6 yıllık arkadaşım aslında fakat hep doğum günlerimizde küs denk geldik uzun süreli küstüğümüz zamanlar oldu. Doğum gününe çok az kaldı ama hiç fikrim yok hediye öneriniz var mı?
En yakın arkadaşıma hediye alacağım ne alabilirim?
Neleri seviyor onları bilmek lazım ben kız arkadaşıma kar küresi almıştım 1 yıl oldu halen daha atıyor ara sıra öyle bir şey alabilrisim
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öncelikle kız, anime filmleri falan seviyor kitap da var ama ben hiç anlamam, BTS grubu var onu da seviyor posterini alsam posteri falan var aklıma bir şey gelmedi
Yani ben fikir olarak sordum örnek sen olsan ne alırsın verdiğin önerilere göre arkadaşıma bakıp beğenir beğenmez derim mesela bana da fikir olmuş olur anladın mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence kitap alın
Neleri seviyor onları bilmek lazım ben kız arkadaşıma kar küresi almıştım 1 yıl oldu halen daha atıyor ara sıra öyle bir şey alabilrisim
Öncelikle kız, anime filmleri falan seviyor kitap da var ama ben hiç anlamam, BTS grubu var onu da seviyor posterini alsam posteri falan var aklıma bir şey gelmedi
Hediye kutusu, set halinde yani içinde kupa bardak çikolata kahve ajanda kolye falan olan. Tabi pahalı hediye alabilirim diyorsan.
Saat? Veyahut da beğendiği birşeyi alma fırsatı ya da imkanı olmamış ve yanında konusu geçmişse.
Kendi saç telinden tesbih yaptır sevgilin için anlamlı bence
Kız kendisi yakın arkadaşım
Him
Sevgini ver boş ver hediyeyi
Ben kulaklık almıştım
Güzel fikir ama yeni kulaklık aldı
sweatshirt alabilirsin
Tam küsmenin zamanı 😊her şey pahaliyken 🤣
Şimdi bi daha küs masraftan kurtul her şey pahalı
Ne sevdigini sen bilirsin biz ne önerebiliriz
Misal Sen olsan ne alırsın en yakın arkadaşına
Yani ben fikir olarak sordum örnek sen olsan ne alırsın verdiğin önerilere göre arkadaşıma bakıp beğenir beğenmez derim mesela bana da fikir olmuş olur anladın mı
Mesela güzel bir kutu alip icin bakim seyleri ve cikolatalar koyabilirsin baska özelikle sevdigi bisey varsa aksesuar gibi onuda ekleyebilirsin
Evet bu aklımda başka güzel bişey bulamazsam bunu yapıcam galiba teşekkürler
Bu herzaman begenilir cok kafani yorma bence rica ederim
Parfüm ya da kış geldi atkı falan
fantezi iç çamaşırı
Ayakkabı al
Saat