Alışveriş & Hediyeler Sevgililer Günü'nde hediye yerine “seni seviyorum” demek yeterli olur mu? İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Sevgililer gününde hediye yerine “seni seviyorum” demek yeterli olur mu? Sevgililer Günü'nde hediye yerine “seni seviyorum” demek yeterli olur mu? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Hayır yeterli olmaz.. hediye de gerekiyor. 1 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Seni seviyorum kelimesi çok agır bir kelime her kadına söylenmez söylenecek kadında dünyada çok az 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 348 cevap paylaştı. İnsan illa bir hediye almasına vermesine gerek yoktur, kendin orada olsan bile ona yeterli tabi paraya aşık biri değilse 1 0 Yorumla
YasinTR Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hiçbir kızın bunu anlayışlıkla kabul edeceğini zannetmiyorum. Özel birgün olduğu için illaki bir hediye bekler her insan. 1 0 Yorumla
Hayatsenlegüze06 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Düşünmesi yeterli , Hayatına kalbine koysun beni 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kullanmaması daha makbul benğm için. Göstermelik şeyleri sevmem 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ben hiç kutlamadım o sebeple ödenmesini beklerim… 🤭 1 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ben sana en büyük hediyeyim diyen bir narsisti aklıma getirdi bu soru 😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kardeşm özel günler erkekleri sömürmek için kullanılan bir bahane sen kadınların çok mu umrunda zannediyorsun özel gün 1 2 Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Sadece erkekler hediye almıyorki 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlk bir iki alır kadınlar sonra parası gidecek diye almaz bekler ama Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Pek yeteceğini sanmıyorum. 2 5 Yorumla AliceMixfield +1 yıl A aa ben şok Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Bana yeter de sana yeter mi 😒 Yorumla AliceMixfield +1 yıl Yok bi de kocaman öpücük isterim kuru kuru seni seviyorum denmez Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Peki o zaman gerdanlık düşüncesini askıya alıyorum Yorumla AliceMixfield +1 yıl Bir problem görmüyorum kasaya koy dursun orda😛 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır yeterli olmaz.. hediye de gerekiyor.
Seni seviyorum kelimesi çok agır bir kelime her kadına söylenmez söylenecek kadında dünyada çok az
İnsan illa bir hediye almasına vermesine gerek yoktur, kendin orada olsan bile ona yeterli tabi paraya aşık biri değilse
Hiçbir kızın bunu anlayışlıkla kabul edeceğini zannetmiyorum. Özel birgün olduğu için illaki bir hediye bekler her insan.
Düşünmesi yeterli , Hayatına kalbine koysun beni
Kullanmaması daha makbul benğm için. Göstermelik şeyleri sevmem
Ben hiç kutlamadım o sebeple ödenmesini beklerim… 🤭
Ben sana en büyük hediyeyim diyen bir narsisti aklıma getirdi bu soru 😂
Kardeşm özel günler erkekleri sömürmek için kullanılan bir bahane sen kadınların çok mu umrunda zannediyorsun özel gün
Sadece erkekler hediye almıyorki 🤔
İlk bir iki alır kadınlar sonra parası gidecek diye almaz bekler ama
Pek yeteceğini sanmıyorum.
A aa ben şok
Bana yeter de sana yeter mi 😒
Yok bi de kocaman öpücük isterim kuru kuru seni seviyorum denmez
Peki o zaman gerdanlık düşüncesini askıya alıyorum
Bir problem görmüyorum kasaya koy dursun orda😛
Bu kadar cimri olmayın 😂
Yine de bi hediye de şart ya
Yeterli bence
Yeterli. 😃