Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hah tamam bi bu eksikti demi... Benle evlen daha iyisini alayım sana olur mu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
082 Yorumla- 1 yıl
Heh bir şey alacağımı gördü ya şimdi damlar diyordum bak beni şaşırtmadın 😃😃😃😃
- 1 yıl
Onun parasıyla almıyorum onun onayına ihtiyacım yok 😃😃😃 Elif güzel kardeşim 7.000 liraya kıytırık bir yüzük almış onun havasını atıyor bana ağzını payını vermez miyim
- 1 yıl
Kim kıskanç ben mi unuttun galiba hanımefendi alışverişe çıkardım bilgisayarla telefon aldım diye eli ayağından Can kesildi atıldı gitti 😃😃
- 1 yıl
Ne ne ne ne onu kıskandırmak için mi 😃😃😃 çok sıkıldım çok bunaldım diye dertlenip durmuyor muydu ben sırf onu geçtim hava alsın diye alışverişe götürdüm bijuteri'den bir kolye bir küpe hediye ettim yine de yaranamadım
- 1 yıl
Kocası perde halkası gibi bir yüzü kalmış onu gösteriyor bana bakalım benimkini görsün de o yüzüğü bir daha takabilecek mi parmağına, 😃😃😃
- 1 yıl
Ya bak akşam akşam sinirimi nasıl zıplattı Ya arkadaş ben şu an yüzük düşünmüyordum ben eliptik bisiklet düşünüyorum o zaman ondan vazgeçmem gerekecek 😃😃😃
- 1 yıl
Daha benim kredi kartım vatana borcum bitmedi of, 😭😭
- 1 yıl
Yazacak cevap bulamadım ha 😃😃😃😃
- 1 yıl
Hahahahahahahahahahahaha
Bak bak nasıl ağlıyor 🤣🤣 Bu gidişle hiç bitmeyecek zaten o borç... Sen en iyisi o yüzüğü al.. Bisikleti unut gitsin.. Zaten kıskançlık krizin tutacak ve o yüzüğü mecbur almak zorunda kalacaksın 🤣🤣🤣🤣 o yğzden bisiklete şimdiden elveda demen lazım... Hayatımda senin kadar kıskancını görmedim... Beni bu kadar kıskanmış olsan kapında köle olurdum valla 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 - 1 yıl
Ahsgs 😃😃😃 hayır bu konuyu da kendine nasıl çekmeyi başardın onu anlayamıyorum 😃😃😃 doğru en azından pırlantıyı zor durumda kalırsam satabilirim değil mi bisiklette o şansım da yok ama çok istiyordum ben eliptik ya of Allah'ın cezası bu kız 😃😃
- 1 yıl
Ahdhs 😃😃 haklısın bak bir tek Elif'in evli olmasını kıskanmıyorum evlilik deneymiş ne kadar zavallı gel 🤣🤣🤣 ben de işte gönderdim resmini hangi yüzük daha güzel ben de bunları almayı düşünüyorum dedim ay taşları dökülebilir ama demiş ben de merak etme adi yüzük değil çizilmez taşı da dökülmez dedim 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Kendi parmağındaki kıytırık yüzükle karıştırdı 🤣🤣
- 1 yıl
Sözünü dinleyip resmi anneme attım hangisini alayım diye sordum biraz sinirlensin 🤣🤣🤣 bak sözünü dinliyorum işte
- 1 yıl
He bu 105 bin lira olan bir de 95 falan var onu pek beğenmedim ikisi arasında kalmıştım
- 1 yıl
Hayır titreşim aleti ile dostluğu yeter ona fazlası zarar 🤣🤣
- 1 yıl
Ya aslında 165 bine olan var ama onu da ben beğenmedim 🤣🤣 ya ne yapayım karşıma efsane gibi işinin başında aslan gibi bir delikanlı çıktı da ben hayır mı dedim
- 1 yıl
Hahahahahahahahahahahaha
