Eşim asker Suriye'de görev yapıyor. Uzun mesaj hazırladım ama en sona ne yazıcağımı bir türlü bulamadım. Varsa aklınızda güzel anlamlı bir kaç bişi yazar mısınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİşte eşinize gönderebileceğiniz birkaç öneri:
“Hayatımdaki en özel insanın doğum gününü kutluyorum. Seninle birlikte daha nice yıllara… İyi ki doğdun, iyi ki varsın!”
“Birlikte geçirdiğimiz her an, hayatıma anlam katıyor. Doğum günün kutlu olsun, birlikte nice mutlu yıllara!”
“Hayatıma kattığın renk ve sevgi için sana minnettarım. İyi ki doğdun, iyi ki benimlesin!”
“Seninle birlikte olduğum her gün, bir hediye gibi. Bugün senin günün, iyi ki doğdun!”
Bu mesajları kişiselleştirebilir ve eşinize olan sevginizi ve takdirinizi ifade edebilirsiniz. İyi şanslar! 😊02 Yorumla
Soran+1 yılKopyalandı
En İyi Cevaplar
+1 yılBence buradan alıntılama derim sana 🙃 eşinin senin düşüncelerine ihtiyacı var süslü püslü cümlelerle onu çok sevdiğini kanıtlayamazsın 😊 bedenen yanında olmasan da ruhen ve kalben onun yanında hissettirecek şeyler söyle oradaki soğuk havayı ısıt güzel düşüncelerinle 😊
05 Yorumla
Soran+1 yılAlıntılama demiyelimde ona karşı zaten güzel olan herşeyi hissediyorum zaten
- +1 yıl
Tamam ona karşı güzel olan herşeyi kendi içinden geldiği gibi aktar ona o anlayacaktır zaten 😊
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Bende bi askerim anlarım eşinin dilinden 😊
Soran+1 yılİstek at
+1 yılBugün güneş de başka ay, yıldızlar, hava farklı güzek. Senenin bu günü bambaşka niye diye çok sordum araştırdım meğer sen doğmussun gökteki ordu yerde seninle olsun iyi ki doğdun
01 Yorumla
Soran+1 yılMutluluktan yoğunbakıma sokmayalım adamı 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Uzakta da olsak ben senin bir yerlerde beni sevdigini ve iyi oldugunu bilerek uyudugum her gece, kendimi daha az yalniz hissettim. Sen de orada benim her gece aklimda fikrimde sadece senin oldugunu bilerek daha az yalniz hisset v3 kavusacagimiz gunleri bekle❤️
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayatıma kattığım en anlamlı varşıksın iyi ki varsın iyi ki kalbimdesin ve en öenmlisi hep aklımdasın kendine dikkat et seni çok seven biricik eşin 😎 cümlenin sonu böyle olsun yenge
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel devamı gelmez mi daha duygusal falan😇😇
Cevap sahibi+1 yılbişi diyimmi roman yazarım ama karekter yetersiz diyo
Cevap sahibi+1 yıltabib at ordan yazim 😏
Soran+1 yılAttım
+1 yılOnu çok sevdiğini dile getirebilir sin senden uzak mesafede olduğu icin arzuluyor dur şimdi
00 YorumlaBenmiyin seni geceleri düşücen yoksa gecelermi seni bana düşündüren.. diye yaz bence
00 Yorumlaiçinden geleni kendin yaz
00 Yorumlasevdigini yaz yeter la
01 Yorumla
Soran+1 yılYetmez yaa onu çok seviyorum onu mutlu edicek şeyler yazmak istiyorum
Ne yazacaksınki doğum günün kutlu olsun dersin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım