Alışveriş & Hediyeler Hediye olarak hangisi daha güzel? lesvinya Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bir kız arkadaşıma hediye olarak alacağım, hangisi daha hoş? (yalnızca kahve değil çay fincanı olarakta düşünebilirsiniz) Hediye olarak hangisi daha güzel? Cevapla Hediye Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. bence birincisi 0 0 Yorumla
kalbisükûn Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl 2. olan çok hoşmuş. Karacaya da baktın mı? Kırmızı etiket günleri vardı. Bayağı bi indirimdeydi fincan takımları. 0 0 Yorumla
FireSun Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bi madam coco'ya bak. Ben begenmedim bunlari. 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 394 cevap paylaştı. Soldaki daha iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence birincisi
1. seçenek derdim direk. Desen yoğunluğuna rağmen şık ve sade.
2. olan çok hoşmuş.
Karacaya da baktın mı? Kırmızı etiket günleri vardı. Bayağı bi indirimdeydi fincan takımları.
İkiside güzel değil
İlki çok tatlı
2. görselde ki daha güzel bence.
Bi madam coco'ya bak. Ben begenmedim bunlari.
Soldaki daha iyi
Birinci olan
Ilk bence
İyi gecelerr
İlk olan