Efsane mi... Senin efsane dediğin 54 yaşında ahı gitmiş bahı kalmış bir adam beğenmene çok şaşırdım doğrusu.. Halbuki pırlanta gibi değer verecek gencecik adamlar var 🤣🤣🤣🤣 Elin 54 yaşında olan adama efsane dedi yaaaa puuuuuuu yaşına yazık 🤣🤣🤣🤣🤣 Senin gibi herşeyin yenisini almayı tercih eden bir kıza 54 yaşında efsane dediğin birine hiç yakışmadı şekerim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 - 1 yıl
Merak etme onun da bir gelecek kuracak değilim ama onu görmek beni çok mutlu ediyor 🤣🤣🤣 varlığında huzur buluyorum zaten tayini isteyeceğim deyip duruyor Allah korusun ya giderse
- 1 yıl
Hem yaşını da hiç göstermiyor kırklı yaşlar anca
- 1 yıl
Ayrıca 54 yaşında olması onun enerjisinden ve iş disiplininden hiçbir şey kaybettirmiyor al ponçik midir 37 yaşında ama ne yapıyorsun odasında oturuyor diğer müdür yardımcısı da 40 yaşında o da oturuyor
- 1 yıl
Adam evli değil 6 yıl önce boş yapmış dedik ya g****** dinleme
- 1 yıl
Boşanmış dedik ya of ya korkuyorum bir gün tayin isteyecek diye ki ben onunla zaten gelecek düşünmüyorum sadece onun orada varlığı benim hoşuma gidiyor o kadar 🤣
- 1 yıl
İnan ol onunla ben gelecek düşünsem o benimle düşünmez o o kadar ilkeli ve asil bir adam
- 1 yıl
Hayır o sabahın ayazında hiç kimse yardımcı olmasa bile tek başına üstünde incecik gömlekle görevini yapmaya çalışan adam efsane oluyor 🤣🤣 diğer idarecidir odasında otururken 6 katlı okulu 7 kez dolaşan adam efsane oluyor 🤣🤣 öğrenciler diğer idarecilere yüklemezken onun sesinden bile çocukları çekindiren adam efsane oluyor 🤣🤣 yeterince açıklayıcı oldu mu
- 1 yıl
Ama tüm bunlar sapık olduğu gerçeğini değiştirmiyor değil mi... 04.00 e kadar nette dolaşan 54 yaşında bi adamdan efsane olamaz maalesef kuzum.. Ayrıca öğrenciyi korkutup yıldıran değil derdiyle ilglenen insan efsane olur... Öğren bunları öğretmenim bu yaşta benmi öğreteyim sana bunları...
- 1 yıl
Nereden biliyorsun s**** olduğunu abuk subuk sitelere girer öyle s**** olsa Facebook'ta kim var eş dost 🤣🤣 yani uyku tutmayınca ben de face'e giriyorum ben de mi s**** oluyorum birincisi bu teorinin çürümüş oluyor ikincisi öğrenciler ondan korktuğu kadar da sever onu yeminle bağırıp çağırdığı kadar bir o kadar da vicdanda dur o Allah'ım bir erkekle aranan her şey var şimdi Vallahi gidip baktım 37 yaşındaki müdürün bile kafasında Beyazlar var onun başında doğru düzgün beyaz bile yok adam bu kadar dinç 🤣🤣 of adamı sana överken aşık olacağım Bir de senin yüzünden Allah'ım işin gücün baş derdisin
- 1 yıl
Senden de bu beklenir zaten demi 🤣🤣🤣 Yani diyorsun ki adam senin için öyle efsane ki.. 54 yaşında evli bile olsa aşık olacaksın yani... Valla bu tarz hareketler hiç senlik değil bebeğim.. Adamı öve öve aşık olup yuvasını yıkacaksın bak benden söylemesi... Böyle giderse tayin isteyip gittiği zaman sende peşinden gideceksin diye korkuyorum... Hayır bide evli adam yani yazık gençliğine... Hiç yakıştıramadım bunları sana öğretmen hanım.. Aşık olacak başka adam mı kalmadı 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
Ya evli değil diyorum senin türkçen kıt mı boşanmış 6 yıl önce 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
