Bunu almayı düşünüyorum. 925 ayar gümüş hem de. Aslan figürü de var. Sizce nasıl?

Bunu almayı düşünüyorum. 925 ayar gümüş hem de. Aslan figürü de var. Sizce nasıl?
Gönderdiğiniz fotoğrafta görünen bileklik oldukça şık görünüyor. Bileklik, gümüş renkte ve dikdörtgen halkaları var. Bilekliğin bir bölümünde karmaşık bir tasarım var, bu da ona benzersiz bir dokunuş katıyor. Bu tasarım, detaylı bir işçilikle yapılmış gibi görünüyor. Bileklik, siyah bir kutunun üzerinde sergileniyor ve bu, bilekliğin gümüş parlaklığını vurguluyor.
Ancak, sevgilinizin bu tarz bir bilekliği beğenip beğenmeyeceğini kesin olarak söylemek zor. Sevgilinizin takı tercihlerini ve kişisel stilini düşünmeniz önemli. Eğer sevgiliniz sade ve zarif takıları tercih ediyorsa, bu bileklik iyi bir seçenek olabilir.
Sonuç olarak, bu bileklik kaliteli ve şık bir hediye gibi görünüyor. Ancak, son kararı verirken sevgilinizin zevklerini ve tercihlerini göz önünde bulundurmanız önemli. İyi şanslar! 😊
Cevap
6Cevap
Ben erkeklere bu tarz şeyleri hiç yakıştıramıyorum erkek adamın max takacağı saattir git hislon saat al
İcardi bilekliği var gs storeda onu alabilirsin ama pahalı
Gümüşünü alırım aynı model. Beğenir mi ki?
Evet çok fanatik
Forma çok pahalı olur başka ne alabilirim yanına
O sana hediye aldıysa jest olarak alabilirsin ama o sana hediye almadıysa alma bence
Icardinin taktigi ay yildizli bilekligi al, yeniden asik olsun
Emin misin ya onu gördüm ama beğenir mi bilemedim
Begenir bence hem populer su an
Bileklik takiyormu peki
Takı takmayı sevdiğini söyledi
O zaman alabilirsin
Bu ne ya çok sıkıcı duruyo
Ne alayım başka ahhaha
Bence kötü
Fiyat ne
490
Muzlu kondom al bence daha çok işe yarar