- Ben çiçek sepetinden sipariş vermiştim 2-3 ay sürmüştü özür için çikolata falan yolladılar bi iki defa en son paramı iade ettiler 😇

Bir ara başıma geldi kargoya verildi diye mesaj gelmişti fakat üstünden 2 hafta geçti kargo elime ulaşmadı elektronik bir üründü Daha sonrasında satıcıyı farklı numaradan arayarak polise verdiğimi ihbar ettim iki gün içinde kargo kapıda bitti.
Sık sık online alışveriş yapan biriyim ve böyle bir şey hiç başıma gelmedi.. Genelde bilindik platformları kullandığım için sıkıntı yaşamadım..
Yıllar önce aliexten kılıf almıştım bayada güzeldi gelmedi birde far paleti almıştım far paletimi başkasına teslim etmişler iki ay boyunca paramın iade olmasını bekledim
Benim de sipariş ettiğim yemeği başkası yemişti 😂
Yanii hayır isminiz mi benziyordu
Yooo 🤷🏻♀️
Cevap
5Cevap
Olmadı tüm kargolarım geldi
Oldu şubeye gidip almıisligim var ama artik olmuyo ya geliyo hep kapiya guvenilir sitelerden almak lazim
Kargom bi defa geldi aradılar şubeden alın diye …
Şubeyi aradım niye getirmediniz diye geldik evde yoktunuz dediler 🤷🏻♀️
Bütün gün evdeydim nasıl oluyor dedim sonra adresi verdim biz bu adrese götürmüyoruz dedi şubeden alacaksınız dedi
Hani geldik evde yoktunuz Gelirsem sen bütün gün …… dedim kapattım 😂
Kayıt altına alnsın ne olacak 🙄
Olmadı, benim kargolar en geç 5 gün sonra geliyordu
Çok şanslısınınız 🤪
Şanslısınız 🙊🙊
Tabiki de 😃
😇 dikkat edin dolandırılmayın , ben bi defa sipariş verdim sipariş ettiğim instagram hesabı kapandı hemen aylar sonra avukatlık bürosu altınsa sipariş verdiğiniz ürünü almadınız diye 140 TL para istediler yoksa mahkemelik oluruz dediler.. ben mahkemelik olalım dedim 🙄
Ahahahh 😃 dolandırıcılar çok fazla ya. Onlara dikkat etmek gerekiyor ama işte kimin dolandırıcı olduğunu anlayamıyoruz
maalesef öyle 🤷🏻♀️
Oldu. Getirmedikleri gibi sisteme evde yoktu diye yazı geçip geri göndermişler.
Hiç gelmeyen kargom olmadı, ama 1,5 - 2 ay sonra gelen kargom oldu. Hatta sipariş verdiğimi bile unutmuştum. 😁
1 kez oldu, yurtiçi kargo 🤬
Çok şükür olmadı ya
Hayir hic gelmeyen kargom olmadi
Yani gelmediyse farketmemisimdir djjd
Olmadı hiç kazıklanmadım. d
Agt kurye bunun için kurulmuş bir firma
Olmadı
Kargo şirketleri çok sıkıntılı
He ya oldu 2 kere.
Olmadı
Evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?