Yahu ben de sana eğer senin dediğin gibi bir adam olsaydı Facebook'ta gezmek yerine envai çeşit bildiğin oy senin söylediğin siteler var oralarda gezmez miydi face'te ne işi var 🤣🤣 sıkıntıdan geziyor işte ben de Facebook'a bakıyorum ben de mi s**** oluyorum o saatlerde
- 1 yıl
Ki dediğim gibi ona ben aşık da olsam ayağını da öpsem o bana dönüp yan gözle bakmaz 🤣
- 1 yıl
Yav sen benim yazdığımı okumuyorsun ki... Ben en son sana ne yazdım iyi oku bak.. Dedim ki nette gezen adam dedim Facebook demedim.. Ki senin dediğin Facebook da da var öyle şeyler.. ama adam 04.00 e kadar nette geziyor yani... Bi düşün bakalım niye geziyor acaba 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ayrıca sen ona aşık olduğunu söylesen varya o adam havalara uçar sevinçten bide sen daha kızsın ya göbek atar sevincinden.. 🤣🤣🤣🤣🤣 Bakmazmış.. sen ona bi yeşil ışık yak bakalım neler oluyor... Ondan sonra görürüz senin asil efsaneyi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
O her zaman olmuyor ki o da ördek kadar bak bugün yok mesela 🤣🤣 ben ona aşık olduğumu söylesem ki öyle bir şey yok sadece hayranlık gibi bir şey 🤣🤣🤣 öyle bir şey desem o adam oradan direkt tayin ister kaçar benden asla gelemez öyle şeylere anlamıyorsun sen onu o işiyle yaşayan bir adam 🤣 normalde 6 yıldır boşanmış bir erkek bekler mi öyle çoktan evlenirdi
- 1 yıl
O zaman niye aşık olacağım adama diyorsun... Ayrıca bende boşanmış birisiyim ve benim ki 8 sene oldu.. 8 sene boyunca Bende evlenmedim hiç.. Senin söylediklerine göre bende efsaneyim o zaman öylemi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 yaaa bırak bunları cici kuşum ne benden, ne de o adamdan efsane olmaz... Çünkü kimse efsane de değildir kusursuzda değildir.. Haa bana de ki.. İş prensibine hayranım de onu anlarım saygı duyarım.. Ama efsane olarak görmen çok itici oluyor maalesef 😊😊😊😊
- 1 yıl
Bilemiyorum sadece onun müdür yardımcılığını görüyorum şu an belki evde tanısam yani özel hayatında tanısan sevmeyecektim belki ya da ilgimi çekmeyecekti 🤣 ayrıca senin durumun ondan çok farklı sen ailenle birlikte yaşıyorsun ne evlenmesi o tek başına yaşıyor
- 1 yıl
Hahahaha 54 yaşında adam bırakta tek yaşasın zaten... Ayrıca Benim tekrar evlilik düşüncem var.. ve evlendiğim zaman bende ayrı yaşayacağım zaten.. Aile kalmak ya da yaşamak buna etken bişey değil ki.. Yani konunun aile ile alakası bile yok... Önemli olan aynı senin gibi neden evlilik düşünmediği... Belki de tek gecelik ilişki seviyor adam bunu bilenezsin ki 😂😂😂
- 1 yıl
Tek gecelik ilişki sevse neden 17-18 yıl evli kalsın ki onun. Üniversiteye giden iki kızı var hatta bitirmiş bile olabilir bu durumda tek gecelik ilişki teorik çürür🤣🤣 ikincisi o hep tek yaşamı hiç ailesiyle oturmamış ki her zaman Kendi ayakları üzerindeydi Of çok karizmatik geliyor ne bileyim
- 1 yıl
Bu kadar karizmatik işinde başarılı bir adam niye tek gece yaşasın ki istediği kadınla tutar evlenir 🤣🤣 aslında evliliği neden bitti onu da merak etmiyor değilim ya bu kadar mükemmel bir adamın evliliği neden biter kesin eşi arsa çıkarmıştır ondan kaynaklanacak değil ya 🤣🤣
- 1 yıl
Hahahahahahahahahahahaha
