Flörtüme doğum günü hediyesi olarak gömlek aldım. Bu onun gözünde beni değersiz yapar mı yani cepte görür mü beni?
Evet değersizleştirir
Hayır değerini arttırır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Flörtüme doğum günü hediyesi olarak gömlek aldım. Bu onun gözünde beni değersiz yapar mı yani cepte görür mü beni?
Şimdi şöyle bir şey söyleyeceğim elbette hediyeleşmek güzeldir asla değerinizi düşürmez fakat flört döneminde olduğunuz bir şimdi flört dönemini millet tanışmaya da sevgili geçme aşamasından önceki bir şey gibi görüyor ama o da bana bir yerde saçma geliyor fakat şunu söylemek isterim ki yani flört ettiğiniz birisine böyle durmadan hediyeler almak doğru bulmuyorum Ben şahsen hatta ben sevgililik döneminde bile kişilerin böyle birbirini ağır hediyeler pahalı hediyeler almasını doğru bulmam. Çünkü ilerleyen dönemlerde anlaşması kız anlaşma sıkıntısı olur ya da nasıl söyleyeyim kişiler arasında problemler yaşamaya başlarlar O da bir sıkıntı O yüzden ondan sonra aldığı hediyeleri geri istemek gibi şeyler oluyor bence böyle şeyler için biraz daha erken olduğunu düşünüyorum.
Ama tabii bunun kararını yine verecek olan da sensin ama değerini düşürür mü düşürmez aksini bir insanın hediye almak hoşuna gider hediye aldığı kişinin ona değer verdiğini hissettiğini düşünür.
Cevap
16Cevap
Evet değersizleştirir
İçinden nasıl geliyorsa öyle davranabilirsin. Kimin ne düşündüğünün ne önemi var bu kadar taktiksel yaklaşıma gerek yok ki.
Hediye almakta vermekte herkese iyi hissettiren bir olay
flörte hediye mi? daha anlamsız ve seni küçük düşürecek şey görmedim hayatımda. düşünesene flörtüne gidip yolunmuş hatta iyi yolunamamış tavuk hediye ediyosun ve bunu verirken de bayramını kutluyosun. ne abes ne pejmürde ne karanlık!
Eğer değersiz biriyse değerin düşer
Yok değilse kıymetini bilir
Neden düşürsün? Değer olgusu bu kadar basit mi? İçinizden geldiği gibi davranın.
Hayır ama çok değerli bir şey alma, sadece hediye almış gibi görün yeterli
Dayı ne alaka? İçinden gelmiş almışsın eğer beğenmiyorsa güle güle!
Değerini niye düşürecek 🤔
Değerini hediye etkilemez
Hediye almak değerini arttırır.
Verme sakın değerin düşer
Evet değersiz olursun
Level artırır bence
Alma gereği yok şimdilik
Hayir
ben almazdim
Değer artırır
Değerin artırır.
Değerin artsr