- Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence alınabilir ama samimiyetinize göre dğeişir bu durum. yani ne kadar yakınsınız ya da uzun yıllardır arkadaş mısınız bu değişir ya da ne hediye alacaksınız buna göre de değişiklik gösterebilir. ben sevgilisi olan bir kıza hediye almazdım şahsen çünkü yanlış anlaşılabilir ama çok uzun zamandır tanıdığım bir arkadaşım kankam ise evet normal bir hediye alırdım doğum günü için olabilir ya da yeni işinde tebrik etmek için de olabilir. bu yüzden de siz bilirsiniz bence içinizden geliyorsa alın gelmiyorsa kararsız kaldıysanız almayabilirsiniz. yani almanız ince bir davranış olurdu ama tepkisine göre de değişir bu durumda daha çok.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu sevgilisi olan erkek arkadaş ile hangi sık aralıklarla görüştüğüne bağlı olarak değişir.
Eğer düzenli olarak ara sıra zaten görüşüyor isen, ilk fırsatta verirsin.
Sevgilisini de karşılıklı olarak birbirinizi tanıyorsanız eğer, hangisini ilk görürsen o an da da verebilirsin.
Yok ben kendim vericem diyorsan da sen bilirsin.
🌹03 Yorumla
Soran+1 yılTanımıyorum sevgilisini
- +1 yıl
O zaman çağır, gelsin yani prenses
Soran+1 yılEyvallah
+1 yılNe olcak çağır ver. İç savaş çıksın aralarında
29 Yorumla
Soran+1 yılHahahjaa bu yoruma çok guldmm hdjdhdjd
- +1 yıl
Kızlar çok kıskanç. Kız kardesinden bile kıskanır adami
Soran+1 yılHahahshss evet
Soran+1 yılHediye fotoğraf olacak :)) sjdjjdjdn
- +1 yıl
Fotoğraf vay vay iblisss. Fotoğrafta ne var
Soran+1 yılAdamla köpekleri var :)
- +1 yıl
İyi bakalım 😊
Soran+1 yılIyi bi hediye mi ama sevgilisi ile arası bozulmaz
- +1 yıl
Ne hediye verdiğinin önemi yok. Kız anlayışli değilse ne versen kavga eder zaten
+1 yılSelam
Elbette alınabilir neden alınmasın. Yani sonuçta arkadaşsınız ona hediye almanın neresi kötü olabilir. Yani bundan bence kötü bir durum falan yok. Eğer içinden geliyor ise alabilirsin ne olacak. Yani sevgilisi var diyorsan belki ondan çekinmiş olabilirsin. Yani arkadaşın sonuçta bunda herhangi bir kötü durum falan yok bence. Almak istiyorsan al.
12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim elden mi vereyim kargodan mi :))
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim asıl. Eğer kendi götürecek imkanın var ise bence kendi ellerin ile vermen daha güzel olur. Yani hem buluşmuş görüşmüş olursunuz hemde yüz yüze verirsin aldığın hediyeyi. Eğer götürecek vaktim yok diyorsan o zaman kargo ile yolla derim. Ama hediyeyi bence yüz yüze vermen daha iyi olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
+1 yılMerhaba
Alınır niye alınmasın. Sonuçta aranızda bir şey yok normal arkadaşın bunda yanlış veya kötü anlaşılacak herhangi bir durum yok ki. Yani bence alınabilir diye düşünüyorum. Sonuçta arkadaşın yabancı değil ya bu. Belki hayatındaki insan buna karşı falan olabilir bilemiyorum. Bazen sevgililer kıskanır erkeğin kız ile arkadaşlık etmesine veys hediye almasına.
10 YorumlaTabii ki alınır! Sevgilisi olan erkek arkadaşa da hediye alınabilir. Hediye seçiminde sevgilinizin ilgi alanlarını, tarzını ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak ona özel bir hediye seçebilirsiniz. Örneğin, sevgiliniz spora ilgi duyuyorsa bir spor çantası ya da yeni bir koşu ayakkabısı hediye edebilirsiniz. Ya da müzikle ilgileniyorsa bir kulaklık veya yeni bir albüm hediye edebilirsiniz. Hediye seçiminde önemli olan, sevgilinize ne kadar önem verdiğinizi göstermek ve onu mutlu etmektir.
10 YorumlaAslinda saçma buluyorum sonuç da arkadaşın ne biliyosan al belki aranizda geçen bir şaka vasıtasıyla anlamlı bir şey almak istiyorsun ama ülke şartları ve insanlar buna pek müsade etmiyor
Basit şeyler alsan daha iyi116 Yorumla- +1 yıl
Ama olaya neden olabilir işte
- +1 yıl
Ben yapmıştım üni de çok yakın arkadaşa aldım, sevgilisi duymuş beni dövmeye çalışmıştı
Soran+1 yılHahahhaa koptum
Soran+1 yılKoptum sjsjjdjdjdjdjjff
- +1 yıl
Ne mutlu bana güldü isen
Soran+1 yılAynen hiç güleceğim yoktu sagol :)) oyle oluyor dövmeye çalışıyorlar yanlis anlaşılıyor
Soran+1 yılHahahhaa ben sadece mesajla kutlayacam hdhdndnndcjdndb sonu dayak olmasn dkdmfkkff
- +1 yıl
😃😃😃
Soran+1 yılMarcus Allah ne muradin varsa versin emi hahahahhshd hiç keyfim olmadığı bi dönemde sayende güldüm :)))))))))))
- +1 yıl
Ne güzel çok sevindim 😇😇😇😇
Soran+1 yıl@Marcus-Aurelius dovebldimi bari shdjjdd
- +1 yıl
Evet ama dövmek değil sadece kolunu tutup kilitledim
+1 yılsevgilisi olan adama hediye alacaksan arkadaş gibi
alırsın
kargo yaparsın
biter gider
yanına çağırıp sevgilisini irite etmenin alemi yok18 Yorumla
Soran+1 yılKargo mu yollayim:)
- +1 yıl
evet canım aynen öyle
Soran+1 yılÇağırmak yanlış anlaşılır yani
- +1 yıl
ben o adamın sevgilisi olsam sana açar telefonu arkadaşım hayırdır derim. Hoş olmaz şüphe yaratır
Soran+1 yılDogru soyluyosn
Soran+1 yılKargo yanls anlaslmaz ama dime
- +1 yıl
hayır
Soran+1 yılAdama ben adres aliyim hediye yollicam sacmami olur hahaha
Yakın arkadaşınsa tabiki alınır ancak sadece hediye vericem hadi gel desen bu garip olur sık bulustugun biriyse buluşulan zaman verilebilir veya internetten satın alınıp gönderilebilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılBulusmuyoz sevgilisi var
+1 yılOna karşı olan duygularını seviyorum yoksa sorulmazdi bu soru 😉
11 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
+1 yılalınır ama çağırıp vermemelisiniz bence sevgilisinin yanında verseniz daha uygun olur
17 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisini ben tanımıyorum sevgilinde gelsin yanında dersem ben utanırım gözüm varmış gibi olur
- +1 yıl
o zaman hediye aldığınız kişiye hediye aldığınızı söyleyin, senin için nasıl uygun bi şekilde verebilirim deyin o ne derse o şekilde verebilirsiniz bence
Soran+1 yılFotoğrafını bastırıp cerceveletecektm özel hediye mi bu? Kopekleriyle fotosu var
- +1 yıl
hayır bence gayet tatlı ve mütevazı bi hediye
- +1 yıl
eğer değer verdiğiniz biriyse ben sizin yerinizde olsam dediğim gibi yapardım
Soran+1 yılTeskkurler
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılerkek arkadaşının sevgilisiyle tanışıyorsan ve sevgili bu hediyeyi sorun etmeyecekse alabilirsin. Öbür türlü erkek arkadaşın sevgilisi öğrenirse kızar diye hediye aldığını gizliyorsa bu durum sevgili tarafından öğrenildiğinde aldatma durumuna girebilir
10 YorumlaAlinmaz tabi ki. Baska bir kizin aldigi bi hediyeyi erkek arkadasim kullansin istemem mesela. Biraz genislikle alakali bi durum. Ayni sekilde bana baska bir erkek tarafindan hediye alinsa kullanmam. Sevgiliminde kullanmami kabul etmesini istemem.
13 Yorumla
Soran+1 yılCerceve fotoğrafını bastiricaktm kullancak bisi degl
Soran+1 yılHaklisin iyi ki doğdun yeter
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet yanlış anlaşılır
Bir de ayağına çağırmak nedir hediye vermek için ya 😂14 Yorumla
Soran+1 yılNereye cagiralim ahhahsjdhdjjdd
Soran+1 yılBen mi onun ayağına gidem dhdjdjdj
Cevap sahibi+1 yılNebiliym
Normalde nasıl görüşüyorsunuz
Arkadaş derken nerden arkadaş
Okul mu iş mi
Komşu mu
Nerde vereceğiniz bu sorularda saklı 😊
Soran+1 yılIlkokuldan arkadaş ama sevgilisi olduğu için görüşmüyoruz tabi ki sevgilisini tanımıyorum:) nadir konuşuyoruz ama değer veriyom
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani ikisinin aynı ortamda olduğu bi anda versen belki yanlış anlaşılmaz. Bence gereksiz. Neden dersen sen samimiyetle yapıyorsundur belki ama insan çiğ süt emdiği için konu farklı yerlere gider ablacım sen boş ver o paraya yemek ye kendine :)
10 YorumlaFotoğraflı birşeyler olursa sorun olmaz çerçeve vesaire. Hediyenin anlamı önemli yani anlamlı bir hediye sorun teşkil etmez niyet bellidir çünkü verirken de kardeşim kankam dersin olur biter ne olcak
08 Yorumla
Soran+1 yılFotograf bastrcam
- +1 yıl
Tamam güzel kanka yolla gelsin yani. Bir insanı düşünüp hediye vercen biri de başka bir mana çıkarsa aptallıktır yani bu durumda olduğumuz için milletin cahiliyeti adına ben senden özür dilerim. Sorun sende değil bizi bu tür ahmaklık ve cahiliyete sürükleyen kıskançlığı ülkeye yayanlarda.
Soran+1 yılAdama hediye verecem desem gelir mi adam
Soran+1 yılİletişim sevgilisi olduğu için nadir oda bana doğum günün kutlu olsun dedi
- +1 yıl
Değer verdiğin birisiyse al yap kanka ama eh işte normal diyosan bence yapma normal mesaj at daha iyi öyle diyim. Yaparsan da doğum günün kutlu olsun diye başlayarak bir mesaj yazarsın ardına hediyeni ne zaman vereyim dersin itiraz ederse de ohoo yaptırdım bile olmaz vermem lazım dersin okeyler alır ayarlar yer zaman
Soran+1 yılHajajjaja kuru bi doğum günü mesajı da olablr hahshhdd akillisin cidden sen ahhdjdjd
+1 yılBir kadın ilişki kurmak istemediği bi erkekle arkadaş olmaz velev ki oldu çıkarı vardır
10 Yorumlayoo niye yanlış anlaşılsın arkadaş arkadaşa hediye alabilir ayrıca doğum günüymüş
10 YorumlaKişilere bağlı bu bi kız senin sevgiline alsa hoşuna gider mi ya da sorun çıkarır mısın böyle düşün
10 Yorumla
+1 yılOnun hayatında nasıl bi yerde olduğuna bağlı her arkadaşa alınmaz
10 YorumlaTabiki alınir ama sevgilisi biraz sorun yaratabilir.
10 Yorumla
+1 yılNormal doğum günü için hediye aldıysan verebilirisin ama diğer şekil hediye alıp vermen biraz değişik olur
03 Yorumla
Soran+1 yılDoğum günü için
- +1 yıl
Hhı o zaman sorun olmaz
Soran+1 yılAdama ben aldım verecem desem sevgilim var olmaz derse diye dedim :))) elimde kalmasın hediye köpekleriyle çekildiği fotoyu cerceveletip verecektm
+1 yılNe amaçla bir hediye olduğuna bağlı. Doğum günü içinse alınır. Öyle durup dururken içimden geldi gibiyse ben olsam hoş karşılamazdım.
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğum günü için:)
+1 yılSen boş ver sevgilisi olan arkadaşa hediyeyi bana al bende sana alayım 😂😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yılHaghgff
+1 yılSenin sevgiline başka bir kız hediye alsa mutlu olmazdın herhalde
Birazcık düşünmelisin sadece11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Kadınlara bak, lafa gelince hepsi medeni, uygulamaya gelince hepsi canavar
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahhahahjaa
Gizli Üye(25-29)+1 yılYıllara dayalı evvelden bir arkadaşlık değilse alınmamalı
10 Yorumla
+1 yılAlınır ama hediyenin içeriği önemli burada. Bence sürekli kullanacağı göz önünde olacak bir hediye olmamalı (kıyafet, takı vb.) Kalem, süs eşyası ya da tek kullanımlık bir şeyler olabilir en sevdiği yiyecek gibi.
05 Yorumla
Soran+1 yılFotoğrafını bastırıp çerçeve yaptircaktm özel hediye mi oluyo hayvanlarla birlikte :))
Soran+1 yılKopeklerle resmi var köpekleri var
- +1 yıl
Fotoğrafta sen yoksan sorun olacağını düşünmüyorum ama tabiki de bu benim açımdan bir cevap oluyor. Onun sevgilisinin düşünce yapısına bağlı bu biraz. Ne kadar mantıklı olur bilmiyorum ama kıza sosyal medyadan mesaj atıp sorun olup olmayacağını da sorabilirsin.
