Zen Atasay blue diamond gibi markalardan mı almak daha iyidir yoksa başka yaşadığımız yerdeki kuyumcular mı? Fikriniz nedir hangisinde iyi ve uygun fiyatlı bulunur
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İstanbul'da yaşıyorsan eğer Kapalıçarşı’da direkt imalat yerleri var oralarda baya uygun oluyor. Benim eşim oradan aldı 0.30 karat E ya da G parlaklığı var, montürü falan tam istediğim gibi oldu. O zaman markalarda 5-6 bin tl ye satılıyordu aynı yüzük benim eşim 3 bine falan aldı. Marka girince marka ücreti alıyorlar yoksa hepsi aynı, yeter ki parlaklığı ve kararı yüksek olsun
Çok teşekkür ederimmm🙏🏻🙏🏻
Çuhacihan 1. Katta ki üretici esnafları gezin. Orijinal sertifika isteyin. GIA, IKO, HRD tercihiniz olsun. Pirlanta hakkinda ön bilgi isterseniz mesaj atabilirsiniz. Buradan uzun olur biraz.
Pırlantada falan sattığın zaman çok değer kaybediyor değişimde falan bilgin olsun eğer alacaksan bir daha değiştirip satmak istemeyeceğin bir şey olsun
Nerden alırsan al satsrken para etmiyor zaten satmicana göre kuyumcular dan da alabilirsin
Ben almayı bıraktım dersiz birne hem tektaş hem beştaş aldım o yüzden ilgilenmiyorum. Tanıdığın kuyumcu dan al.
Berraklık kesim renk karat önemli
Hiç bilgim yok ve sevgilimle beraber bakacağız neyine bakmam lazım bilmiyorum hiç :(
Yazdıklarıma 😂😂
0.30 karat ve sonrası daha büyük, kesimi güzelse en küçük ışıkta parlar, ayrıca rengi D den başlıyor git gide azalıyor sararıyor. D ye ne kadar yakın olursa o kadar parlak olur.
Gülaylar
Çarşı esnafına devam
Atasay