Alışveriş & Hediyeler Kendime 8 ayar baget yüzük alacağım, mantıklı mı? pamukrella Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kendim aldım kendim taktım yapıcam ama 8 ayar sizce 8 ayar almak mantıklımı? Kendime 8 ayar baget yüzük alacağım, mantıklı mı? Cevapla Yüzük Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Mantıklı tabi ki de. yani sen kendini öyle mutlu ediyorsan güzeldir, yakışır ayrıca 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yakışır al tabi gadası 1 4 Yorumla pamukrella +1 yıl Yaaaa❤❤❤ Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Süper olur hemde Yorumla pamukrella +1 yıl Vallaha şu an moral oldu sağol❤ Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Rica ederim 🙃 Yorumla
Feyzairmakgul20 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Off benimde almam gerek güzelmiş hem başı bağlı sanıp yaklaşmasınlar 1 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl O yaşa kadar kendine yüzük aldıracak erkeği bulamamış kadın dramı 😂 0 15 Yorumla pamukrella +1 yıl Ne alaka kardeşim babam kuyumcu niye erkeğe ihtşyaç duyuyum ya mal msnz cidden Yorumla Ezel1995 +1 yıl Zekası da gelişmemiş 😂 Yorumla pamukrella +1 yıl Aynen kendin için söylüyorsan haklısın 😂 Yorumla Ezel1995 +1 yıl Hiç gelişmemiş 😂 6 yaşında bırakmış gelişimini Yorumla pamukrella +1 yıl Siz gibi beyin özürlüleri bir kadının sadece bir erkekten beklentisi olduğunu düşünür niye avelsiniz çünkü bulgur pilav yemekten gelişmemiş Yorumla Ezel1995 +1 yıl Birlikte IQ testi yaptıralım :) test karar versin senin zeka seviyene Yorumla pamukrella +1 yıl Si**r ya Yorumla pamukrella +1 yıl Sebze ye azıcık **ın oğlu Yorumla Ezel1995 +1 yıl Küfür bir canım belirtisidir. Beyin fukara olunca dil ukala olurmuş 😂 Yorumla Ezel1995 +1 yıl Acizlik olacaktı o canım değil Yorumla pamukrella +1 yıl Hahahahahhahaha sadece gülüyorum Yorumla Ezel1995 +1 yıl Başka yapabileceğin bir şey yok çünkü aklın yetmiyor birşeyler yazmaya. Kişinin gülme şekli dahi zekasını belirler Yorumla pamukrella +1 yıl Offf hadi kısa kes baydın Yorumla Ezel1995 +1 yıl Zekana seviyene göre insanlarla takılmalısın. Mesela çocuk parkına gidebilirsin Yorumla pamukrella +1 yıl Hıhı Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Hayır anlamadığım şey ne olacak bunu alıp takınca yani onu söyle bana 0 6 Yorumla pamukrella +1 yıl bir şey olunca değil kendimi mutlu etmek Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Yok abi yaa kadın beyni resmen dipsiz bir dehliz. Girişi var çıkışı yok cidden. Yorumla pamukrella +1 yıl Kardeşim ne alaka ya gözünü seveyim niye kadın zihniyetini garipsiyorsunuz kendi kendinize ben anlamıyorum sizi alıp takamax mıyım kime ne Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Anlamsız yaaa bildiğin anlamsız. Sonuçta bir erkek alıp takmamış sana... Haaa o görüntüyü vermek amaçççç şimdi düştü jeton... Vayy çakal vaayy Yorumla pamukrella +1 yıl Ne alaka ihtiyacım yokki bir erkeğe koskoca arkamda dağ gibi kuyumcu babam varken erkeklerin ossurak yüzük takmasına ihtiyacım yok şekerim Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl 😃😀😄😂 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mantıksız olan ne 😀al sefan olsun 1 1 Yorumla pamukrella +1 yıl Aldm valla😂😂 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Keyfin bilir almak istiyorsan al 1 1 Yorumla pamukrella +1 yıl İşte aradığım yorum bu Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 