Alışveriş & Hediyeler İşimi görebilecek şarjlı matkap bakıyorum. hangi marka almalıyım? Gamzelicocuk93 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaşlar evimi taşıyacağım mobilya eşyalarını sökmek için şarjlı matkaba ihtiyacım var işimi görebilecek şarjlı matkap bakıyorum öneriniz var mı? Güncellemeler+1 yıl Dewalt Darbeli Kömürsüz Tornavida 12V 2,0AH DCF801D2 marka siparişi verdim İşimi görebilecek şarjlı matkap bakıyorum. hangi marka almalıyım? Cevapla Marka Soruları İş Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et
htahir Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 661 cevap paylaştı. eınhell var 5-6 yıldır evde kullanıym amatör 0 0 Yorumla
xksjdjd Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Ben de ariyom duvar delmem lazim raf, dolap asmak icin saglam. bisey ama uygun fiyatli 0 0 Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Bu işin babası belli bosch 0 2 Yorumla Gamzelicocuk93 +1 yıl Dewalt markası nasıl Yorumla kafeinsiz +1 yıl Onun markabını hiç bilmiyorum. Spiraline denk geldim sadece baya kaliteliydi. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
eınhell var 5-6 yıldır evde kullanıym amatör
Ben de ariyom duvar delmem lazim raf, dolap asmak icin saglam. bisey ama uygun fiyatli
Bu işin babası belli bosch
Dewalt markası nasıl
Onun markabını hiç bilmiyorum. Spiraline denk geldim sadece baya kaliteliydi.
Einhel iyi, dewalt iyi, Bosch iyidir.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!