Alışveriş & Hediyeler Sevgilime bunu almayı düşünüyorum güzel mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Darılmaca gücenmece yok soyleyin😂 Güncellemeler+1 yıl Fiyatı 530 değer mi Güncellemeler+1 yıl Süper soru için teşekkür ederim 🥰 Sevgilime bunu almayı düşünüyorum güzel mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. İyi duruyor bence alınabilir 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Banada al ben de giyerim çok güzel 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Alırım canım inşallah sevgilim beğenir Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Beğenir gülüm hayırlı olsun Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Güzel ama sanki pot duruyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Alan yorumlara baktım da bot durmuyor sadece zayıf erkeklerde güzel durmuyor Yorumla flawsome25 +1 yıl Bedenine göre almalısın zaten Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 561 cevap paylaştı. Beğendim çok iyi duruyor 👍 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yorumlara baktım da pek güzel durmuyor gibi kaslı erkeklerde güzel duruyor Yorumla tortitotilla +1 yıl Ürün güzel. Sevgilinde nasıl durur bilemem tabi. Yorumla Soran +1 yıl Bende çok kararsız kaldım omuzları geniş aslında Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hoş değil baska bişey bak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende vazgeçtim yorumlarda baktım da alan insanlar da pek güzel durmamış Yorumla
Highlibidox Takip Et Xper 7 Yaş: 23 +1 yıl Ürün linki var mı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl bunu google kopyala yapıştır Yorumla Soran +1 yıl Aa link silindi trendyol da " Oversize basic rahat ceket siyah" yaz Yorumla Highlibidox +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 368 cevap paylaştı. İyi duruyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İyi duruyor bence alınabilir
Banada al ben de giyerim çok güzel
Alırım canım inşallah sevgilim beğenir
Beğenir gülüm hayırlı olsun
Güzel ama sanki pot duruyor
Alan yorumlara baktım da bot durmuyor sadece zayıf erkeklerde güzel durmuyor
Bedenine göre almalısın zaten
Beğendim çok iyi duruyor 👍
Yorumlara baktım da pek güzel durmuyor gibi kaslı erkeklerde güzel duruyor
Ürün güzel. Sevgilinde nasıl durur bilemem tabi.
Bende çok kararsız kaldım omuzları geniş aslında
Hoş değil baska bişey bak
Bende vazgeçtim yorumlarda baktım da alan insanlar da pek güzel durmamış
Ürün linki var mı
bunu google kopyala yapıştır
Aa link silindi trendyol da " Oversize basic rahat ceket siyah" yaz
Teşekkür ederim
Evet değer
Güzell
Çok hoş duruyorr
güzel görünüyor
Güzel gayet