AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
563Cevap
miniden daha çok bir bayana yakışan araba var mı bide bütçen nedir?
bütçe farketmez ailemin hediyesi ama vicdanlı davransam daha iyi tabi :)
tamam çek altına bir mini
Klasik arabaları beğeniyorsan Dodge Charger veya Dodge Challenger. Tabi eski modelleri :)
sağol :D
50 bin bilmiyorum yani 😊😊😊 mini al madem yaza bende almak istiyorum 50 binde vermem yani 😀😀😀 öküz alırım o parayla 😄😄😄
Nissan micra, honda jazz ikisi de iyidir. Hemde küçük park etmek rahatlık. Otomatik şanzıman alırsan mis gibi kullanırsın. :)
ne söylesek her bayan farklı sevebilir ama wolksvagenin beetle diye bir modeli var bayanlar için güzel
al bir landrover hiç yoktan havan olr tabi fiyatları şu an nekdar bilmom ama araba raht bide yüksk olması iyi
ya da unut kardeşm 140 bin deymş bu :))
Valla bırak arabayi felan bayanlar bisiklet bile sürmesin yaaaaa trafigi alt üst ediyosunuz refleks leriniz igrennç :Dd
Minicooper bir bayan icin ideal kucuk kizlara gore renklerde var park falan ederken kucuk diye skinti olmaz.
valla kanka sen şahin al modıfıyele ıyıce ben sana bakarım o derece dıom :) arabanla tavlarsın benı kanky :)
sen al sana daha iyi gider o :D böyle şekil konusursan bde ohoooo
ben alamıyom ıste dururmum yok sen al arabana atarsın benı :)
Wolkswagen polo al az yakıyor ve cok saglam bir araba o yuzden polo dan Şaşma hem az yakar hem sağlam hem güvenli
new beetle çok güzel araba kızlar için kilometre ve modeline göre dediğin aralıklara bulursun diye tahmin ediyorum
beğendiğin modellere bak.birde içinde rahat edeceğin olsun.bence abi baba vs ile oto pazarına git gör arabaları
tabi ki de Fiat 500c üstü komple aciliyor ve cok kaliteli 1.sinif malzeme kullanilmis cok orjinal :) bayan olsam ilk o arabayı alirdim .d
Porshe panamera. Bmw 640d. Mercedes s class. Bmw 5 veya 7 serisi. Maserati ghibli. lamborghini aventador
Kanka arkadaş Jeep tarzi demiş :)
Ahaha arkdasım onları alabilcek olsam zaten 1dk beklemem alırım :)
@Psf_ist23 heep ne diyorum bende 😂
Porshe cayanne
Range rover vogue veya sport
Bmw x5, x6
Audi Q7
Ne olursun. , araba almadan once su kaşlarini biraz incelt :/
Honda civic veya jazz tavsiye ederim. Dünyada bundan daha sağlam bir otomatik şanzımanı üretebilen firma yok.
Yeni küçük sekment skoda fabia rapid olabilir
Opel corsa olabilir astra olabilir hani
bu paraya araba alırsan. okadar parayıda sanayii de harcarsın. alma degmez
maykıl fiat alabilirsin alfa romeo alabilirsin seat ibiza alabilirsin yani çok seçenek var
megane 2013 hb lpg bnzınlı full sırket arabası var 36000 tl
Gerçekten çok güzel araba bu araçla gezdiğimde gerçekten bayanların bakışı değişiyor
bu hb lux sınıfı bence bunla uğraşma 50bine egea hb veya astra hb alabiirisn
woa polo-golf opel corsa-astra almandan şaşma derim.
