Alışveriş & Hediyeler Hediye olarak hangisini tercih edersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sevgiliniz alsa. 1 mi 2 mi? 1 mi 2 mi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hediye olarak hangisini tercih edersiniz? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 728 cevap paylaştı. tuttuğu takımın lisanslı ürününü al bence daha mutlu olur tabi takım tutuyorsa :) 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Tutmuyor maalesef Yorumla sedomania2 +1 yıl hmm o zaman bunlardan birini al tespihe ilgisi varsa onu al :) Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla sedomania2 +1 yıl rica ederim Yorumla
07memoli Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl Birinci sıradakiler 12 kullanılacak eşyalar, tesbih her zaman kullanılmaz bence… 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Net oğlu net 1 Diğeri tam bir keko itemi 1 0 Yorumla
faydali_bilgin_16_08 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Tesbih tabiki en azından kalıcı olur 1 0 Yorumla
oktaytetik Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl İkiside değil 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Sence ne olmalı Yorumla oktaytetik +1 yıl Ben kolye veya sweatshirt tercih ediyorum Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkür ederim Yorumla oktaytetik +1 yıl Rica ederim iyi geceler Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 954 cevap paylaştı. bir güzel 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
tuttuğu takımın lisanslı ürününü al bence daha mutlu olur tabi takım tutuyorsa :)
Tutmuyor maalesef
hmm o zaman bunlardan birini al tespihe ilgisi varsa onu al :)
Teşekkür ederim
rica ederim
Birinci sıradakiler 12 kullanılacak eşyalar, tesbih her zaman kullanılmaz bence…
Net oğlu net 1
Diğeri tam bir keko itemi
Tesbih tabiki en azından kalıcı olur
bir tabii ki iki nedir
Tesbih benlik değil diğeri daha iyi.
İkiside değil
Sence ne olmalı
Ben kolye veya sweatshirt tercih ediyorum
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim iyi geceler
bir güzel
Ilki