AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Sende emek dolu bir hediye yapar ona verirsin güzel de bir not yazarsın kimse üzülmez
Güzel düşün güzel olsun niye ayrılık düşünüyorsunnn her ne kadar hayatında kötü şeyleri düşünürsen bunları kendine çekersin uyar güzelce düşündüğünü belli et ama kendi içinde negatif bir düşünce barındırma hicbirzmaan hep pozitif ol hayatında :))
Ben de seninle aynı şeyi yaşadım. Konuştuğum arkadaşım daha yeniyken çok güzel bir hediye almıştı. Pahalı sayılırdı. Ben biraz gereksiz bulmuştum ama almamazlık ta yapamadım. Ayrıldık, geri de vermedim. Anı kalsın istedim
@Sirac147 ne diyorsun be. Gözüm kanadı
Dikkatli oku ban yerim doye böyle yazdım
İçinden gelmiş almıştır hediye hediyedir ucuzu pahalısı olmaz bence sen mutlu olmana ve mutlu etmene odaklan ilişkinize odaklan
2 aylik sevgiliye pahali bir hediye? Anlasilan cok saf niyetli bir Cocuk. Eger cocugu istemiyorsan geri iade et yoluna devam et anlasilan Cocuk cok hoslanmis senden. Genel olarak hep boyle yapiyorsa catir cagirdim harcardir parasini
Kendini kötü hiss etme. Almışsa iyi yapmış teşekkür et sende hemde ayrılırsanız neden hediyyesini geri alıyormuş? Hediyye bu artık senin oldu. Belki de seni bu şekilde elinde tuta bileceyini düşünmüş.
Alacak tabi hediye Erkeklerin işi nedir bu zamanda bazı kızların sevgilisi ev de alıyor araba da alıyor bi marka çanta da gözüne gelmesin seve seve kullan ;)
Hediyesi kalsın. Durumun olunca alırsın sen de
tuhaf olmuş iki ayda insan ne derece birbirini tanıyabilir ki saçma bi hediye seçimi olmuş
Bunda kötü etkileyecek ne var slkmisin ne güzel değer veriyor diye mutlu olurdum ben. Almasada bana hiç hediye almoyorrrr diye mizmizlanirdinnn.
mutlu olacak insan çikolata aldı diye de sevinirdi. ki sınavlarıma çalışırken aldığı çikolatanın verdiği mutluluktan ağlamışlığım da var. bu hediyede mahcubiyetim mutluluğumun önüne geçti
Ne almış merk ettim. Kullan niye kullanmıyosun. Geri vereceğin zaman verirsin yine işte
Pahalı hediyeler kabul edilmemelidir. ben kabul etmezdim bunu onunla konuş
Annesine 1 tane çiçek almamıştır sana pahalı hediye alması saçma ve mantıksız geldi.
Senin illa pahalı hediye almana gerek yok ayrıyetten kullan hediye hediyedir adı üstünde ayrıldıktan sonra geri vermek hediyeyi isteme gibi şeyler kötü ve gereksiz sonuçta hedıye
Kızım saçma sapan düşüncelere girmeyin ayrilirsan ayrıl nolmuş hediyeyi düşünme ya
Kdjahdhahs erkek arkadaşın o hediyeyi annesinin aldığını düşünmüyor anlaşılan
bu seni sevdiğinin göstergesi şahsen sevmediğim bir insana tek kuruş harcamam ama belki uyarabilirsin bu çok pahalı diye
Çok ince düşünürsen bidaha sana hiç hediye almaz seveni pırt yaparlar boş ver ben öyle çok düşünceliyim senin gibi ziyan oldum oyuzden takma
Konu fiyatı değil sen onu beğendğin için değerli gördüğü için almıştır yoksa zenginde olsa öğrencide olsa almaz
Selam sen o zaman takilmalik konuşuyorsun. baska konustugun biri mi var :))
hayır ben de ciddi düşünüyorum. ama kimse bi ilişkiye ayrılcaz takılmalık gözüyle başlamaz zaten?
