Alışveriş & Hediyeler Cevapla, yeni yıl hediyesi kazan! Senin “iyi ki” dediğin hediye hangisi olur? (Sayfa 3) Sosyopix Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1837 Cevapla, yeni yıl hediyesi kazan! Senin “iyi ki” dediğin hediye hangisi olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 55 kişi beğendi
middy Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl bir fotoğraf makinası olsa çok sevinirdim 1 0 Yorumla
Oxinrad Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 85% +1 yıl Açar açmaz mutluluk saçan Hediye Kutuları 1 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Hediye kutusu olsun bari anneme veririm 😊 1 0 Yorumla
aklımmkarışık Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 56% +1 yıl Koşulsuz en sevdiğim hediye kitaptır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bana en güzel hediye Allahın bana nasip edecegi sağlıklı hayırlı bir evladımın olması 0 0 Yorumla
çözümarıyorum2 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 72% +1 yıl Hediye alan yokki iyi ki desem ne olcak 0 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olmadi ki yeni yil hediye almadim 0 0 Yorumla
Gercek_terapistt Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl inşallah ynei yıl bize mutluluk getirir 0 0 Yorumla
deliriyorum2 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl Sosyopix iyi ki sediğim yaşamak bu hayatta 0 0 Yorumla
zeerdaabl Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 90% +1 yıl Cok kararsız bir insanım🤔 her hediye olur 0 0 Yorumla
intikam_arzusu Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Hmm kararsiz kaldim ama hepsi olur bana ya :) 0 0 Yorumla
HerkeseAcilyardim1 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl en güzel hediye bir Sevgili olurdu 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Bence en önemlisi sağlık gerisi pek önemli değil. 0 0 Yorumla
kocamınkarısıym Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 77% +1 yıl Araba bekliyorum bakalım bu sene 0 0 Yorumla
steelwings Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Bu güzel paylaşım için teşekkürler elinize sağlık 0 0 Yorumla
hayal1509 Takip Et Xper 4 Yaş: 47 , eic 64% +1 yıl Limiti yüksek hediye kartı tercihimdir. 0 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl İyi ki diyeceğim hediye yok galiba 😂 0 0 Yorumla
muratduru_1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Hediye kutuları olurdu veya kupa olurdu 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Hiç hediye almadım hediye vermedimde 0 0 Yorumla
modernsutcu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Yeni yıl takvimiiii olsa mükemmel olurdu 0 0 Yorumla
MurooZers Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl Para çok daha iyi olur harca harca bitmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
163Cevap
bir fotoğraf makinası olsa çok sevinirdim
Açar açmaz mutluluk saçan Hediye Kutuları
Kimseden hediye beklemiyorum
Kupa bardak 🥳💭 bardaklara bayılırım
benim tercihim kupa olurdu
Bebek istiyoruz bebek müjdesi en güzel hediye olurdu galiba 🥹
Türkiye de öyle şeyler yok
Güzel bir telefon olabilirdi 😀
Yılbaşına önem vermiyorum.
Yılbaşı hediyesi almayı sevmiyorum
Hediye kutusu olsun bari anneme veririm 😊
Telefon olsa çok güzel olur
Koşulsuz en sevdiğim hediye kitaptır
Bize çıkmaz çıkmazzz şans yok
Bana en güzel hediye Allahın bana nasip edecegi sağlıklı hayırlı bir evladımın olması
İnş bana cıkar kız arkadaşıma hediye almak istiyorum
Hediye alan yokki iyi ki desem ne olcak
Olmadi ki yeni yil hediye almadim
inşallah ynei yıl bize mutluluk getirir
Sosyopix iyi ki sediğim yaşamak bu hayatta
Cok kararsız bir insanım🤔 her hediye olur
Nakit olur nakit benim nakit
2024'ten beklentilerimi yüksek tutuyorum
Yeni yıl hediyesi almam kutlamam
İyiki diyeceğim tek şey ailem
Hmm kararsiz kaldim ama hepsi olur bana ya :)
Fotoğraflı albüm olabilir
en güzel hediye bir Sevgili olurdu
Tabiki Sosyopix ile olur diyorum.
cok iyi bi hediye gerckten
Bence en önemlisi sağlık gerisi pek önemli değil.
enteresan. olay nerelere varmış
Araba bekliyorum bakalım bu sene
Hediye seçme işi çok sıkıntı bana
Bu güzel paylaşım için teşekkürler elinize sağlık
Sağlık önemli iyi olur tabi😊
Sağlık en büyük hediye gerçekten
Güzel bir çalışma olmuş teşekkürler
Limiti yüksek hediye kartı tercihimdir.
Sağlık huzur ve mutluluk diliyorum
"iyi ki" diyeceğim hediye bana verilen bir umuttur
Fark etmez ama istemiyorum
Güzel olmus sevdim benceni