Alışveriş & Hediyeler En kaliteli bornoz seti hangi marka da var? orcanius Takip Et Yoda Yaş: 103 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Eskiden Özdilek ve bunun gibi birkaç marka vardı.Aldın mı parasına değerdi.Şu anda birkaç yıkamada hepsi özelliğini yitiriyor.Var mı hâlen doğru düzgün ve uzun ömürlü bir bornoz markası. Güncellemeler+1 yıl Güncel En kaliteli bornoz seti hangi marka da var? Cevapla Marka Soruları En Kaliteli Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Özdilek var kaç yıl önce aldım hala delinmedi zavallı kaç kere yıkandı😂Yeni almıştım bilinmedik bir marka ondan bile daha sağlam şu an yine Özdilek alacağım🙂 0 1 Yorumla orcanius +1 yıl Aslında benim şu an kullandığımda Özdilek.Fakat bazı markalarda kalite düştü diye aynısını almakta çekiniyorum.Umarım hayal kırıklığı yaşamam Yorumla
AyzTmr Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Günümüzde kaliteli bir şey kalmadı ne yazık ki.. 0 1 Yorumla orcanius +1 yıl Aslında öyle maalesef Yorumla