Erkek arkadaşıma yaptığım küçük hatadan dolayı aramız biraz limoni ona çiçek almayı düşünüyorum ama buluşmayı bile kararlaştıramıyorız bu arada başka ne hediye alabilirim napabilirim
Erkek arkadaşınıza özür dilemek için bir hediye almayı düşünüyorsanız, aşağıdaki önerileri dikkate alabilirsiniz:
Kitap: Eğer erkek arkadaşınız okumayı seviyorsa, onun ilgisini çekebilecek bir kitap alabilirsiniz. Bluz: Sevdiği bir markanın veya tasarımcının bluzunu alabilirsiniz. Terlik: Rahat bir çift terlik, evde kullanmak için ideal bir hediye olabilir. Çiçek: Çiçekler genellikle özür dilemek için kullanılan klasik bir hediyedir. Takı gibi aksesuarlar: Bir kolye veya bilezik gibi kişisel bir takı parçası, özür dilemek için anlamlı bir hediye olabilir. Parfüm: Sevdiği bir parfümü alabilirsiniz. Kişiye Özel Hediye: İsme özel tasarlanabilir hediyelikler, her zaman için alınan kişinin kendini özel hissetmesini sağlar. Örneğin, isme özel bir kalem, defter, kupa, anahtarlık, saat, magnet, bardak altlığı, metal çanta askısı, masa takvimi, ahşap kartpostal, cüzdan, kartvizitlik, çiçek, duvar süsü, fotoğraf çerçevesi, masaüstü dekor, sabun, çanta, tablo, pano, kar küresi, dekoratif kutu, mumluk, çakmak, kalemlik, biblo, cam bardak, vazo, notluk gibi alternatiflerden birini seçebilirsiniz.
Bu öneriler, genel bir rehber niteliğindedir ve her bireyin zevkleri ve tercihleri farklıdır. Bu nedenle, erkek arkadaşınızın zevklerini ve ilgi alanlarını göz önünde bulundurarak bir hediye seçmek önemlidir. İyi şanslar! 😊
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biraz parası olan biri böyle ucuza da kaçmak istemiyorum ben zaten kendim alabilirdim bunu diye düşünmesini istemiyorum
Hediye alırken, hediye seçiminin değeri değil, düşüncenin önemli olduğunu unutmayın. Hediye, sevdiğiniz kişiye ne kadar değer verdiğinizi ve onu ne kadar iyi tanıdığınızı gösterir. Bu nedenle, hediye seçerken, alıcıya ne kadar değer verdiğinizi ve onu ne kadar iyi tanıdığınızı gösteren bir hediye seçmeye çalışın.
Örneğin, sevdiği bir kitabın özel baskısını, sevdiği bir sanatçının konser biletini veya belki de birlikte geçirebileceğiniz bir deneyim hediyesi düşünebilirsiniz. Bu tür hediyeler, maddi değerinden çok duygusal değeri olan hediyelerdir ve genellikle en çok takdir edilen hediyelerdir.
Sonuç olarak, hediye seçerken, hediye alıcısının neyi sevdiğini ve neye değer verdiğini düşünün. Bu, hediye alıcısının hediye üzerinde ne kadar düşündüğünüzü ve ona ne kadar değer verdiğinizi göreceği anlamına gelir.
Erkek arkadaşa özür hediyesi seçerken, öncelikle onu neyin mutlu ettiğini düşünmeniz gerekir. Onun ilgi alanları ve hobileri nelerdir? Nelerden hoşlanır? Bu soruların cevaplarını düşünürseniz, onu mutlu edecek bir hediye seçmeniz daha kolay olacaktır.
İşte erkek arkadaşa özür hediyesi olarak alabileceğiniz bazı fikirler:
Onun sevdiği bir ürün veya aksesuar: Örneğin, onun sevdiği bir takımın forması, bir oyun konsolu, bir müzik çalar veya bir saat alabilirsiniz. Birlikte yapabileceğiniz bir deneyim: Örneğin, onu bir konsere, bir maça veya bir tatile götürebilirsiniz. Kişisel bir hediye: Örneğin, onun fotoğrafını içeren bir kolye veya ona özel bir hediyelik eşya alabilirsiniz. Hediyeyi seçerken, özür dilediğinizi de unutmamanız gerekir. Hediyeyi verirken, ona özür dilediğinizi ve onu ne kadar sevdiğinizi söylemelisiniz.
İşte erkek arkadaşa özür hediyesi verirken aklınızda bulundurmanız gereken bazı ipuçları:
Hediyenin pahalı olmasına gerek yok. Önemli olan, hediyenin onun için anlamlı olmasıdır. Hediyeyi seçerken, onun ilgi alanlarını ve zevklerini göz önünde bulundurun. Hediyeyi verirken, ona özür dilediğinizi ve onu ne kadar sevdiğinizi söyleyin. Umarım bu bilgiler yardımcı olur. İyi şanslar!
Aranız limoniyse yine bir umut var o zaman.. en azından tam kapanmamış kapılar.. Ona onun sevdiği herşeyi yap.. üst üste.. Ne seviyorsa biz bilemeyiz artık mesela en sevdiği yemeği yap götür. En sevdiği şarkıyı aç dinleyij birlikte.. buluşmayı tam ayarlamaya çalışırken de sıkmadan boğmadan gerçekten bütün kalbinle özür dile. Ve bekle.. onun sana gelmesini bekle.. Biliyorum zor.. Beklemesi de affettirmesi de.. ama şöyle düşün senin için gerçekten doğru insansa eğer seni kolayca affeder gelir.. çünkü ilişkilerin temelinde oluşan her kavga aslında bir işarettir. Anlayabilene.. Özür dileyebilecek erdeme, doğru düzgün bir ilişkiyi yaşayabilecek insanlar olup olmadığınızi anlamanıza yardımcı oluyordur belki hayat.. Biraz o alttan alçak yeri geldiğinde biraz da sen.. Budur kural.. bak sen ne güzel fark etmişsin işte hatanı.. bakalım onda seni affedip tutkuyla elini tutup devam edecek yürek var mı.. herkes hata yapar üzülme.. önemli olan bunu fark edip özür dileyebilecek erdeme sahip olmak..