Hiç hediye almayan erkek?

arkadaşlar merhaba benim uzak mesafe ilişkim vardı 7 ay oldu bugün ayrıldım. ben öğrenci olduğum halde ona sürekli bir şeyler yaptım. yemek yolladım hastalandı ona göre marketten ıhlamur vb şeyler yolladım.. özel günlerde, yeni yıl doğum günü sevgililer günü hediyeler aldım ki öğrenciyim maddiyatımı aşan şeyler aldım hala taksitle aldığım saatin borcunu ödüyorum... uzaktan yanıma geldi hediyeleri verdiğimde teşekkür etti o bana hiçbir şey almamıştı neyse dedim kendimde ama üzüldüm.. bi çiçek bile almadı gelirken. kadın arkadaşlarımız bilir ki mesele çiçek değil ince düşünülmek... sevgililer gününde herkesin kucağında buketler utandım öyle bakmamaya çalıştım üzüldüm.. belki erkekler şey dicek masrafları o ödemiştir. hayır olabildiğince ben de ödedim hatta ondan daha fazla harcama yapmışımdır yani sadece o masrafları ödemedi.. çok sevdiğini söylüyor falan ama insan sevdiğine her şeyi almak istemez mi? ben en azından öyleyim kendime tutup da o kadar pahalı bi saat almazdım mesela ama sırf o laf arasında saat sevdiğini söylüyor diye hemen aldım. sormadım bile alayım mı diye. o da şöyle yapıyor örneğin mousepade ihtiyacım var biliyor ben alayım mı sana diyor yani ne bekliyor al dememi mi bekliyor? teşekkür ederim ben alırım diyorum orada konu kapanıyor yani ne bileyim... ne düşünüyorsunuz

Hiç hediye almayan erkek?