Alışveriş & Hediyeler Yurt dışından bir sürü spor ayakkabı aldım sizce en güzeli hangisi? İzmirli344 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 The north facepumaAsicsNew balance Yurt dışından bir sürü spor ayakkabı aldım sizce en güzeli hangisi? Cevapla Ayakkabı Soruları En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Karnıyarıkvecacık Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% 11 ay 1-3 güzel gibi ama 3 rengi biraz değişik ama giyilir 0 0 Yorumla
blablacartcurt Takip Et Xper 6 Yaş: 28 11 ay erkek olsam asla giymeyeceğim ayakkabılar full bunlar 2 2 Yorumla İzmirli344 11 ay Spor ayakkabi bunlar ha ne bekliyorsun😅 Yorumla blablacartcurt 11 ay yolda ki erkeklerde spor ayakkabı giyiyor ama bu resimdeklerdedn kat ve kat dah agüzel Yorumla
busrayaralii Takip Et Xper 5 Yaş: 20 11 ay Kusura bakma ama pis burun bile resmen bunlardan daha güzel o ayakkabıyı da hiç sevmem 😂 0 0 Yorumla
AnneSütüİçenYetişkin Takip Et Xper 4 Yaş: 31 11 ay Sadece en baştakini beğendim. Hayırlı olsun, güle güle eskit. 0 0 Yorumla
Anara__ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% 11 ay 1 ve 3 güzel. En çokta bir. Keşke benim olsa) 0 13 Yorumla İzmirli344 11 ay Sanada alayim gelirken😅 Yorumla Anara__ 11 ay Hahah çok cömertsiniz) Yorumla İzmirli344 11 ay Her zaman🙂 Yorumla Anara__ 11 ay Teşekkürler) cömertlik erkeğe çok yakışıyor. Yorumla İzmirli344 11 ay Sagol Yorumla Anara__ 11 ay Yanlış anlamayın, benim açımdan herhangi bir beklenti söz konusu dahi olamaz) Yorumla İzmirli344 11 ay Biliyorum😅 Yorumla Anara__ 11 ay O sağol çok acayip geldi de bana😂açıklama ihtiyacı hissettim) Yorumla İzmirli344 11 ay Cok naziksin🙂 Yorumla Anara__ 11 ay Öyle derler) Yorumla İzmirli344 11 ay Kac yasindasin Yorumla Anara__ 11 ay Profilimde yazıyor aslında) Yorumla İzmirli344 11 ay Guzelmis Yorumla
abstractbreezes Takip Et Xper 3 Yaş: 24 , eic 100% 11 ay 3. ve 4. Güzel görünüyor güle güle kullanın 0 0 Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 29 11 ay Hepsi çok güzel güle güle kullan.. Ne kadar? 0 2 Yorumla İzmirli344 11 ay En pahalisi north face 3250 ye geldi digerleri 1500-1600 civari Yorumla ProofStriker06 11 ay İyi kral güle güle eskit Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 11 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 12,9b cevap paylaştı. En sondaki. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
1-3 güzel gibi ama 3 rengi biraz değişik ama giyilir
erkek olsam asla giymeyeceğim ayakkabılar full bunlar
Spor ayakkabi bunlar ha ne bekliyorsun😅
yolda ki erkeklerde spor ayakkabı giyiyor ama bu resimdeklerdedn kat ve kat dah agüzel
Kusura bakma ama pis burun bile resmen bunlardan daha güzel o ayakkabıyı da hiç sevmem 😂
Sadece en baştakini beğendim. Hayırlı olsun, güle güle eskit.
1 ve 3 güzel. En çokta bir. Keşke benim olsa)
Sanada alayim gelirken😅
Hahah çok cömertsiniz)
Her zaman🙂
Teşekkürler) cömertlik erkeğe çok yakışıyor.
Sagol
Yanlış anlamayın, benim açımdan herhangi bir beklenti söz konusu dahi olamaz)
Biliyorum😅
O sağol çok acayip geldi de bana😂açıklama ihtiyacı hissettim)
Cok naziksin🙂
Öyle derler)
Kac yasindasin
Profilimde yazıyor aslında)
Guzelmis
En güzelini seçip napacaksin?
İlki eh işte gerisi tırt
3. ve 4. Güzel görünüyor güle güle kullanın
Hepsi çok güzel güle güle kullan.. Ne kadar?
En pahalisi north face 3250 ye geldi digerleri 1500-1600 civari
İyi kral güle güle eskit
Hicbiri guzel degil
Valla hiçbiri whsjjd
En sondaki.
En sondaki