Alışveriş & Hediyeler Kolye çok mu sahte görünüyor sizce 😅? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Sheinden aldım rengini beğendim falan kısa süre için çok mu sahte görünüyor 🤣🤣 Kolye çok mu sahte görünüyor sizce 😅? Cevapla Fal Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
kcayslisiskodnyacks Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Sana yakışmamış bu kolye narin zarif kemikli boyuna hoş olur taş kolyeler yakışır sana 1 0 Yorumla
FrkDmrcn2 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hayır gayet şık ve zarif 1 1 Yorumla FrkDmrcn2 +1 yıl Sanada çok yakışmış Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yakışmamış o güzelim herdana 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Senin cildinde bi hastalık mı var? 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Hayır neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kırmızı şeyler var gibi bi rahatsızlık yok dimi Yorumla Soran +1 yıl dokunduğum için öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beyaz tenli misin senn Yorumla Soran +1 yıl Görünüyor beyaz olduğu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaş kaç senin Yorumla Soran +1 yıl 24 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okuyor musunn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl orada mısın Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı. evvet 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Abla memelerin nerde😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl cebimde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız niye o kadar minnakk Yorumla Soran +1 yıl fotoğrafı kestim bunu anlayamayacak kadar düşünemiyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo gayet belli minicikleerr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sana yakışmamış bu kolye narin zarif kemikli boyuna hoş olur taş kolyeler yakışır sana
Hayır gayet şık ve zarif
Sanada çok yakışmış
Tek sorun kolye olsa portakalları çalmışlar
Yakışmamış o güzelim herdana
Fena değil
Bence kibar ve hoş duruyor
Bende almak istiyorum çiçxek sep den sevgilime
Senin cildinde bi hastalık mı var?
Hayır neden
Kırmızı şeyler var gibi bi rahatsızlık yok dimi
dokunduğum için öyle
Beyaz tenli misin senn