Arkadaşlar ben geçen sene okuduğum okulun hastanesinde staj yaparken fizik tedavide yürüme engelli biriyle tanıştım. Sürekli olmasa da arada bir yanına gidip geliyorum ve 12 Aralık doğum günü. Annesinden başka kimsesi yok bu yüzden doğum gününde sadece ben ve annesi olacağız. Yani tek hediye alacak ve bunun da birçok hediye yerine geçebilmesi gerekiyor. Sizce ona alacağım en güzel hediye ne olabilir? Bütçe olarak en çok 350-400 belki 500'e kadar çıkabilirim. Cinsiyet erkek.
Cevabın nedir?
yürüme engelli birine uzaktan kumandalı bir uçak ya da helikopter alabilirsin üzerinde kamerası olan drone helikopterler var mesela. hem uçurmak hemde çektiği görüntüleri izlemek çok güzel olur ki havadan çekilen görüntüler her zaman etkileyicidir, bunları insanlarla paylaştıkça dahada sosyal bir çevre edinebilir. hemde içeriye hasp olmamak için bir sebebi olur.
1215 Yorumla- +1 yıl
Bencede çok iyi fikirmiş.
- +1 yıl
Dostum helal olsun süper fikir. Bencede onu almalı
- +1 yıl
"dünyaya bir daha mı geleceğim?" diye düşünerek eski cep telefonumu ve kullanmadığım oyun konsolunu satıp ar. drone 2.0 aldım. tek sorunu 18 dakika olan uçuş süresiymiş. aldığım yerdeki adam beni bir yere gönderdi oradan da 2 tane 1500 mah pil aldım. toplam uçuş süresi 70 dakika gibi bir süreye çıkmış oldu.
gelirken babamın yanına uğradım kutuyu sordu anlattım, niye daha önce söylemedin deyip benden olsun diye hediyenin tüm parasını verdi. ben de gidip 2 pil daha aldım :D
çok teşekkür ederim önerin için, hiç aklıma gelmeyen bir şeydi. bu alet beni bile bu kadar mutlu ettiğine göre kimbilir ne kadar mutlu olacak. çok değerli bir mutluluğa sebep olacaksın her şey gönlünce olsun. - +1 yıl
Genelde d&r mağazalarında olur. Ben biraz kullanmıştım beni bile çocuktan daha mutlu etmişti. Umarım arkadaşın çok iyi vakit geçirir. Yürüme engelli birisiyle arkadaşlık yaptığın için sana ayrıca teşekkür ederim. Benim de İzmir'de bir kardeşim var. Askerlik biter bitmez yanına gidicem. Çok özlemiş geçen gün telefonda ağladı. Bende ona bir drone alayım. iPhone'una bağlasın oynasın :)
- +1 yıl
yaw ne güzel yürekli insanlarsdınız ömrünüze bereket :) çok mutlu oldum okuyunca :)
En İyi Cevaplar
Para vermene gerek yok aslında. Barınaklarda birsürü köpek var, eğer onun için bir köpek alırsan hem rehabilite olur psikolojik açıdan hemde yaşını bilmiyorum ama, eğer küçükse sorumluluk sahibi olur. Bu arada yaptığın çok güzel birşey takdir ettim arkadaşım.
04 Yorumla
En güzeli kitap.
Elektrikli araba derdim, ama o çok pahalı. Onun için en güzeli kitap ve en iyi filimlerden seçme set. Yani zamanını güzel geçirmesi gerekiyor01 Yorumla
+1 yılTablet harika olur bence allah kabul etsin canim bu arada
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
59Cevap
çok parçalı puzzle alabilirsin eğer vaktin varsa onun seveceği bir resmi manzarayı aile resmi gibi birşeyi puzzle olarak yaptırabilirsin, hem vakit gecirir, hemde bazı zamanlarda beraber yaparak eğlenebilirsiniz.
gemi-uçak-araba maketi alabilirsin birşeyler ortaya çıkarmak hoşuna gidecektir,
biraz çılgınca olabilir ama doğuştanmı engelli arkadaşın bilmiyorumda onun engelinden sebep yapmak isteyipte yapamadığı bir organizasyon yapabilirsin, kayak, dalış, araba kullanmak vs vs00 Yorumlaaşağıdaki yorumlara bakıyorum da hep arkadaşını eve hapsedecek şeyler söylemişler. Benim aklıma net birşey gelmedi ancak onu sosyal ortamlara daha fazla sokacak bir etkinlik paketi, kurs vb şeyler daha anlamlı olur.