Soran+1 yılYok kiz kıskançtır mesaj atılmaz adama derim hani sorun olmazsa veriyim diye
- +1 yıl
Dediğim gibi bu durumda kızın bakış açısı önemli. Ben kendime yapılmasını istediğim şeyleri söyledim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlınmaz kardeşim asabını bozmayın bu kızların sonra neden sevgilimin erkek arkadaşı olmaz diye sitem ediyorsunuz
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl*sonra neden sevgilimizin kız arkadaşı olmasına karışıyoruz diye sitem ediyorsunuz
Soran+1 yılAnlamadım ki 🤣🤣🤣
Soran+1 yılHaa ya benim sevdiğim adam iş yerindeki kiz arkadaşına pasta aldı mesela ben omce kıskandım sonra anladım ki arkadaslariyla toplaşıp almışlar ve kadın ondan büyük:)
Soran+1 yılHer normal arkadaşlık yanlış anlasilacak diye bisi de yok yani ozaman sevgilini fanusla hahahshbsd
Cevap sahibi+1 yılNiyetliyken yazmışım pek anlaşılmamış haklısınız😂
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 615 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilisi yolar sonra 😎
12 Yorumla
Soran+1 yılWhhwhshd bencede bi kutlu olsn yazam yeter
- +1 yıl
Aynen kanka girme böyle şeylere 😎
Alınır ne aldığına bağlı dsjžfhs
18 Yorumla
Soran+1 yılFotoğrafını bastirayim diyom shshjdjd
Soran+1 yılShjsjdjdf
Soran+1 yılHahajjajajjajaa yoo yapsam sevgili bende yaparm dbfjfjjdd
Soran+1 yılCiddi birini bulamadm daha
Alınır neden alınmasın
11 Yorumla
Soran+1 yıl:)
+1 yılNiye alınmasın kanki gayet de alınır
12 Yorumla
Soran+1 yılYanlis anlrmi
- +1 yıl
Yok be kendi kendine kafasında kuracak hali yok ya yani
Alınır neden alınmasın
17 Yorumla
Soran+1 yılAdam ama sevgilim var hediyemi almaya gelmem derse napacam ahsjdjjdjd
Soran+1 yılFotoğrafını bastırıp cerceveletmeyi dusunuyordm ama geri iade olmaz shsjjdjjdjdd
Soran+1 yılİade olacak bisey mi alam bilemedmmm
+1 yılSevgilisi onu senden kıskanmıyorsa, sorun olmaz
10 Yorumla
+1 yılAlmasan daha iyi olur. Sonra kız çocuğa çemkirir. Sebep olmak istemezsin heralde :)
10 Yorumla
+1 yılAlınır. Hediye hediyedir. Tabiki de sevgililere alınan hediye alınmadığı müddetçe
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılhayıır bence hediye normal bir şey yanlış anlaşılmaz anlaşılmamalı da birine değer verip hediye almak normal bence
10 YorumlaYok yanlış anlaşılmaz hatta hediyenin üstüne bide ver ne olacak ki :)
011 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
Soran+1 yılBuluşup mu verim hediyeyi yoksa kargo mu yollayam shdjdjdj
Soran+1 yılSana demiyorum adama ya
Soran+1 yılAdama kargo adresi soyle mi dicem
Soran+1 yılTelegrama gerek yok
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Arkadaşın ise neden olmasin
10 YorumlaSonuçta benim arkadaşım yani
10 Yorumlauygunsuz bir hediye değilse sorun yok
10 YorumlaSevgilisi seni tanıyorsa alınabilir
10 Yorumla
+1 yılMecburmusunki hediye almaya?
10 YorumlaBen olsam yanlıs anlamazdım
10 Yorumla
+1 yılAlınmaz Türkiye bu konuda 100 yıl geride
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle
- +1 yıl
Sırf bu muhabbeten 10 senelik arkadaşlığım bitti biliyor musun. Kız kankam sevgili yaptı, sevgilisi ben arkadaşıyım diye kıza trip atıyordu
Soran+1 yılAhahhahshshhs
Olsaydı ben almazmıydım
11 Yorumla
Soran+1 yılHahahahha
+1 yılHediye vermek için çağrılmaz ki ama ayıp olmaz mı
01 Yorumla
Soran+1 yılAdamimi hediye vermek için cagriilmaz sevgilisini tanimiyom zaten
Özel ve anlamlı bir şey değilse alabilirsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılFotoğrafını bastırıp cerceveletecektm özel hediye mi bu?
Soran+1 yılElverisli değil pekte foto işi iyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlınmaz... Net
10 Yorumla
+1 yılalınır niye alınmasın
00 Yorumla
+1 yılAlınır ama yanlış anlaşılabilir
00 Yorumla
+1 yılYanlış anlar. Hedaye altında bişey arar
00 Yorumla
+1 yılalınmamalı
10 Yorumla
+1 yılAlınmaz
10 Yorumla
+1 yılHayır, alınır. Sonuçta arkadaşın o da.
10 Yorumla
+1 yılBen almazdım
10 Yorumla
+1 yılAlınır
10 Yorumla
+1 yıle heralde
10 Yorumla
+1 yılGayet doğal alınabilir
00 YorumlaAlınmaz kardeşim
13 Yorumla
Soran+1 yılYazıyla kutlarm
+1 yılAlınır
11 Yorumla
+1 yılAlınır
11 Yorumla
Alinmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam
- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım