Nişanlım için ona özel sarzli çakmak set düşünüyorum tabi üzerine yazdircagim yaziyada karar veremedim bu yazı hoşuma gitti çokmu fazla olur sizce başka neler yazdirabilirim öyle canım aşkım vs değil ama fikirlerinizi bekliyorum

Nişanlım için ona özel sarzli çakmak set düşünüyorum tabi üzerine yazdircagim yaziyada karar veremedim bu yazı hoşuma gitti çokmu fazla olur sizce başka neler yazdirabilirim öyle canım aşkım vs değil ama fikirlerinizi bekliyorum

Ölüm götürür seni sorguya, Ibadetsiz bir ömür ile sorgu kolay mı sandın?
Bu beden emanet sana sigara içer de bir şey olmaz mı sandın?
Can bedenden çıkmadan sona yaklaşmadan ibadete sarıl.
Bence güzel olabilir. yani sigara içiyorsa güzel çakmaklardan alınabilir. ama yine de kişiye göre değişir bence. yani karar senin
Evet içiyor tarzına uygun olduğunu düşünüyorum hitap edeceğim sözde karar veremedim sadece
Bence sağlığa zararlı sigarayı yakmaktan kullanılan çakmak değilde bir güneş gözlüğü, kalem granit gömlek tişört daha uygun
Cevap
8Cevap
Çakmak güzelde söz biraz saçma ya da conoca geldi bana, daha güzel bir söz bulursan çok güzel bir hediye olur. Yine de senin kararın.
Adanalıyım.
Elindeki çakmak olayım, küllüğündeki izmarit olayım, kanserin olup akciğerine yayılayım, iste mezar taşın olayım yazdır
Farkındayım, biraz fazla romantik oldu 😅
Çok conoca. Başka bir hediye olabilir ben istemezdim
Bu kadar tutuşma ya 😂
Ahahah o öyle olmuyor ya 😂🤣
Ahahahaha 🤣🤣🤣 dicek bu kız zengin herhalde hemen evlenir 🙃
Mutlu olun inşallah 😅
Sağol canım inşallah aklımdaki kişiyle olur 🙏
Güzel ve mantıklı. Adamın aklını alırsın.
Sigara içiyorsa güzel olabilir
Söz baya iyiymiş bir kenara kaydedeyim bunu😂
Parayla mı kiraladın ne yaptın
😄😂😂
Güzel bence
Cık sevimsiz hediye onu ses sistemi yapalım
Oldu olacak pompalı hediye et
Fotodaki senmisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?