Çok yakın değiliz ama bi hata yaptım sinirlendi gönlünü almak istiyorum ama hediye mi almalıyım yoksa kendim kurabiye tarzı bir şey yapıp mı götürsem

Böyle bir şey olur mu
Çok yakın değiliz ama bi hata yaptım sinirlendi gönlünü almak istiyorum ama hediye mi almalıyım yoksa kendim kurabiye tarzı bir şey yapıp mı götürsem

Böyle bir şey olur mu
Erkeğin gönlünü almanın birçok yolu vardır ve bu kişiden kişiye değişir. Ancak genel olarak, aşağıdaki öneriler işe yarayabilir:
Özür Dilemek: Yaptığınız bir hata varsa, bunun için samimi bir şekilde özür dilemek önemlidir.
Hediye Almak: Sevgilinizin ilgi alanlarına yönelik bir hediye almak, ona ne kadar değer verdiğinizi gösterir.
Yemek Yapmak: Sevgilinizin sevdiği bir yemeği yapmak veya tatlı yaparak ona ikram etmek, onun gönlünü alabilir.
Duygularınızı İfade Etmek: Sevgilinize olan duygularınızı açıkça ifade etmek ve ona ne kadar değer verdiğinizi göstermek önemlidir.
Sosyal Medyada Paylaşım Yapmak: Birlikte olduğunuz bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşmak ve altına güzel sözler yazmak, sevgilinizin gönlünü alabilir.
Romantik Mesajlar Göndermek: Sevgilinizin çevrimiçi olduğu zamanlarda ona romantik mesajlar göndermek, onun gönlünü alabilir.
İlgi Çekici Bir Hediye Göndermek: Sevgilinizin iş yerine ilgi çekici bir hediye göndermek, onun gönlünü alabilir.
Bu öneriler, sevgilinizin gönlünü almanıza yardımcı olabilir. Ancak, hangi yöntemin en etkili olacağını belirlemek için sevgilinizin kişisel tercihlerini ve ilgi alanlarını göz önünde bulundurmanız önemlidir.
Erkegin kalbine giden yol mideden geçer derler ama kurabiyeden geçmez.
Erkek ne anlar kurabiyeden
Erkekler ot yemeyi sevmez et yemeği sever genellikle,
Bu sebepten diyeceğim o ki, sen ona şöyle güzel bir yemek ısmarla, yoğurtlu iskender kebab yemeye götür onu
Cevap
3Cevap
Çok yakın değilseniz kurabiye yapman bence aşırıya kaçmak olur. Ufak bir hediye alabilirsin
Bence erkeklerin gönlünü bir seyler alarak değilde onlara değer verdiğimizi göstererek alabiliriz. Bir şeyler almak yerine yapmayı tercih etmelisin.☺
Pasta yap götür erkekler el işi yapılan her şeyi sever örgü yemek vs
Yemek yapmayı falan bilmiyorum örgü de soruya koyduğum fotoğraftaki gibi yapıp sadece kırmızı renkli olcak üzerine de not yazıcam olur mu
Olabilir sever mutlu olur öyle düşünüyorum
Peki ben bu kabı nerden bulcam
Bilmiyorum belki trendyolda vardır
tuttuğu takımın lisanslı ürününü al
Bilmiyorum hangi takımlı
Fotoda ki ne
Kurabiye onun gibi yapıcam
Ne ugrasiyosun al gitsin 😂
Anlamı yok öyle
Var var 😀
Ona güzel davran mutlu et
Bir kaç kere oldu artık hatanı bildiğin için bu şekilde davranma diyor