ulan bizim pederde bizden para istiyor bu nasıl iş :D
hyundai i 20 opel corsa benim favorim suzuki switft
Audi a3 tam kadın arabası şıkta tavsiye ederim sana
Opel corsa, renault megane hatcbak, pejo 206-307, smart seçenek çok ya
artık bir çok modelin otomatiği var boyun filan uzunsa üstelik tercihin çok fazla
bence en iyi bayan arabası suziki swift denemelik olsun herşeyiyle fiyatıyla on numara
Murat 124 veya 131 aL :D
Onla ögren sonra yan vermeye başlarsın düz vitesle;- )))
2. el bir opel corsa alabilirsin.. Çok rahattır ve iyi bir arabadır zorluk çıkarmaz
Hundaia işte herneyse onun Gets i var pempe, kırmızı tam bayanlara göre otomatik vites ;)
fort fiesta al ama ogrenmek ıcın ona okadar para verılmez al bitane doğan sahın tamam
Nissan micra der geçerim. Maddi durumda sııkıntı yoksa çok daha güzelleride var tabi
50000 tl ye alma imkanin varsa 20000 i niye yaziyon? nasil bir fiyat araligi bu
Mitsubishi evo 10 sahibindende var 100000 lik dehset bisi
hadi ya evo bu fiyata var mı çok sağol :D
BMW yazıyorum modellerden gozun kapalı sec al bıtane ;)
sağol kardeşim teşekkürler :D
mercedesin a serileri de güzel 100 bin civarı onlara da bak derim
sağol abi teşekkürler :D
önemli değil :)
Hocam al 0 bmw 320i 1600cc 170 beygir paşa paşa binersin
sıfır bmw bu fiyata varmıdır ki hocam şaşırdım valla :D
Var hocam var 0 bmw daha cuma gunu ben baktım sırf meraktan 1.6 motor benzinli kendi sitesine girin göreceksiniz bu paraya en iyisi bence o tabi benzin üzer mi bilmem ama premium bir araçta benzin düşünme derim keyfini çıkar :)
valla çok sağol hocam ikinci elden çok daha iyi olur :D
Bmw söz konusu ise gerisini düşünme bile tabi bu bütçe ile :)
:-)
bmw 320cd kardesim m paket olsun beyaz içi kırmızı valla estirirsin fena hayırlı olsun simdiden
sağol abi teşekkür ederim :D
bayanların tek güzel kullandığı araba bebek arabasıdır :D
Oyyyy cok tatli yorum :3
Teşekkürler :D
pejo 307 olur, honda city olur, ford focus eski kasa olur, citroen c3 olur.
cansın :))
Toyota Corolla veya Auris. Tabi ikinci el piyasası bakıyorsan. Ama emin ol aldığın bir gün bile pişman olmazsın :)
Bakıyorum da temiz yok
Toyota yaris al bir bayana en uygun otomatik araba hem park etmesi rahat hem az yakıyor hemde gayet konforlu😉😉
direk al 1.16 alma bence mini yakışır sana oto olucağı için sıkıntı olamz pek öğrenirsin cabbucak :D
olmadı ders veririz :D
Kesinlikle ford fieasta kullanımı çok rahat 0-30 bin arası bundan iyi yok söylim
düğünü yapta eşinle al :D
dizel araba ise km si düşük olsun
Almior o cok cimri
sende alma o zaman adam seninkinede biner evlencem diye diye bir cimri buldun ya
valla ben özel araba olayına karşıyım bir sürü masrafı var
Var arabamz fakat panelvan onumu arkami ayarlayamiorum kucuk arabada baslayayim dedik fiat palio nasildir
ben ford arabadan öğrenmeye başladım işte küçük bir arabaydı ama unuttum modelini
galericiyim size yardımıcı olablrm istersnz?
eğer istersniz tabi?
Mercedes sportifleri var cok hos ama oda 80 binden basliyor
Okadar cikamam :(
Haklisn durumumuz ortada hangi sehir tanidk biri var yardmci olabilirm
Afyon
İstanbul da var istersen yonlendirebilirm
Hyundai i10 olabilir i20 olabilir toyota yaris olabilir
Biraz bicimsiz geldi bana bu araba her fransız arabasi gibi baska bişey al bence
Polo ya da nissan micra ufak tefek kullanimi kolay ayrica otomatik olmasi rahatlik
Wolsvagen Passat 10 numara bir araba ben çok memnunum
Biraz daha kibar bir sey ariyorum tesekkur ederim.
İstersen bu konuda yardımcı olabilirim galeri işi yapıyorum ozel den yazman yeterli
opel corsa veya toyota yaris en rahat bayan arabası. sub basicler için özellikle :D
Mazda 3 hatcbah kirmizi on numara olur. 25 30 arasi guzeldir
Peugeot 206 nissan micra opel corsa ford fiesta bunların 02-08 modellerine bakmanı tavsiye ederim
opel corsa. bayanların tercihi.
sende al ben corsa görünce daha dikkatli sürüyorum. :)
En guzeli tır bir bayani trafikte sıkistirirlar o tirda o sorun sifir :)