Alışveriş & Hediyeler Bu ceketi iade etmeli miyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Çok kararsız kaldım internetten almıştım beyaz sanıyordum ama bej gibi bi şeymiş bunun rengi. 600 liraya almıştım ucuz diye. Sizce kalsın mı gitsin mi? Kalsın Gitsin Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu ceketi iade etmeli miyim? Cevapla İnternet Soruları En Ucuz Soruları İade Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Pseudanor Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 341 cevap paylaştı. Bence iade et çünkü hiç yeni gibi durmuyor. Fotoğraf kalitesinden de olabilir ama rengi çok kötü bence. Uzun süreler kullanılmış bir hali var 🖤 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya evet tek sorun o baya da sıcak tutuyor ama renk fiyasko... Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. güzel bence.. 0 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Haki yeşilini çok seviyorum ceketin de modeli aslında o kadar kötü değil fakat omuz kısmı fazla düşük kötü duruyor omzu 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çöpten bulunmuş gibi bir rengi var iade et direkt :D 0 0 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kötü bi renk ve bence renginden dolayı fiyatı uygun muş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İade et kanka, varsa siyahı ile değişebilirsin. Fiziğinde güzelmiş, sadece biraz sıkılaşmaya ihtiyacın var 0 0 Yorumla
balıkcı512 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Valla eger isini goruyorsa giy biraz sonra dolap uygulamasinda sat en fazla 200 tl jaybin olur 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kalsın güzel o fiyata iyi 0 0 Yorumla
dilara1023 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 83% +1 yıl Rengi pek iyi değilmiş onun dışında gayet iyi 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 561 cevap paylaştı. Gitsin 600e daha güzelini alırsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kötü iade et siyah al 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ceketlerimin ve montlarımın yarısından çoğu siyah zaten bi farklılık olsun diye almıştım... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kırılma lütfen gerçekten begenemedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanki eski duruyo Yorumla Soran +1 yıl Evet sıkıntı eski durması zaten renkten dolayı 😭 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 616 cevap paylaştı. Rengi güzel değil bence 0 0 Yorumla
black_ww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl 600 liraya uygun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence de Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 727 cevap paylaştı. ver bence de 0 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 986 cevap paylaştı. çok kötü çokk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bence iade et çünkü hiç yeni gibi durmuyor. Fotoğraf kalitesinden de olabilir ama rengi çok kötü bence. Uzun süreler kullanılmış bir hali var 🖤
Ya evet tek sorun o baya da sıcak tutuyor ama renk fiyasko...
güzel bence..
Haki yeşilini çok seviyorum ceketin de modeli aslında o kadar kötü değil fakat omuz kısmı fazla düşük kötü duruyor omzu
Çöpten bulunmuş gibi bir rengi var iade et direkt :D
Kötü bi renk ve bence renginden dolayı fiyatı uygun muş
İade et kanka, varsa siyahı ile değişebilirsin. Fiziğinde güzelmiş, sadece biraz sıkılaşmaya ihtiyacın var
Valla eger isini goruyorsa giy biraz sonra dolap uygulamasinda sat en fazla 200 tl jaybin olur
Kalsın güzel o fiyata iyi
Rengi pek iyi değilmiş onun dışında gayet iyi
Gitsin 600e daha güzelini alırsın
Hiç güzel değil valla
Aslında yakışmış kalabilir bence
Kötü iade et siyah al
Ceketlerimin ve montlarımın yarısından çoğu siyah zaten bi farklılık olsun diye almıştım...
Kırılma lütfen gerçekten begenemedim
Sanki eski duruyo
Evet sıkıntı eski durması zaten renkten dolayı 😭
Rengi güzel değil bence
600 liraya uygun
Bence de
Etme
Gönder gitsin bunu
çok kötü
ver bence de
Beğenmedim
Gitsin