küçük kardeşi var daha önce zarar verebileceğini demişti birde kıvırcık saçlı bu yüzden saçının bozulmasını istemiyor şapka hiç sevmez. Fikirin için teşekkürler
Kutunun icine notta yazarsın.. Kuru kuru olmaz.. Benım hayalımdı bunlar aslında kendıme saklıyordum ama bu sene nasıp olmadı.. Bırı barı yapsında versın sevdıxegıne
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu tarz sorulara cidden sinir oluyorum. Nasıl biri sevgilin, ne sever, ilgi alanları ne. Erkeğe ne alınır. Dünyada tek tip erkek var sanki ya
haklısın, sevgilim traktor ve ciftcilige bayılıyor
Traktör maketi veya hasır şapka mesela
küçük kardeşi var daha önce zarar verebileceğini demişti birde kıvırcık saçlı bu yüzden saçının bozulmasını istemiyor şapka hiç sevmez. Fikirin için teşekkürler
Rica ederim
Çiftçilikle ilgileniyorsa bıçak olabilir veya saat gömlek olabilir
saatin biraz marka olması gerekmez mi
Yani evet gerekir
Termosta olabilir sanki
evett buna ihtiyacı oldugunu demişti ama kararsız kaldım damağın 3lü tablet çikolatası ve üzerine resim baskısı oluyor onu düşünmüştüm
Güzel olur bence hem ihtiyacı da varmış
onun için anlamlı bir şey al
bilmiyorum 🤷🏾♂️
Hiç bir şeyi hak etmiyorlar
90 'lar paketi
o nedir
Sen benım yaslarımdasın erkek arkadasının da o yaslarda oldugunu tahmın edıyorum o sebepten 90 lar paketı onu cocukluguna dondurecektır..
Ya boyle İnternetten bulabılırsın
Bak sana lınk atayım kafanda bırseyler olusması ıcın bu tarz yanı..
https://www.trendyol.com/nostalji-kutusu-x-b163703
Kutunun icine notta yazarsın.. Kuru kuru olmaz.. Benım hayalımdı bunlar aslında kendıme saklıyordum ama bu sene nasıp olmadı.. Bırı barı yapsında versın sevdıxegıne
çok teşekkür ederimmmm çok ince düşüncelisin ama buradaki yaşım sallamasyondu
Hee o zaman boş ver.. Bu hedıye 30+ ıcın
Kol saati
Prezervatif
Döner bıçağı