Arkadaşımın 2 kuzeni için çanta aldık 3. yüde almak istiyor ne yapmalıyım?

Arkadaşlar nolur bir fikir verin ben 18 yaşında lise öğrencisi ailesiyle yaşayan aile harçlığıyla geçinen bir genç kızım okuldan bir kız arkadaşım var 3 aydır tanışıyoruz geçen ay arkadaşımın kardeşi vefat etti mübarek ramazan ayı gelincede kardeşim için ortak hayır yapalım bir depremzede kuzenime çanta alalım gelecek ay kardeşim için cenaze mevlidi yapacağız mevlide gelecek orada veririz dedi tamam diyip kabul ettim çantayı aldık bu sefer başka bir kuzenim daha gelecek onada alalım dedi onuda aldık bende bu sefer birde benim kardeşime kuzenlerime alalım sende destek çık dedim oda az bir şey para verdi bu sefer onlara alıyorken benim kardeşimede alalım dedi tamam dedim şimdide bir kuzenine daha çanta almak istiyor olmaz diyerek kabul etmiyorum anlamıyor ısrar ediyor cenaze evine gittiğim zaman bu istediği çanta mevzusu açıldı o üzülmesin diye kabul dedim bana bu sıralar bu konuyu açıncada kabul etmedim tek al dedim tek alamam ben sen kabul dedin diye para biriktiriyordum dedi gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum çantalar benim evimde duruyor ilk aldığımız çantayı aldıktan sonra babam sinirli bir şekilde ne zaman arkadaşına vereceksin o kuzeni geldiği zaman versin dedi ikinci çantayı da babam eve getirirken gördü bu ne dedi arkadaşım geçici süre sende dursun dedi dedim gülüp gitti ben şimdi ne yapacağım arkadaşımla aram bozulsun istemiyorum nasıl hallederim
Arkadaşımın 2 kuzeni için çanta aldık 3. yüde almak istiyor ne yapmalıyım?