954 cevap paylaştı. aklında kalacağına git al 0 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Mantıklı al tabii 0 4 Yorumla pamukrella +1 yıl Teşekkürler Yorumla By_Barsss +1 yıl Rica ederim sonuç olarak kendini mutlu edecek bişey yapıcaksın, kimseden beklemeye gerek yok gibi, şimdiden güle güle kullan derim :) Yorumla pamukrella +1 yıl Böyle yorumlar. Gördükçe mutlu oluyorum aynen öyle kimseye gerek uyok❤ Yorumla By_Barsss +1 yıl Bence de öyle, mutlu olmak bakış açındadır her zaman, klişe ye gerek yok gibi bu her şey için geçerli :) Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Değil 0 4 Yorumla pamukrella +1 yıl Niyeee Yorumla Richardgör +1 yıl 8 ayar yani %67 si başka netalkwr, ne ferek var git emirasyon ak zaten işçilik vedeli yüzüğün yarıdır zarar edersin Yorumla pamukrella +1 yıl Saçmalama istersen Yorumla Richardgör +1 yıl O zaman al hatatım) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Mantıklı tabi ki de. yani sen kendini öyle mutlu ediyorsan güzeldir, yakışır ayrıca
Yakışır al tabi gadası
Yaaaa❤❤❤
Süper olur hemde
Vallaha şu an moral oldu sağol❤
Rica ederim 🙃
Off benimde almam gerek güzelmiş hem başı bağlı sanıp yaklaşmasınlar
O yaşa kadar kendine yüzük aldıracak erkeği bulamamış kadın dramı 😂
Ne alaka kardeşim babam kuyumcu niye erkeğe ihtşyaç duyuyum ya mal msnz cidden
Zekası da gelişmemiş 😂
Aynen kendin için söylüyorsan haklısın 😂
Hiç gelişmemiş 😂 6 yaşında bırakmış gelişimini
Siz gibi beyin özürlüleri bir kadının sadece bir erkekten beklentisi olduğunu düşünür niye avelsiniz çünkü bulgur pilav yemekten gelişmemiş
Birlikte IQ testi yaptıralım :) test karar versin senin zeka seviyene
Si**r ya
Sebze ye azıcık **ın oğlu
Küfür bir canım belirtisidir. Beyin fukara olunca dil ukala olurmuş 😂
Acizlik olacaktı o canım değil
Hahahahahhahaha sadece gülüyorum
Başka yapabileceğin bir şey yok çünkü aklın yetmiyor birşeyler yazmaya. Kişinin gülme şekli dahi zekasını belirler
Offf hadi kısa kes baydın
Zekana seviyene göre insanlarla takılmalısın. Mesela çocuk parkına gidebilirsin
Hıhı
Hayır anlamadığım şey ne olacak bunu alıp takınca yani onu söyle bana
bir şey olunca değil kendimi mutlu etmek
Yok abi yaa kadın beyni resmen dipsiz bir dehliz. Girişi var çıkışı yok cidden.
Kardeşim ne alaka ya gözünü seveyim niye kadın zihniyetini garipsiyorsunuz kendi kendinize ben anlamıyorum sizi alıp takamax mıyım kime ne
Anlamsız yaaa bildiğin anlamsız. Sonuçta bir erkek alıp takmamış sana... Haaa o görüntüyü vermek amaçççç şimdi düştü jeton... Vayy çakal vaayy
Ne alaka ihtiyacım yokki bir erkeğe koskoca arkamda dağ gibi kuyumcu babam varken erkeklerin ossurak yüzük takmasına ihtiyacım yok şekerim
😃😀😄😂
Mantıksız olan ne 😀al sefan olsun
Aldm valla😂😂
Keyfin bilir almak istiyorsan al
İşte aradığım yorum bu
8 ayar önemli bişi mi? Pek anlamam bu konulardan
Baget yüzük kadar itici çok az şey var
aklında kalacağına git al
Mantıklı al tabii
Teşekkürler
Rica ederim sonuç olarak kendini mutlu edecek bişey yapıcaksın, kimseden beklemeye gerek yok gibi, şimdiden güle güle kullan derim :)
Böyle yorumlar. Gördükçe mutlu oluyorum aynen öyle kimseye gerek uyok❤
Bence de öyle, mutlu olmak bakış açındadır her zaman, klişe ye gerek yok gibi bu her şey için geçerli :)
Değil
Niyeee
8 ayar yani %67 si başka netalkwr, ne ferek var git emirasyon ak zaten işçilik vedeli yüzüğün yarıdır zarar edersin
Saçmalama istersen
O zaman al hatatım)
Kararma yapar
Mantıklı