Alışveriş & Hediyeler Gratis Ürün Alışverişi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merhaba Gratisten Bu ürünleri aldım 466,50 tuttu sizce normal mi? Gratis Ürün Alışverişi? Cevapla Alışveriş Soruları Gratis Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Pahalı bu devirde her şey ama normal tabi ki de 0 0 Yorumla
Merrrryyyy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Bir deodorant 100 tl olmuş aşkım o yuzden normal 0 0 Yorumla
Çileklipastam133 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Normal bence ne bunalr ihtiyacın varsa aldıysan iyi tabi 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şu kadarcık ürün için aslında çok para 0 0 Yorumla
hayallereneoluyor Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Normal hatta baya iyi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Keşke dün gitseydim Bu fiyatın yarısıymış tüm ürünlerde %50 kampanya varmış Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Pahalı bu devirde her şey ama normal tabi ki de
Bir deodorant 100 tl olmuş aşkım o yuzden normal
Normal bence ne bunalr ihtiyacın varsa aldıysan iyi tabi
Şu kadarcık ürün için aslında çok para
Normal hatta baya iyi
Keşke dün gitseydim Bu fiyatın yarısıymış tüm ürünlerde %50 kampanya varmış
Her şey fırlamış. Normal bence
Bayağı ürün almissn