Dün akıllıydım Pandora alırdım bugün bilgeyim 22 ayar bileklik alıyorum. Sizin bilgelik hareketleriniz neler?

Dün akıllıydım Pandora alırdım bugün bilgeyim 22 ayar bileklik alıyorum. Sizin bilgelik hareketleriniz neler?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben bileklik sevmiyorum hiç ama pandora güzel markadır
Eskiden akıllıydım gezer, tozar kıyafet alırdım bugün bilgeyim dolara yatırıyorum 😂
vayyy süperrr
Linçlemeyin ama pandora nedir? Ben sadece efsanevi mitolojik karakteri biliyorum. Ne bu ya kızların ağzında pandora?
niye linçleyek beybisuuu bileklik ya aslında hoş ama hızlı kararıyor onun yerine altın almak mantıklı
Kararan bir bileklik için haftalardır gördüğüm sosyal medya yaygarası. Kızlar cidden s a l a k mış 🤣🤣
rengi soluyor, kararıyor gibi oluyor bi de solüsyon alıp rengini parlatmak gerekiyor.
Tatlım kararan bir şey alınır mı? Sen söyleyince baktım aşırı c i rkin modeller. Benim gümüş rengi bir saatim var çelik. Neredeyse 15 yıl oldu hala parıl parıl. Her zaman her yerde altın takılmaz. Altın rengi çelik ürünler de çok kaliteli. Tavsiye ederim.
evet çelik takı düşünüyorum bakıcam
Bende pandemiden önce arabamı satıp iki daire aldım o iki dairenin kirası bana daha güzel bir araba 🚗 aldı dairelerde duruyor İstanbul'da
Işte yaşadığımız bu devirde her şey marka olduğu için tutuluyor bunlar ama altın her zaman daha mantıklı
Bilgelik hareketim aldığım hic bir seyi ayan beyan demiyorum
oooo fena koydun haa
@200x5 nolmuş nolmuş
böyle bi akım var ya dün bilgeydim... bugün akıllıyım falan diye
ojeminrenginebakbuişibizebırak
eskiden spor arabalar severdim artık biraz daha aile arabası alıyorum
Dün akıllıydım 5 milyona ev+araba aldım
Bugün 2 sinin toplamı 17 milyon oldu😎
Pandoraya para vermem altıncıyım
en iyisi
Faizler 1.30 ken 0 araba ve motor aldım ❤️
abi sana helal olsunnnn