Alışveriş & Hediyeler 1000 TL bütçem var, en yakın arkadaşıma nasıl bir hediye alabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hediye alma konusunda hiç iyi değilim en yakın arkadaşıma hediye almak istiyorum ne alabilirim 1000 liraya kadar çıkabilirim. Güncellemeler+1 yıl Arkadaşım kız 1000 TL bütçem var, en yakın arkadaşıma nasıl bir hediye alabilirim? Cevapla Hediye Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
lydiatttic Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Biraz karakterini anlat ona gore bisi diyelim biz ne bilelim boyle 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 24 yaşında yeni atandı zeki bir kız. Kullanabileceği bir şey almak istiyorum. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Pentiden bir gecelik takımı alabilirsin. Yalnız eve çıkacak giyer. Ev hediyesi alabilirsin. Saat ya da takı da olabilir. Aklıma gelen bunlar sadece 0 0 Yorumla
Dewy_Mi_O Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 36% +1 yıl Guzel yazlık bi elbise al para artarsa da kolye bileklik filan 0 0 Yorumla
kırmızıgül9 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Kupa alabilirsin üzerine mesleğini ve ismini yazdirabilirsin ilk akıma gelen bu oldu 0 0 Yorumla
Yalnız1ben Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bence direk parayı ver o istediğini alsın 0 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 339 cevap paylaştı. Kız mı erkek mi, nelerden hoşlanıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Biraz karakterini anlat ona gore bisi diyelim biz ne bilelim boyle
24 yaşında yeni atandı zeki bir kız. Kullanabileceği bir şey almak istiyorum.
Pentiden bir gecelik takımı alabilirsin. Yalnız eve çıkacak giyer. Ev hediyesi alabilirsin. Saat ya da takı da olabilir. Aklıma gelen bunlar sadece
Guzel yazlık bi elbise al para artarsa da kolye bileklik filan
Kupa alabilirsin üzerine mesleğini ve ismini yazdirabilirsin ilk akıma gelen bu oldu
Bence direk parayı ver o istediğini alsın
Kız mı erkek mi, nelerden hoşlanıyor
onun adına bağış yapsana en sevdiğim ya
Peluş dinazor al
Peluş dinazor al
vibratör al