11 YorumlaBu, senin kadar iyi birisini şimdiye kadar göremedim, eğer yürümekten mahrum birini mutlu etmek istiyorsan.. ona verebileceğin tek hediye umut olucaktır, eğer umutsuz büyürse bir daha ayağa kalkamayabilir, ama bir düşün insanda hiç tükenmeyen duygu umuttur illaha ki bir kaç fidan kırıntı umut kalmıştır o engellide, senin görevin ise fidanları sulamaktan başka hiçbir şeydir.
00 YorumlaSenin o an yaninda olman onun icin en büyük hediye olur. Zaten sosyal hayati cok azdir. Hem butcen sana kalir hemde onu mutlu etmis olursun . Ama yaninda bisi de almak istiyorsan bilgisayar oyunu felan ilgileniyorsa onlardan al. . Sevgini kontrol et derim. Fazla sevgi gosterirsen senden beklentisi çok olur . Ilerleyen zamanlarda
00 Yorumla
+1 yılHerkes arkadasii eve tikicak tipten soylemis bence biraz daha sosyallese bilecegi seyler olmali insan icine karismali şu an aklima cok bisey gelmedi acikcasi sportif bir ruha sahipse engelliler basketbol kursu olabilir sonra resim kursu olabilir muzige hitap ediyosa gitar vs olabilir bunlarin kurslari paket seklinde satiliyo oyle bir hediye yapabilirsin
00 Yorumlaİnsanların engellilere karşı yaklaşımları hatalar içinde. Bu yüzden hep arada mesafe koyarlar. Bence ona sevgiyi götür senin gibi düşünen bir kaç hatta beş on arkadaşını da yanına al ve doğum gününe bu şekilde git.
22 Yorumla
+1 yılOna en buyuk hedıye senın gıbı bırını tanımasıdır. Duygulandım, bunu dusunen bırısı ona gereklı hedıyeyı de zaten bulucaktır hersey gonlunce olsun.
10 Yorumla
+1 yılHobileri ve hoşlandığı bir zevki varsa onunla ilgili devamlı uğraştığı birşey tercih edebilirsiniz.
Hareket ederken zorlanmayacağı şeyler seçmekte fayda var.
Balık oltası olabilir mi ki aklıma geldi biran :)00 YorumlaTablet almalısın bence zaman gecirebilecegi can sıkıntısını atabilecegi ya da evde oynaması için oyun konsolu ps 2 ler o fiyatlara bulunabilir can sıkıntısı yaşamaz tabi var mı bilmiyorum ama yoksa bence iyi bunlar..
00 YorumlaHep birlikte toplanıp bir akülü güzel bir araba almak en güzeli aslında. Ama herşey para değildir. Sıcak bir sarılma, güzel bir doğum günü pastası bile ömür boyu unutamayacağı hediye olur.
Yok illa alayım diyorsan saatleri erkekler sever genelde.00 YorumlaYürüme engelli olarak düşünmene gerek yok :) abine veya bir arkadaşına ne alıyorsam onu alabilirsin :) bir fikir olarak tablet alabilirsin
10 YorumlaOrjinal huzel bir forma birde parfum fazladan saat almani oneririm bana alsaydin cok mutlu olurdum fakat unutma uirume engelli biri olarak dusunup alma bir erkek arkadasin gibi dusun
00 Yorumlaeğer yeterince tanımıyorsan, annesiyle konuş, daha iyi fikir verir sana..
ya bir de çok iyi birşey yapıyorsun.. senin gibi insanlar çoğalsa keşke..00 Yorumlaçok iyi niyetlisin ama eğer senin ona yönelik bir düşüncen yoksa onun boş yere umutlanmasına neden olabilirsin dolayısıyla iyi niyetin iyi bir insanın üzülmesine neden olabilir.
01 Yorumla
+1 yılona arkadaşlık ederek en güzel hediyeyi vermişsin bence
10 YorumlaHerhangi bir öneride bulunmasamda seni cidden tebrik ediyorum ve hediyeni aldınmı ya da verdinmi? merak ettim
00 YorumlaYüreği ne sağlık güzel kalpli en güzel hediye ona içten sevgi vermen ama kalbin den geven dir o hediye den çok sevildigim bilmeyi ister
00 YorumlaYanında olman yeter. Elleri sağlıklıysa hobi olarak yapabileceği hediyeler olabilir. Mesela bir müzik aleti gitar.
10 YorumlaALLAH sağlık şifa cüversin hatırlaman yeter ne versen sevinecektir
00 YorumlaUmudunu kaybetme filminin dvd alacağın hediyenin yanında ver engeli ne olursa olsun hayatta karamsar bakmamasını ona sık sık hatırlatacak bir film
00 Yorumla
+1 yıltablet pc vs belki olabilir gazetesini okur vakit geçirir ne bileyim... ihtiyaç sahibiyse maddi destekde bulunabilirim...
