran+1 yılhahah asıl olay ne biliyonmu kışın ocakta levis kendi sitesinden 260 liraya tişört vardı bide son kalmış tam benim beden almıştım resmen bedava oldu ya 😂😂
- +1 yıl
Kanka pirre cardin den pantolon aldım tanesi 3000 hayat böyle Türkiye artık hiper enflasyon a doğru ilerliyor ama bana hiper enflasyon anlattırma cidden çıkamayız işin içinden
- +1 yıl
Bu daha iyi günlerimiz not al
Soran+1 yılmaalesef kanka farkındayım
Soran+1 yılinternette daha ucuz gibi sanki kıyafetler
- +1 yıl
Kanka onunda çakma olduğunun garantisi yok ama dediğin gibi site onaylı ise elektrik yok çalışan yok bir depo kirası ile nakliye ucuz olabilir ama gene önceki senelere göre yüksek
Soran+1 yılYok kendi sitelerinden alıyorum bide üyelikte vs indirim kodu oluyor ya o baya indirim yapıyo kanka
- +1 yıl
Eyw dostum ama seni uyandırayım geçen senenin modası
+1 yılBilindik bir marka ise çok değil
01 Yorumla
Soran+1 yılbilindik ya normal bence geçen anneme crop aldık o bile 1000 tuttu
Normal bu pahalılıkta
05 Yorumla
Soran+1 yılyani bide güzel olunca
Soran+1 yılÖyle profildeki sensen tarzın güzelmiş kanka
Soran+1 yılKankam🤩🙃
Değil gayet normal
00 YorumlaBu zamanda hiç bişeye hiç bişey çok değil
00 Yorumla
+1 yılAsla vermem gerek yok. 250 yeterli.
00 YorumlaBu ekonomide normal
00 YorumlaKaliteli ise sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl600 liranın değerimi var, para bile değil
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Gizli Üye(18-24)+1 yılbaya ucuz bu arada
11 Yorumla
Soran+1 yılsevindim ya
Çok bence
10 Yorumla
+1 yılMecbur
10 YorumlaÇok en azından beni aşar
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
u +1 yılÇok geldi bilemedim
10 Yorumla Çok ya gerçekten
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBedava resmen.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl600 Tl 60 TL gibi oldu normal yani
00 Yorumla
+1 yılçok.
01 Yorumla
Soran+1 yılBence değil gibi avrupadaki fiyatı 20 euro imiş
+1 yılÇok değil
10 YorumlaHangi marka
00 YorumlaEskiden olsa evet
00 Yorumla
+1 yılÇooook
00 Yorumla
+1 yılBu ekonomide normal
00 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın
00 Yorumla
+1 yılÇok bence
00 Yorumla
+1 yılKaliteli ise normal
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılÇok tabiki.
00 Yorumla Normal artık.
10 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım