Doğum gününde hediye almayan erkek arkadaşa doğum günü hediyesi alınır mı?

şimdi şöyle arkadaşlar neredeyse iki yıldır sevgiliyiz, birlikte olmaya başladığımız ilk yıl kendisi ne hediye alacağını bilemediği için bana o yıl bir hediye almadı ve ben bunu sorun etmedim başta umursamadım yani. kendisinin doğum günüyle benim doğum günüm arasında 5 ay filan var ilk benimki sonra kendisininki geliyor. Ben onun doğum gününde bişiler yaptım ancak bazı nedenlerden dolayı veremedim. bu sene ise benim doğum günümde hediye sipariş ettiğini ama kırık geldiğinde tekrar iade edip yenisi beklediğini söyledi. Ben de tekrar konusunu açmadım ve hediyeyi sormadım ve şimdi onun doğum günü yaklaşıyor ben hediye alsam mı almasam mı bilmiyorum.. ayrıca kendisi maddi durumu kötü olan birisi değil parası var istediği pek çok şeyi alabiliyor. biz buluştuğumuz zaman da her şeyi kendisi ödüyordu bana hiçbir şey ödetmedi ama bu hediye konusunda iki yıldır hiçbir şey görmedim 🫤 ne yapacağımı bilmiyorum biri yardım etsin 😭😭😭😭 kendisi çok seviyorum o da seviyor ilişkide hiçbir sorun yok ama bu hediye konusu kafama takıldı oof of

Doğum gününde hediye almayan erkek arkadaşa doğum günü hediyesi alınır mı?