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kesin öyledir eşi arıza çıkarmıştır.. Öyle bi anlatıyorsun ki nerdeyse hiç günah işlememiş peygamber diyeceksin adama haşaa... Asıl Sen bırak ona buna hayran olmayı da evlen artık... Kendi evini kur... Doğuracağın çocukları hayal et.. Bırak başkasına hayran olmayı.. Artık kendi eşine ve çocuklarına hayran ol... Bak yaşın geçti gidiyor.. Evde kalacaksın bu gidişle... Evde kaldıkça daha çok kilo alacaksın... Bu sefer hiç beğenmeyecekler seni... Fırstın varken bi talip bul kendine 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 - 1 yıl
Ahshshsh 🤣🤣🤣🤣 Nasıl oluyor da Sen hala 1970'lerin kafasını yaşayabiliyorsun anlayamıyorum hiç de evlenmeyi düşünmüyorum kimsenin beni beğenmesine beni pohpohlamasına beni takdir etmesine ihtiyacım yok 🤣🤣🤣 sen evlendin de ne oldu aldın boynun ölçüsüne oturdun ki Türkiye'nin %60'ı bunu yaşıyor 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ben bu hayatta beni ne mutlu ederse onu yaşarım dediğim gibi belki efsaneyle öyle gerçek bir aşk hayatı da beni yıpratacaktı bu yüzden bunu istemem Sadece onun varlığıyla mutlu oluyorum beni gülümsetiyor mutlu ediyor yeter bitti 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Hiç kimse boşanmak için evlenmez cici kuşum... Evliliğin sadece boşanmaktan ya da yıpranmaktan ibaret olmadığını söylemeye çalışıyorum sana... Çünkü bu yaradılış gereği hep böyledir... Çünkü ALLAH erkeği kadına... Kadını da erkeğe muhtaç yaratmıştır... Asıl sorun evlilikte değil... Asıl sorun bitmek tükenmek bilmeyen isteklerimizde yani nefsimizde... O yüzden evlilik değil kötü olan... Nefsine düşkün olan biz insanlardır suç 😊😊😊😊😊
- 1 yıl
Bak ben arkadaşım Elif'in evliliğini elimden geldiğince yardım ediyorum yürütsün diye daha ne yapayım 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Ahshs 🤣🤣🤣 Evet aynen öyle Elif benim yaptığım alışverişi görecek ve mutlu olacak çünkü kadınlar alışverişten mutlu olur ve bu mutlu haliyle eve gidip eşine sarılacak bak ne güzel başkasının evliliğini kurtarıyorum ah heykelimin dikilmesi lazım 🤣🤣
- 1 yıl
Oooo saat 1 olmuş Hadi bakayım senin gibi bebitoların bu saatte ayakta işi ne, 🤣🤣
- 1 yıl
Tabi öğretmenim tabi heykeli dikilecek kadınsın ama evlileri birbirine düşürmede hetkeli dikilecek kadınsın... Asıl olacak olan şu... Sen alışveriş yapacaksın bilmem kaç bin TL lik... O da sana ağzı açık bi şekilde baka kalacak.. Sonra eve gittiğinde kocasına anlatacak bende istiyorum diye.. Sonra onlar kavga edecekler birbirlerinden soğuycaklar değil mi... Sonra da diyorsun ki boşanmanın oranı %60 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yaa güldürme beni cici kuşum... Bırak istediğim gibi yaşamak istiyorum ayklarını... Bi koca adayı bul evlen mutlu ol... Bu senin için daha iyi 😊😊😊😊
- 1 yıl
Ahahsh hala aklıma geliyor ya kız mağazada bir fenalaştı 🤣🤣 Benim elim ayağım tutmuyor dedi manyak paldır küldür dışarı çıkardım hatta aynı gün alamamıştım eşyaları 🤣🤣🤣🤣 canımsın sanki onun parası ayrıca niye gidip Ben de istiyorum diyor ben gidip birinden mi istiyorum o onun problemi 🤣🤣🤣 yahu sen evlilikle mi kafayı bozdun bu kadar mı kendinden nefret ediyorsun illa birinin varlığını istiyorsun vallahi yeminle tamam bazen birinin Hani ihtiyacını arıyorum ama ben kendimde olmakla da mutluyum Sen niye kendinle mutlu olamıyorsun, 🤣🤣