04 Yorumla- +1 yıl
sağlıkçı olan sensin işine yarar ne bileyim herhangi bişey varsa tıbbi bişey vs manevi yönüm zayıf ama maddi olarak pazartesi bir güzellik yaparız.. söylemezsin.
- +1 yıl
tamam peki..
+1 yılTebessuM ve ona ayiracagin zaman ona verdigin en buyuk hediye olacaktik ve arastirmalara gore engelli insanlarin dusunceleri cok ince olurmus o ince cizgi ona engelligini belli ettirmedigin surece en mutlu oldugu seydir bence
00 Yorumla
+1 yılSıradan bir arkadaşına kendisini özel hissetmesi için ne alıyorsan ona da onu almalısın.
Hastalığı hatırlatmamak en iyisidir.
(Ama biri bana uzaktan kumandalı helikopter alsa sevinirdim, en iyi görüş bence de bu)00 YorumlaBence almak yerine değerini göstericek bişeyler yapmalısın
00 Yorumla
+1 yılYurume engellı olmasına bakarak hediye almıcaksınkı. Normalde Bı erkek arkadasa ne alınırsa onu almalısın bence içinden ne geciyosa olabılır.
00 Yorumlaanne-oğul resimlerini yaptır hayalindeki alamadığı bir şeyi hediye et
00 YorumlaEvcil hayvan. Tabi hayvanlari seviyorsa. Hem o dilsiz melekler oylekosulsuz sevip oyle yalnizliga ilac gibi gelirler ki...
00 YorumlaBen hep makara yapıyorum ama . bir gün benimde başına gelirse diye de düşünüyorum hediyeyi içinden ne geliyorsa onu al. allah yardım etsin arkadaşa.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltablet ya da mp3 çalaralabilirsin vakit geçirmesi için.
00 YorumlaHayatta onun her zaman yanında ol bundan büyük ne sevap ne de iyilik veya hediye vardır.
10 YorumlaYanında olup ona değer verdiğini belli ettikden sonra hediye teferruat olur zaten.
10 Yorumlaal işte bir hediye yurume engelli olması hediyeyi değiştirmez
00 YorumlaYavru kopek al buyunce ona sahip çıkcak bir hayvanı olur?
01 Yorumla
+1 yılne hediye alacağını bilmiyorum ama çok güzel bir şey yapıyorsun.
10 YorumlaYürüme engelli birisinin mutlu son ile biten güzel bir filmini alabilirsin.
00 YorumlaKoşuyor görüntüsü veren bir biblo tarzı bir şey olabilir
00 Yorumla
+1 yılHobisi filan varsa ya da ilginlendiği, onunla ilgili bişeyler alabilirsin..
00 YorumlaAllah yardimcisi olsun. Mevlam sabir ihsan eylesin.
Aldiğin her hediyeye mutlu olucaktir00 Yorumla
+1 yılKoluna girmen ve hep yaninda olman yeterli. Paha bicilemez butce olarak :)
10 Yorumla
+1 yılDemek böyle güzel insanlarda kaldı fotoğraf makinesi güzel olmaz mı?
00 Yorumla
+1 yılmuhabbet kuşu güzel olur bulunduğu ortamda hoş sesler
10 YorumlaSenin gibi insanları gördükçe hayata bağlanıyor insan. Tablet Alabilirsin
00 YorumlaArkadaşlarını toplayıp ona güzel bir sevgi hediye et.
00 Yorumla
+1 yılYani mesela fotograf makinesi alabilirsin :)
03 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim bir fikir sadece oturdugu yerde gununu guzellestirecek bir hediye olur :)
+1 yılTablet al. Zaman onun için çabuk geçer
00 Yorumlaİçinden ne geliyorsa onu al.
00 Yorumla
+1 yılAyakkabı alma da ne alıyosan al
00 YorumlaKuş, ya da balık. İlgilenerek zaman geçirebilsin
00 Yorumla
+1 yılAyakkabı hariç herşey alabilirsin
20 Yorumlabir oyun konsolu alabilirsin oyalanır hem
00 Yorumla
+1 yılTuttudugu takimin formasi olabilir
10 YorumlaTekerlek li sandalye 😉
00 Yorumla
+1 yılKitap her ünsan için en güzel hediye
00 Yorumla
+1 yılEic düşüncemi Yazmış.
00 Yorumla
+1 yılDürbün olabilir disariyi izlemesi icin
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 553 cevap paylaştı. Yaşı onemli..
00 YorumlaBir kitap al bence.
00 YorumlaKaç yasında bu kişi?
02 YorumlaTablet alabilirsin
00 Yorumlasevdiği bişey olmalı
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Yürüme engelli birine alınabilecek en güzel hediye ne olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne