Dün sordum Barış Hadi beğendin bana yakıştırdın aldın peki ben bunu nerede giyeceğim hocam zaten mini etek giyecek haliniz yok uzun etekle giyersiniz kimse dizüstü olduğunu anlamaz dedi bilmiyorum gene kötü düşünmek istemiyorum

Dün sordum Barış Hadi beğendin bana yakıştırdın aldın peki ben bunu nerede giyeceğim hocam zaten mini etek giyecek haliniz yok uzun etekle giyersiniz kimse dizüstü olduğunu anlamaz dedi bilmiyorum gene kötü düşünmek istemiyorum
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Sadece bunu mu aldı, kabul mü ettin
Kapalı kutu içindeydi ne bileyim
Kabul ettin mi nasıl bildi ayakkabı numaranı
Muhtemelen ayna apartmanda oturduğumuz için oradan öğrenmiş olabilir çok iddialı bir şey bunu dışarıda giymem zor olur zaten giyersen de yani uzun bir etekle giyeceğim haliyle
Özel hayatını biliyor mu yani
Ya özel hayatımı nasıl bilecek Allah aşkına kapının önündeki ayakkabıdan bakmıştır 4 senedir böyle bir eğilimi olmamıştı ama ben hala çizmede aklım bayağı iddialı
Hosuna gitmiş çizme
Ben ters demedim onu tamam giyerim Bir gün dedim geçtim dediğin gibi tabii ki uzun bir etekli giyeceğim ama yani dışarıdan belli olmaması lazım ama iddialı bir şey bir erkeğinde bunu düşünmesi öğrencim de olsa hoş bir şey hoşuma gitti açıkçası
Yası kac bu oglanın, eşin me dedi
Eşimden boşandım şiddet yüzünden öğrencimde 18 yaşında daha
Senin yasın kaç
36
Hosuna gitmiş bişi diyemem
Bana karşı ilgisi var hani de otoriter dominant da bir öğretmenim iyi cesaret 😁
Seninde var gibi
Beğenilmek hoşuma gider ama bir yere kadar çünkü sonuçta kapalı bir kadın im
Ne dozda düzeyde kapalı
Canım kapalı dediğin tesettürlüyüm ben nasıl giyeyim yoksa o çizmeleri ben de isterim tabii ki böyle bir şey giymek ama dışarıda asla belli bu kurallar var o kuralların dışına çıkamam
Hakkında hayırlısı olsun
Ne yani çizmeleri giymeyeyim mi onu mu diyorsun
Sen bilirsin 36 yasında kadınsın burdan ne diyim sana
Şu anda evin içinde giymiş durumdayım zaten gayet de seksi duruyor açık olsaymışım fıstık gibi olurmuşum 😁😁😁
Ayak numaranı nerden biliyo
Böyle bi hediye bencede sacma ya
4 yıldır öğrencim bir halsizlik yapmamıştı ama ne bileyim öğretmenlere karşı bu yaşta fantezileri oluyor direkt bir şeyler açıklayamaz fena bozar atarım çünkü