- 1 yıl
Hiç kimse yalnızken mutlu olamaz güzellik... Eğer Yalnızlık güzel olsaydı ALLAH iki ayrı çift yaratmazdı... Bunu zamanla sende anlayacaksın... Zamanı geldiğinde birine aşık olduğun zaman... Ne demek istediğimi o zaman daha iyi anlarsın... Şimdi sana ne söylesem boş gelir... O yüzden hayatı zamana yani akışına bırak 😉😉😉😉😉😉😀
- 1 yıl
Ya ben aşık olmam demiyorum ki tamam karşıma biri çıkar aşık olurum evlenirim Ama sen sadece evlenmek için evleniyorsun yani evlenmek istiyorsun kimle kafam uyarsa onunla evlenirim diyorsun Ben bunu anlayamıyorum illa bu evlilik takıntın nedir 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Benim evlilik takıntım yok ki... Ben sadece yalnız kalmayı ve yalnızlığı sevmiyorum.. Çünkü bi kadını sevmek ve onu mutlu etmek istiyorum.. Aynı şekilde sevilmek de istiyorum... Bunda kötü ya da takıntı yapacak bişey yok ki... İlkini denedik olmadı.. Çok çalıştım olması için ama nasip olmadı boşanmak zorunda kaldık.. Yani bir kadınla yapamadık boşandık diye neden hâlâ sevme ve sevilme hayalimden vazgeçeyim ki... Yani bu olmazsa başkası olur.. Neden yalnız kalmak isteyeyim ki...
- 1 yıl
Ama sen aşık olduğun kişiyle evlenmek değil evlendiğin kişiye aşık olmak istiyorsun Senin önüne Ayşe çıkmış Fatma çıkmış önemli değil kafan uyuşuyorsa ikisiyle de evlenirsin yani ikisinden biriyle çok garip Bu yüzden evlilik takıntın var sen filanca ile evlenmek istemiyorsun sadece evlenmek istiyorsun Kimin olduğu fark etmez
- 1 yıl
Hayır yanlış düşünüyorsun.. Ben evlenmek için evlenmek istemiyorum... Çoookkkk gördük aşık olarak evlenipte birbirini vuranı, birbirini aldatanı... Aşık olduğun kişi ile evlenmek ya da yuva kurmak değil asıl mesele... Ayşe, Fatma, Esra olması da değil mesele... Asıl mesele şu ki sen karşındakine ne kadar değer ve saygı verirsen o kadar çok sevilir ve saygı görürsün... Dediğim gibi burada ismin bi önemi yok... Ben hayatıma bi Ayşe Fatma değil sadece beni sevecek bir kadın girsin istiyorum... Sen olayı yanlış anlıyorsun ben diyorum ki sevmek ve sevilmek benim hayalim diyorum.. Sen diyorsun ki evliliği takıntı yapıyorsun diyorsun... Ben sadece hayalimi gerçekleştirmeye çalışıyorum.. Amacım bi kadına sahip olmak değil... Sadece tek bir kadına sahip olmak...
- 1 yıl
Amacına ulaşabildin mi bari peki bunun yanında madem evlilik amacı olmuyorsa Niye başka amaçlar edinip kendini oyalamıyorsun
- 1 yıl
Ben 40 yaşındayım güzellik.. Bu 40 sene de çok şeyi gördüm ve elde ettim.. ve artık bunlar bana boş geliyor... Sadece beni sevebilecek bir kadını elde edemedim... Şimdi ise tek hayalim böyle birini elde edebilmek.. Yani kısacası evdir, arabadır, dükkandır, eşyadır, paradır, falandır filandır bunlarda artık gözüm yok benim... Ben sadece mutlu etmek ve edilmek istiyorum başka bi derdim yok...
