Hediyeyi alması hata. Bir de birlikte açma fikri ekstra saçma. Biter.
Hediyenin ne olduğuna göre ve sevgilimin ondan sonraki davranış biçimine göre devam edebilirdim.
Görüşümü yorumlarda söyleyeceğim.
Eski sevgilisine ulaşıp gerekeni yaparım. İlişkime devam ederim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelle
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ay ne göndermiş aceba, birlikte gidin alın açın sonra da geri yollayın gitsin ay
Hediyenin içeriğinin önemi ne ki bence gidip alması ve bir de benimle açmayı teklif etmesi hata. Yani niye muhatap oluyor ki? Ayrıca niye eskiyi hatırlatan şeylere önem verip almaya gidiyor ki?
Çok önemi var, belli olmaz ve kimseye güvenilmez... Sonuç olarak eski birisi de göndermiş olsa, şu an senin sevgilin, görmezden gelmek yerine üzerine giderim ve haddini bildiririm gönderdiği şey buna degerse tabi... (Eski hediye edilen verilen eşyalarsa eger) ben içine bir de not ekleyerek geri yollardım.. Sevgilime gelen şeyi önemserim ben ve karşılıgına da alt edecek sekilde vermem gerekir.. Ki bir daha buna cesaret edemesin 🤷🏻♀️
Sevgilin niye muhatap oluyor ki? Asıl mesele bu. Tek sorun kadında mı? Kimden yüz buluyor? Onu da düşünmek lazım erkeklerin bu kadar kıçını kaldırmak yerine.
Kimseye güven olmaz deyip sevgiline eskisi ile muhatap olmasına rağmen güvenmen peki neyin kafası?
Yav belki sevgilime bi yerden ulaştı başkasından yazdı bir şey oldu, kendi gözümle görmek varken bi olayın üzerini neden kapatayım? Aaa evet bak kız sunu bunu göndermiş alma mı diyicem, o kutuda belki başka bişe var ne bilicem? Eskisinin bu denli kargoya kadar gönderebilecegi bi durymda Güvensem herşeyi kendisine bırakırım.. Oyüzden gider kendim bakarım. Sen gitme gelme bakma alma demekle sadece görmezden gelmiş olursun🤷🏻♀️ tamam hata ama ayrılsam bile birşeyi görmem lazım, neden gözlerimi kapatayım olan olaylara?
Başka bir yerden ulaşsa da muhatap olmuş ki hediyeden haberi var mantıken ve bir de almaya gitmiş. Ben, gitme ve alma diyerek niye görmezden geleyim? Ben ayrılırım muhatap olursa.
Aldığı şeyi görünce ne olacak ayrıca? Muhatap olmamış mı olacaklar?
Şshsen sevgili bana gelip eski konuştugum kişi bana , bana kargo yolladıgını belirten bi mesaj attı ama cevap vermedim dese ve gösterse hatta beraber acmayı teklif etse elin dengesiz , durduk yere saçma sapan gereksiz bi kargo için neden sevgilimle ayrılayım? Gider bakar incelerim ona göre karsr veririm ha senin sevgilin muhabbet edip kargoyu sürekli sorgulayan mesajlaşmada bulunup da sonradan sana bunu teklif ediyorsa bişe diyemem 🤷🏻♀️ ama herşeyi gelip söyleyen birini neden tersleyeyim. Asıl sonradan bana bu kargonun haberi gelirse ayrılırım. Neden haberim yok falan diye. Yoksa mesela ben senin sevgiline bi kargo yollasam sevgilinin ne suçu olabilir?
Ben cevap verip alma durumundan söz ediyorum ama. Sen benim sevgilimin eski sevgilisi misin? Değilsin. Hâliyle aynı şeyler değil ama olduğunu varsayalım. Mantıken kargo şirketindeyse kargo sevgilimin haberı olması için eski sevgilisi ile yani seninle iletişime geçmesi gerek. Yani niye muhatap oluyor? Daha öncesinden de muhatap olmadığını ve oluyorsa ne konuşmuş olduğunu ne bileyim?
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!