Çiçek
Meyve
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Komik hikaye. Bir arkadaşımın başına geldi.
Kız arkadaşı hastaymış, ama ikisi de baya çok cinsel ilişkilerdeb uzaklaşmayı dayanmazlar. Korona zamanında kız hasta oldu (komşular, kız 4. kat krndisi 2. katta oturuyor). Kız kendisine yazdı "hastayım, korona olabilir". Uzak kalmaya karar verdiler. Birkaç saat içinde Gece 2'de kıza thirst trap attı (kaslı biridir, çıplak bir şekildeydi sadece malum bölgeyi bir kahve fincanı ile kapatmış bir şekilde foto) (fotoyu da canım ilk bana gönderdi yanlışlıkla ya). Neyse, kıza fotoyu atar atmaz kapı çaldı. Meğerki kız bi girer vr malum iş olur. 1 hafta sonra ikisi de karantinaya alınır ve arkadaşım çok kötü bir şekilde hastaneye kaldırılır. şu an bir şeyi yok, sağ salim ama bu hikayeyi dün konuşurken hatırlattı paylaşmak istedim djddsbsgshsbs
Tabi ne demek istedim, kendisi hasta diye hediye olarak thirst trap gönderme shdvdgbddh
Cevap
12Cevap
Hiç bir şey çünkü sevgilim yok. ama olsaydı varlığı yeterdi
Adam ya adam
🌺
aslında hastalığınza göre mesala bazı hastalıklar meyve gerektitr bazıları gül gibi güzel sevindir şeler gerektirr hastalığa göre yani
Biri bana “bakamıyorlarsa, seni bana versinler” demişti :D binbir türlü şeye bedel bu söz.
Çorba yapicam dedi hasta olmayı bekliyorum şimdi 😄
şunu 😂😂
Bilmiyorum sevgilim varken hiç hasta olmadım
Sevgililerin böyle özellikleri mi varmış jxbdndn
Çikolata almıştı skdfj
Seçenekler kopardı yalnız beni :D
Yanımda olsun yeter gerisi boş bence
Yaşanmadığı icin hiçbir şey
En güzel sözlerini, sesi bile yeterdi. 😪
Geçmiş olsun bile demez
Ayrılman gereken konular var
Eve doktor 😂