Bu sene beraber çektiğimiz tüm fotoğrafları albüm haline getirip hediye etmeleri çok hoş olur.😊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Nostaljik Fotoğraf Albümü harika olurdu benim için eski anlara bakarken yeni fotoğraflar çekmek o günleri konuşurken yeni konuşulacak izler bırakmak güzel fikir..
Fotoğraflar ile kişiselleştirilmiş hediyeleri çok severim. Örneğin 10 fotoğraftan oluşan bir albümün hediye edilmesi gibi.. Tabii değerli birinden gelmeli :D
Sevgilimin varlığı yetiyor ama cazip gelen fotoğraf takvimi çok harika olur ya da resimli kupalar çok tatlı duruyor. Hediye kutusu aslında alınabilir hepsini mi alsam 😂😂😂😂
Fotoğraf öyle garip bir şey ki ölse de ayrılsanız da bir daha görüşemicek kadar uzakta olsanız da fotoğraflarda her zaman yanyana kalıp her zaman gülümseyeceksiniz. Bu yüzden fotoğraflı olan herhangi bir hediye tercih ederdim
Fotoğraflı 2024 takvimi bence çok şahane bir hediye olur. Bir arkadaşa ya da sevgiliye hediye edilebilir. İkimiz arasındaki iletişimlerden oluşan küçük mottolarla, fotoğraflarla ve özel günlerle muhteşem bir hediye olur.
Takvim alırdım, gelecek yıl da beraber tüm tarihleri geçelim derdim ama özel takvim Çin'de galiba görmüştüm takvimi çektikten sonra içinden ağaç, dünya felan çıkıyordu hatta dünyam sensin mesajı verirdim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
en iyi hediye koca olurdu onuda Allahtan baskasi veremez bana
Bence insanın yeni yıla sevgiyle ve heyecanla girmesini sağlayan bir hediye olabilir. Güzel bir takvim, tatlı bor fotoğraf albümü, kar küresi ve yılbaşı temalı kupalar gibi 😊
magnet takvimi en mantıklısı gunde 3 öğün yiyen biri aurekli gördükce mutlu olur guzel anları tekrar yaşamak icin bir kare yeterde artar herkese yeni mutlu yıllar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
163Cevap
bu yıl da iyi ki dediğim tek şey erkek arkadaşım ❤️
Hepsinden ayrı bir güzel.. magnet takvimi güzel çerçeve de olur.
Bu sene beraber çektiğimiz tüm fotoğrafları albüm haline getirip hediye etmeleri çok hoş olur.😊
Nostaljik Fotoğraf Albümü harika olurdu benim için eski anlara bakarken yeni fotoğraflar çekmek o günleri konuşurken yeni konuşulacak izler bırakmak güzel fikir..
Aslında hediyeden çok hediyeyi veren kişi önemli oluyor benim için.
Yol kenarında sevgiyle koparılmış bir çiçek olabilir.
Güzel bir çalışma olmuş tebrikler... elinize sağlık
İyi ki dediğim şeyler hiç bitmeyeceği için karar veremiyorum
Kimler neler neler yazmış bize burada ekmek yedirmezler 😊
Oyun konsolu ve 4k televizyon en iyi hediye olurdu.
Yeni yılda hediye almadım hiç doğum gününde belki. Hediye beklentim olmuyo
Hediye almayıda vermeyide severim Ayıcık ve kupa fena olmazdı sanki
Dilediğince kişiselleştirebileceğin Fotoğraflı 2024 Takvimleri
Fotoğraflar ile kişiselleştirilmiş hediyeleri çok severim. Örneğin 10 fotoğraftan oluşan bir albümün hediye edilmesi gibi.. Tabii değerli birinden gelmeli :D
Sevgilimin varlığı yetiyor ama cazip gelen fotoğraf takvimi çok harika olur ya da resimli kupalar çok tatlı duruyor. Hediye kutusu aslında alınabilir hepsini mi alsam 😂😂😂😂
Fotoğraf öyle garip bir şey ki ölse de ayrılsanız da bir daha görüşemicek kadar uzakta olsanız da fotoğraflarda her zaman yanyana kalıp her zaman gülümseyeceksiniz. Bu yüzden fotoğraflı olan herhangi bir hediye tercih ederdim
İyi Ki diyebileceğim onlarca hediye olabilir ama şuanda güzel bir pandora beni çok mutlu eder :)
Fotoğraflı 2024 takvimi bence çok şahane bir hediye olur. Bir arkadaşa ya da sevgiliye hediye edilebilir. İkimiz arasındaki iletişimlerden oluşan küçük mottolarla, fotoğraflarla ve özel günlerle muhteşem bir hediye olur.
