- parasını verdiğim kargonun başkasına gitmesi dışında sorun yok
- #ıvar

Kargo konusunda bir sıkıntı yaşamadım. Süpriz olan bir kaç kere kargo gelmişti tabii bu beni mutlu etmişti. Sadece bir kere bana kargonuz yola çıkmıştır diye mesaj gelmişti benimle hiç bir ilgisi olmayan kargoyu alacak kişi bir erkek ismi yazıyordu telefon numarası yanlış yazılmış
Bende yanlış numara vermiştim bi numara farkla kadın kargo şirketine sitem ediyormuş söyleyin numarayı düzeltsin diye.. her seferinde kadını arıyorlarmış 🤦🏻♂️🤣
Olur öyle hatalar bende her seferinden numaramı bir yere yazacaksam vereceksem kaç kere kontrol ediyorum 🤭
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş 🙃
Aynen 😊
Çok zor gelen oldu ama hiç gelmeyen olmadı. Şubeyle direkt iletişime geçip genel müdürlüğe şikayet edeceğimi söylediğimde yoldan geri döndürüp teslim ettiler.
Evet oldu üzerine param da çöp oldu 🥺
Geçmiş olsun 🥲
Almanyadan birde sipariş Euro olarak ödemiştim 🥺
Yurt dışından sipariş verirsen böyle olur 🤷🏻♂️
Keyfi değildi ilaclarım
Hıııı 😧 geçmiş olsun 🥲
Sağ olasın
Thenk yuu 😎
Rica ederim 🤞
Hayır ama yanlış gelen oldu
Rica ederim 🤞
Cevap
8Cevap
Aliexpressten bir keresinde gelmemişti para iadesini almıştım onun dışında bir sorun yaşamadım
Hmmm bı dusunmeliyim... Valla hepsi geldi ama geç şuanda bı kargomu bekliyorum yarın dağıtıma cikicakmis hemen gelse keşke ya😂😂
Evet ya , karşılıklı karışmıştı kargolar. Amazondqn almıştım ama admin sonradan telafi etti. Hem ürünümü geri verdiler hem para iadesi yapmışlardı
Olmadı. Sadece 1 sefer yanlış ürün geldi. Ondada para almadan yenisini gönderdi satıcı
Bir haftadır banka kartı gelecek temsil edemedler bir türlü
koreden kargom geliyodu 3 ay once hala geliyo hala geliyo...
Kore ise normal 🙃
3 ay normal degil ne aldigimi unuttum
Gümrüğe takılmıştır 🙃 gerçi yürüyerek getirseler bile gelmiş olması gerekirdi 🤦🏻♂️
tek uzuldugum sey gelecek diye mutlu olmustum...
Gelmedi mi halen 🤦🏻♂️
Teslim edilmeyen kargom teslim edilmiş olarak göründü iletişime geçince çözüldü
Yok hayır hepsi geldi
Olmadı çok şükür hepsi tını mını pıtı pıtı geldi
Ayy olmadı çok şükürrr.
Yok vallahi Hiç olmadı çok şükür
Olmadı. Kargolarım hep elime ulaştı.
Öyle durumlar yaşamadım.
Farklı bir şehre gittiği olmuştu:)
Olmadı
Yok hep aldım
evet olmuştur