Yapay zeka bir isim çıkarıyor önümüze hatta tiktokta canlı yayında sık kullanılıyor diyor ama dediği isimde ürün çıkmıyor ilginç link vermiyorda bu yüzden
Gönderdiğiniz görseldeki ışıklı çubuklara "X Malks The Spot (Pembe Versiyon)" deniyor. Bu bilgiyi görseldeki metinden çıkardım.
X Malks The Spot ışık çubukları, TikTok'ta canlı yayın ve video çekimlerinde yaygın olarak kullanılan bir aydınlatma aracıdır. Pembe versiyonu, yumuşak ve sıcak bir ışık yayar ve portreler ve özçekimler için idealdir.
X Malks The Spot ışık çubuklarının bazı temel özellikleri şunlardır:
Renk sıcaklığı: 3200K - 5600K Parlaklık: 1% - 100% Pil ömrü: Yaklaşık 2 saat Şarj edilebilir: Evet Boyut: Yaklaşık 14 cm Ağırlık: Yaklaşık 150 g
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Lightsaber olabilir.
Isin kiliclari cikiyor ya bu boyle pipet gibi bisi
Google lens ne diyor buna sonuçlar nedir.
Muhtemelen doğru isim farklı şekil olabilir. Ondan bulamıyordursn
Galiba bi turlu bulamadim ne oldugunu. Kafayi yiycem. Google da cikmiyor asmr de kullanilan bir urun
Tiktok ürünü olabilir mi yani tiktok derken içerik için üretilmiş olabilir DIY sistemleri gibi
Sanmiyorum cogu tiktok kullananlarda goruyorum
Peki yorumlar ne diyor bu konuda senin gibi merak eden illaki olmuştur. Farklı dillerde yorumlarada baktıysan
Tiktok oldugu icin ceviri yapmiyor.
Yapay zeka bir isim çıkarıyor önümüze hatta tiktokta canlı yayında sık kullanılıyor diyor ama dediği isimde ürün çıkmıyor ilginç link vermiyorda bu yüzden
Gönderdiğiniz görseldeki ışıklı çubuklara "X Malks The Spot (Pembe Versiyon)" deniyor. Bu bilgiyi görseldeki metinden çıkardım.
X Malks The Spot ışık çubukları, TikTok'ta canlı yayın ve video çekimlerinde yaygın olarak kullanılan bir aydınlatma aracıdır. Pembe versiyonu, yumuşak ve sıcak bir ışık yayar ve portreler ve özçekimler için idealdir.
X Malks The Spot ışık çubuklarının bazı temel özellikleri şunlardır:
Renk sıcaklığı: 3200K - 5600K
Parlaklık: 1% - 100%
Pil ömrü: Yaklaşık 2 saat
Şarj edilebilir: Evet
Boyut: Yaklaşık 14 cm
Ağırlık: Yaklaşık 150 g
Muhtemelen genel isimlerini veriyor bize şeklini bulamıyor
Balık ışığı diye geçer, balık malzemesi saranlarda olur, kırınca ırtadan ışık vermeye başlar
Alakasi yok baktim
Pipet gibi birsey tutma yeri var boyle cubuk. Isin kilicinin pipet boyutunda dusun
Düşünüyorum🤣
chopstick lightsabers
Lightsaber chopsticks
Evet bunu ogrenmek zor oldu. Bayadan beri bulamamistim burada bi abi buna benzer bi kelime soyledi internettw buldum cok sukur.
Işın kılıcı falan yaz ararken
Cok sacma sapan seyler cikiyor ya
Ben satıyorum