Sevgilim kız kuzenimle konuşmamı istemiyor?

kuzenim ve her zaman çok yakındık, kardeşten öte dostluğumuz var ve birbirimizin ailemizin bilmediği şeyleri bile biliriz, ikimiz de tesettürlüyüz ve bir araya gelince açık kıyafetler giyip resimler çekiliyoruz, bunların bir amacı yok sadece anı biriktirmek. Sevgilim kuzenimle olan konuşmalarımızı gördü ve bana artık onunla arama mesafe koymam gerektiğini ve onun bana hiç bir erkek arkadaşının ve benim de ona ilişkimizden bahsetmememi istedi (kuzenim her hafta biriyle konuşuyor ve bana fotoğraflarını gönderiyor, 7-8 ay önce ikimiz de birilerine açık fotoğraf göndermiştik ve bu iş neredeyse sekstinge kadar gitti ve sevgilim bunların hepsini öğrendi), sevgilim bunları görüp öğrendikten sonra kuzenimle konuşmamı istemiyor ve onunla olan açık fotoğraflarımı silmem gerektiğini ve bunu kuzenimin de yapması gerektiğini söyledi çünkü kuzenimin fotolarımızı bir başkasına atacağını düşünüyor ama kuzenim asla böyle bir şey yapmaz, bunu sevgilime açıklayamıyorum. Sizce ne yapmalıyım, sevgilim bir erkek olarak haklı mı?
Sevgilim kız kuzenimle konuşmamı istemiyor?