Ama diyosun ki belki ilerde ayriliriz falan aklından geciyor
böyle bir gerçek var %1 de olsa. kimse düşlerde yaşamasın
Hicbiseyin garantisi yok. orasi oyle
Takip eder misin
Hediyeyi almamalıydın bence erkekler ne diyor gerçi onların yorumları da önemli
annesiyle seçtiğini söyleyince ona da ayıp olur gibi hissettim o an
hediyeyi geri verme ama rahatsiz oldugunu ve bir daha bu kadar asiriya kacmamasi gerektigini soyle
Içinden gelmiş almış bence sende ona almalısın birde hediyenin küçüğü büyüğü olmaz alan kişi önemli
konus bence cunkı yarın bırgun ufak 1 tartısmada eze bılır senı
Bu zaten Bi erkeğin yapması gereken bişey Dişil enerjini yüksek tut her zaman
Benim iki yıllık sevgilim bana bir çöp dahi almamıştı 😐😐
Bence kabul edin o size değer verip hediye almış hediyeni kabul edin
Kotu hissettiysen konusmalisin ama minnettar oldugunu belirtmeyi unutma.
Bana verebilirsin çantayı kendini iyi hissed3ceksen
s a l ak mis ben olsam hediye almazdim kendime en iyisini alirim ama baskasina para harcamam sahsen yanlis yapmis
Geri ver kabul etme bastan almasan daha iyi olurdu
annesine ayıp olmaz mı almışız bi de beğenmemiş falan derse
Annesine mesaj at ben hediyeyi kabul ettim cok guzel bir canta ama ben hediye istemiyorum lutfen bir daha almayin olur mu kibar bir dil ile
annesiyle tanışmadım henüz :D sadece ikimizin de ailesi birbirimizden haberdar ama tanışma durumu yok
2 aylik konusmada ailelerin bir biribiri tanimasi hata anlasirsiniz anlasamazsiniz aileler uzulur demek oluyorki onun ailesi seni ciddi dusunuyor
öyle, ikimiz de takılmalık düşünmüyoruz zaten. mezun olduktan sonra ciddileşir şimdi karakter uyumumuz önemli anlaşabiliyor muyuz kısmındayız
Bunu aile lere yansitma ilerde aksilik olur uzulurler bunu sevgilinede deme ilerde benle ciddi dusunmuyor gibi dusunebilir
Olsun icinden gelmis.
Rahatsız oluyorsa konuş
Asla söyleme teşekkür et geç
Almaya dewam etsin söyleme boş ver...
Sana değer vermişki almış
sana baya değer veriyo demekkki git ona ver
Kullan canım sen bacak arani açıyorsun bedeli olmali
bacım aynı senin zihbiyetinde
ne kadar Çok kötüsün
bacım la aynı zihniyete bu
bacım..
Kötü değilim sadece bedava vermeyin değeriniz olsun madem eşinize saklamiyorsunuz kendinizi bari iyi bir bedeli olsun
Ayrılınca geri ister şimdi
Sende ona pahalı bir hediye al
Oha böyle kızlar gerçek mi
keşke altın alsaydı ben sevmem çanta falan
Çok merak ettim hangi marka
Yaaa alsın ne olucak ye gitsin
ALLAH hidayet versin
neden öyle dedin ki
azabın bana dokunmasını istemem
Yav he he bir sus be.
Bu sana verilen değeri gösterir
Ayrilirsaniz anasi kullanir cantayi cok kasma
Ne var bunda
Bence seni seviyor ve değer veriyorlar.
Hediyenin fiyatına bakılmaz ya, hediye hediyedir.
konus bence
seni parasıyla etkiliyor
Sen kızsın bir şey olmaz
Konuşun
Konuş tabi
Pahalı hediye alıp yapmak istiyor
Sorun olmaz ayrilirsaniz anasi kullanir haha
Evet konus
Ne guzel ya degerini bil
Para biriktir ck bileklik al ödeşirsiniz
O sırada hiç hediye almayan ben