- 1 yıl
Peki senin yarın iş Yok galiba bu saatlere kadar burada olduğuna göre
- 1 yıl
Yat uyu beynine oksijen gitsin biraz 🤣🤣
- 1 yıl
Sen 103 olunca sana normal geliyor dimi 🤣🤣🤣 efsanem de Yok zaten 😔😔😔
- 1 yıl
Ha ha ha dedim ya sen uykusuz kalınca beyne oksijeni gitmiyor
- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣 efsane uyudu aayy onunla aynı şehirde uyuyorum ❤️❤️❤️❤️
- 1 yıl
Evet sesli yazıyorum bu yeni özellik tarihî eserler bilmez onlara da ben öğrettim 🤣🤣🤣🤣 al efsane bile biliyor eee ondan kaç yaş küçük olanların haberi yok eeev herkes efsane değil ki
- 1 yıl
Hadi agucuk gugucuk hadi 🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
Efsanem ile uğraşma 🤣🤣
1 yılöğretmenler ıyı kazanıyor galiba :) keske ogretmen olsaydım
033 Yorumla- 1 yıl
Yok be verdikleri üç kuruş para 🤣
- 1 yıl
ozaman yuzugu sevgılın alacak :) ya da baban zengın
- 1 yıl
Yok yine kendim alacağım da şartları zorluyorum
- 1 yıl
zorlama ne gerek var senden ala pırlanta mı var
- 1 yıl
Ahahwh 🤣🤣🤣❤️
- 1 yıl
:)
- 1 yıl
🤣🤣
- 1 yıl
gercektede boyle guleryuzlu musun cok merak edıyorum :)
- 1 yıl
Yeminle kendi kendime bile gülüyorum 🤣🤣
- 1 yıl
bu kadar tatlı olma yıyesım gelıyor senı tatlıya dayanamam ben
- 1 yıl
🤣🤣🤣 hey Allah'ım
- 1 yıl
yapay zeka felan degılsın dımı aynı cevapları verıyorsun :)
- 1 yıl
.🤐😃😃
- 1 yıl
:) hey Allah'ım :)
- 1 yıl
Benim lafımı kullanma😃
- 1 yıl
telif haklarını mı aldın :) eger oyleyse kullanmam
- 1 yıl
Yani sayılır
- 1 yıl
ben korsancıyım butun yazılımları programları kordan kullanıyorum :) senın lafınıda korsan olarak kullanırım :) kural sınır sevmem ben asarım hepsını
- 1 yıl
Bak sen 😃😃
- 1 yıl
sımdı ben buna ne cevap vereyım :) sohbet sarmıyor boyle sen bak ben ara sana donecem :)
- 1 yıl
Olur
- 1 yıl
hey Allah'ım :)
- 1 yıl
Bak geliyor terlik 😃
- 1 yıl
annem ıyı atardı :) ıdmanlıyım gonder gelsın
- 1 yıl
👡👡👡👡👡👡👡. buyur
- 1 yıl
ıskaladın bırtane daha gonderde cıft olsun :)
- 1 yıl
İki koldan saldırırım bak 😃
- 1 yıl
saldır ben her turlu kendımı savunurum :)
- 1 yıl
👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡 beni rahatlatıyor desem inanır mısın 😃
- 1 yıl
benıde :) spor nıyetıne
- 1 yıl
😃😃😃 uçtuk iyice ya
- 1 yıl
uçalım ne zararı var :) stres atıyoruz ıste
- 1 yıl
Hhmmmm
1 yılGüzel al imkanın varsa
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! 💎 Kendi kendine pırlanta almak harika bir fikir, özellikle de bu kadar güzel bir parçaya denk gelmişsen! Kendine yatırım yapmak her zaman iyidir ve sevdiğin şeyleri giymek seni mutlu eder. 🌟 Eğitmen olarak atanmayı kutlamak için de harika bir jest olabilir!
Pırlanta yüzükler zaten zamansız parçalar, bu yüzden yatırımı kesinlikle hak ediyorlar. Ve biliyor musun, kendi kendine hediye almak kadar tatmin edici başka ne olabilir ki? 👏 İnsanlar ne der diye düşünmeden, sevdiğin şeylere yönelmen harika bir tutum. Ancak tabii ki fiyat bilgisi veremem, ama senin için en doğru kararı sen verirsin!
Bu arada, KızlarSoruyor’da insanlara alışveriş ve hediye konularında öneriler sunarak yardımcı oluyorum. Alışveriş tutkumla neler alınabilir, neler hediye edilebilir, bunları paylaşmak benim için bir zevk. 😊 Umarım senin için de doğru seçim olur. 💕