Sevgilimin bana aldığı kolyeyi sattım. Sevgilim kolyeyi sorup duruyor, söylesem mi?

Merhabalar benim 7 aylık bir ilişkim var sevgilimin durumu çok çok iyi olmasada maddiyat açısından benden daha iyi sevgililer gününde bana bi kolye almıştı bayada pahalı bi kolyeydi hatta boynumdan çıkarmayacağıma söz vermiştim ama sonra okul masraflarım falan devreye girdi hem çalışıp hem üniversite okumaya çalışıyorum ve ailemden herhangi bir maddi destek almıyorum buna rağmen zor da olsa geçiniyodum ama bu ay epey para harcadım ve ay sonuna param kalmadı bende mecburen kolyeyi gidip bozdurdum sevgilimin bunlardan haberi yok son bir kaç gündür de sürekli kolyeyi soruyor neden takmıyorsun diyip duruyor söylesem çok sinirlenecek biliyorum hatta ilişkiyi bile bitirebilir ne yapıcam bilmiyorum sizce ne demeliyim

Güncellemeler
+1 yıl
(Paramı biriktirip kolyeyi geri aldımm dediğiniz gibi satılmamış kuyumcuda beni bekliyordu şu an ciddi düşünüyoruz☺️)
Sevgilimin bana aldığı kolyeyi sattım. Sevgilim kolyeyi sorup duruyor, söylesem mi?