charm takilan bilindik bi bilekligi var ya pandoranin , almayi dusunuyorum da kullanan varsa sormam gereken bazi seyler var biraz uzun ve detayli olcak. siz kullandiysaniz soyleyin ben ulasicam
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben de kalpli moment kullaniyorun klipsi sert kendi kendine acilmiyor
ben de aldim aynısını acamiyorum
Tirnaginizi takip acabilirsin zaten bir sure sonra biraz yumusuyor daha kolay aciliyor
kendi cikip dusmez umarim yumusayinca. tirnagimla denedim ama yapamadim
Ben kullanıyorum moment serisinın kalpli olanını kullanıyorum ama içinr kalp takılabilen model varya onu kullanıyorum istediklerini sorabilirsin
sanirim tam almak jstedigimden bahsediyosun. klipsi aciliyo diyolar , dusup kayboluyomus falan
Klipsi kalp seklinde acılıyor orayada charm takılabiliyor benımkinin ben öyle bı sorun yasamadım cunku klıpsı bileklikten ayrı değil dusup kaybolamaz
kalpten bahsetmiyorum. kalpli klips zaten tamam. klips acilip dusen pandorasi olan cok kisi duydum da
bileklik bilekten cikip dusuyomus yani o klips kendi gevseyip acilma olunca falan
Onlar için pamdoranın güvenlik zimciri charmı var dusup kaybolmasın diye benım guvenlik zinciri charmım yok ama öyle bı sorunla karsılasmadım arkadaslarımda kullanıyor baslarına gelmedi yani
anladim. ben belki sonra alirim o zincirden ama su an degil. once bilekligi almam lazim ahaha sonra charm alasim var. zincir zaten bileklik parasinda
kafama takiliyo yani o kadar para vercem dusup kaybolsun istemiyorum
Evet charmlar cok pahalı bilekliklere de yeni zam geldi 1500 olmus sanırım benımki ama kalpli bilekliğin şöyle bi ozelliği var kalp klipsi kısmına pandoranın me serisindeki charmlarondan takabiliyprsun onlar diğerlerine göre daha ucuz cunku sadece me serisi içib yapılmıs kucuk ama klıpse takımca cook tatlı duruyor
1500 mu olmus..
1200 hala ama? sitesinde
magazada da öyle degil mdiir
Hangi bileklilten bahsediyorsun
kalp klipsi olan normal
m.pandora.net/.../590719
benım bileklik bu ve magaza fiyatıysa int fiyatı aynı bende magazadan almıstım aynı
bak linkini attim 1200
Evet bu degıl benım bilekliğim aynıdır ozaman
seninki hangisi
Linl paylasamıyorum
1459tl benımki kalpli kalbin içi boş o
bilekligi aldim , su an tam ideal bilegime ama biraz genisleyince cok mu bol olur bilmiyorum. bir kucugu cok kucuk geldi neredeyse kapanmadi
Bilek ölcunden 2cm buyuk almak gerekıyor canım ileride charm almak istersen sallansın sıkmasın diye onerilen de bu zaten evet ileride kullanıma baglı bollasma oluyor sen 1cm buyuk ve ya tam aldıysan bollasma senı etkilemez
muhtelemen biraz kalın charmlarla su anki hali gibi olur gevsediginde diye düşünüyorum
16 cm sıfıra sıfır kapandı. 17 aldım
İyi yapmıssın
çok salar da elimin ustune doğru gevser mi dedim ama kafamdan
bi de ben klipsi acamiyorum , nasil yapicaz
bende moments serisinin kalpli olanini alali bi kac gun oldu bileklik gevsedi ve bilekligi elimde takiliyken dondurdum kalp fazla hareket edip gevsemeye basladi normal mi bunlar
bana yazarsan cevaplarim aylardir kullaniyorum , i s te k attm
Yooook
sg o zaman
Ne o zaman