Alışveriş & Hediyeler Hangi renk koltuğu alayım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bilgisayarım için alacamda Kırmızı Siyah Mavi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi renk koltuğu alayım? Cevapla Bilgisayar Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nolifer Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kırmızı en hoş duruyo ama odanla uyumlu renkte değilse siyahı al 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilgisayarımda uyumlu renkte monitörümün çerçevesi kırmızı Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Sarısı varsa sarisini al normalde sevmem sarıyı ben ama sen al 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok sarı sevmem Yorumla eternity-a +1 yıl Bende sevmiyorim zaten Yorumla Soran +1 yıl Niye al diyorsun o zaman Yorumla eternity-a +1 yıl Aliver nolmuş ama siyahını al sen boş ver Yorumla
NeOlacakBuHayatBöyle Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl mavi gey koltugu , kırmızı travesti siyah al 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka.. Yorumla NeOlacakBuHayatBöyle +1 yıl gay tipi var sandalyede Yorumla
Kehribark Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kırmızı bence güzel duruyor ama siyah da tercih edebilirsin mavi çok beğenemedim 0 0 Yorumla
peeeki Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sistem ne? Merak ettim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne sistemi Yorumla peeeki +1 yıl Bilgisayar Yorumla Soran +1 yıl Normal PC işte Yorumla peeeki +1 yıl Peki Yorumla
Epistemik Takip Et Bilge Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Siyah, kumaş, xdrive Toryum tavsiye ediyorum. 0 0 Yorumla
Soru_sormaya_geldin Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 82% +1 yıl odanin rengine hangisi uyuyorsa onu al 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kırmızı en hoş duruyo ama odanla uyumlu renkte değilse siyahı al
Bilgisayarımda uyumlu renkte monitörümün çerçevesi kırmızı
Sarısı varsa sarisini al normalde sevmem sarıyı ben ama sen al
Yok sarı sevmem
Bende sevmiyorim zaten
Niye al diyorsun o zaman
Aliver nolmuş ama siyahını al sen boş ver
mavi gey koltugu , kırmızı travesti siyah al
Ne alaka..
gay tipi var sandalyede
Kırmızı bence güzel duruyor ama siyah da tercih edebilirsin mavi çok beğenemedim
Sistem ne? Merak ettim
Ne sistemi
Bilgisayar
Normal PC işte
Peki
Kırmızı hepsinden güzel
Siyah, kumaş, xdrive Toryum tavsiye ediyorum.
odanin rengine hangisi uyuyorsa onu al
siyahh
Kırmızı olan
Mavi iyi bence
Siyah
siyah,
Hiç biri