Alışveriş & Hediyeler Sevgilime bunu almayı düşünüyorum. Sizce nasıl, tavsiyeniz nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Adı melek bende onu meleğimmmm diye seviyorum oyuzdn bole bisi almak istedim 🙏🏻🥺 Sevgilime bunu almayı düşünüyorum. Sizce nasıl, tavsiyeniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben olsam başka bir şey tercih ederdim kaka. Görmediğimiz bir şekli özellikle insanımsı özelliklere benzer tutmak ne kadar doğru bilmiyorum. Görseldeki kanatlı kadınımsı şeye melek diyemeyiz çünkü melekler cinsiyetsizdir 0 0 Yorumla
BoşBoşGeziyorum Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Bence bu daha iyi seninki biraz eski model 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sence nasıl bu güzel mi sen beğenmiyomudun bunu Yorumla BoşBoşGeziyorum +1 yıl Benim attığımı beğeniyorum güzel ama senin eklediğin resimdeki kolye biraz demode çok alışılmış bir model Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 954 cevap paylaştı. gayet güzel 0 0 Yorumla