Alışveriş & Hediyeler Sevgilime yılbaşı hediyesi bu botlardan birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisi daha hoş duruyor? Bizebiseykalmamis Takip Et Bilge Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Siz olsaniz hangisini tercih ederdiniz? Fiyat olarak birbirlerine yakinlar zaten. Onu dusunmeyin seçerken. Casual Bot Günlük Bot Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Bu ne ya, kimsenin mi fikri yok 😔 Sevgilime yılbaşı hediyesi bu botlardan birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisi daha hoş duruyor? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Casual Bot 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Bi hatırlatma, casual zaten günlük demek :) Yani ikisi de günlük giyim için. birinci daha iyi gibi 1 1 Yorumla Bizebiseykalmamis +1 yıl Aciklama kismina ne yazacagimi bilemedim o yuzden satış sitesinde yazilan aciklamasiyla ayni sekilde yazmak istedim Yorumla
Kamllch Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bence kesinlikle daha hoş olanlarini bulabilirsin ama bu ikisinin arasında aşağıdaki tavsiyem. 1 1 Yorumla Bizebiseykalmamis +1 yıl Botlari hep bu markadan ve havalar daha da soguyacak. O yuzden boyle bir sey dusunmustum Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ikideki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Casual Bot
Bi hatırlatma, casual zaten günlük demek :)
Yani ikisi de günlük giyim için. birinci daha iyi gibi
Aciklama kismina ne yazacagimi bilemedim o yuzden satış sitesinde yazilan aciklamasiyla ayni sekilde yazmak istedim
Bence kesinlikle daha hoş olanlarini bulabilirsin ama bu ikisinin arasında aşağıdaki tavsiyem.
Botlari hep bu markadan ve havalar daha da soguyacak. O yuzden boyle bir sey dusunmustum
Birincisi öbürünün modası geçti
Bu yıl başı merakti ne anlamadım
Ikideki
Model olarak ikisi de kötü
Altta ki 👍
İkincisi iyi