yeni yıl hediyesi bahane sevdiklerin olmak lazım enbüyük hediye bu bence
Takvim alırdım, gelecek yıl da beraber tüm tarihleri geçelim derdim ama özel takvim Çin'de galiba görmüştüm takvimi çektikten sonra içinden ağaç, dünya felan çıkıyordu hatta dünyam sensin mesajı verirdim
en iyi hediye koca olurdu onuda Allahtan baskasi veremez bana
Valla bi iphone 5 olacaktı uff veya ps5 veya bie monster notebook veya bir kawasaki motor veya bie BMW araba ah hayallerim
Soruyla alakası 😂
@Asilwoman mantık arama :D
Mantık yoksa tamam:))
@Asilwoman tamam :D
Album bence çok severim albumleri fotoğrafları saklamak yıllar sonra açıp bakmak falan çok güzel bi his bence
Bana iyi ki dedirten hediye teknolojik bir eşya ya da kıyafet olabilir. Beni düşünüp almış olması bile yeter
Ben iyi ki desem ne demesem ne sevgilim doğum günümde bile hediye almamisken yılbaşı hediyesini düşünmek kaç yazar
Bu güzel paylaşım için teşekkürler elinize sağlık
Bence insanın yeni yıla sevgiyle ve heyecanla girmesini sağlayan bir hediye olabilir.
Güzel bir takvim, tatlı bor fotoğraf albümü, kar küresi ve yılbaşı temalı kupalar gibi 😊
magnet takvimi en mantıklısı gunde 3 öğün yiyen biri aurekli gördükce mutlu olur guzel anları tekrar yaşamak icin bir kare yeterde artar herkese yeni mutlu yıllar
Yılbaşıyla ilgili kupa kesinlikle hayallerim arasında
Çerçeve ve içine en özel anlarda olan fotolar💜
Benim yeni yıl hediye sevdiklerimin yanımda olması ve tabikii kokina çiçeğini severim hediye olarak❤️
İnsanın en güzel hediyesi sevdikleriyle geçen vaktidir. O vakitlerden oluşan bi albüm herkese iyi ki dedirtir bence
Hediye kutularını çok seviyorum. Her sene takip ettiğim sayfadan sipariş ediyorum. Özellikle içinde kupa kahve olanlar tercihim❤️💐
Benim için en iyi yıl başı hediyesi dostlarımla birlikte olan anılarımın fotoğrafımın olduğu albüm ve çerez sıcak çikolata
Hala hiçkimseye hediyye almadım ama hele yeni yıla 30 gün var. Anneme ablama bişeyler alacağım.
Led ışıklı yılbaşı ağacı olursa kesinlikle iyi ki derimm
İyi ki deyip alacağım bir hediye olmaz galiba eşyalara çok önem vermem
Beraber geçen bir gün hediye etse yeterli
Hepsi de birbirinden güzel seçenekler arasında kaldım 😊
güzel bir saat, mesela Tissot ya da bir üst segmen Tag olabilir
Bugün yaşadıklarımı yaşanmadığını söylemeleri olurdu
Yeni yil hediyemi isterim arkadaslar hemen simdi
muhtemelen onunla birlikte olan birkac fotografim olurdu
İyi ki diyeceğim şey güzel bir tatil yapmak olurdu.
Uzun saçlı biri en iyisi olurdu rahatlamaya ihtiyacım varr
Duvar dekorasyon ürünleri ya da hediye kutuları
Sağlık aşk para huzur benim için önemli olan şeylerdir
Hediye olunca kalpte tesir bırakan olmalı romantiklik
Valla Uludağ Super olurdu hediye olarak iyi ki derdim
babamın yaşıyor olmasıydı. hiçbir şeye değişilmez. :(
Yılbaşı hediyesi olarak yurtdışına yerleşmek oldu maalesef
Zamanında sizden istediğim anime konseptli bir sürü şey almıştım vay be güzel günlerdi
Eski sevgilimin sesini duymak benim için en büyük hediye zaten
Benim için iyi ki dediğim hediye güzel bir sweatshirt olabilirdi
Eski sevgilimde sizden aldıkları ile fotoğraflı duvar panosu yapmıştı 🥲
Yılbaşı gecesi hüzünlü geçecek benim için yanlız tek bir adada geçireceğim...
Hediye alacak 😔
Bir insana verilecek en büyük hediye saygı ve sevgidir
Kupa olurdu günlük hayattaki en çok kullanılan gereç budur
Bir fincan kahve için bir fincan
çok güzel bir paylaşım faydalı gerçekten