Alışveriş & Hediyeler Bir ürünün marka olmasına mı yoksa kaliteli olmasına mı öncelik verirsin? WorldOfTheMELKOR Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Marka hastalarından uzak durmak kesinlikle, marka olmayan bir ürün de kaliteli olabilir 😀 Bir ürünün marka olmasına mı yoksa kaliteli olmasına mı öncelik verirsin? Cevapla Marka Soruları Ürün Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Kaliteli ve ucuz olması. FP ürünü olmalı 0 1 Yorumla WorldOfTheMELKOR +1 yıl FP önemli bir detay tabi 😀
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kaliteli olmalı benim için ilk sırada. Markası a’ymış z’ymiş hiç umurumda olmaz 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl marka olması kaliteli demektir zaten kimse bana marka olmayan ürünlerin kaliteli olduğundan bahsetmesin öyle bir şey yok 0 1 Yorumla WorldOfTheMELKOR +1 yıl Her ürünün markası var bilinen bilinmeyen markalar demek istedik burada 😀
ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl üründen ürüne değşiyor:)) bazen kalite , bazense marka 🙈 0 1 Yorumla WorldOfTheMELKOR +1 yıl Hem markacı hem kalitecisin yani 😀 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kalite önemli benim için ve kullanıcı yorumları ve fotoğraflı değerlendirmeler bunlar bir ürün hakkında fikir sahibi olmamı sağlar. 0 0 Yorumla
zeriko Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Kaliteli olmasi daha onemli ama marka olmayanlarda Maalesef beklenen kumas kalitesi olsun durus dikis vs olmuyor. Haliyle marka tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 498 cevap paylaştı. Marka takıntım yok. Kalite önemli ama tipi de güzel olsun gönlüne hitap etsin. Sırf kaliteli diye beğenmediğim bir şey almam 0 0 Yorumla
тαмαяιѕк Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 74% +1 yıl Beni kalitesi çekiyor , fiyatı da o orantıda oluyor çoğu zaman :) 0 1 Yorumla WorldOfTheMELKOR +1 yıl Doğru, markası bilinmeyen çok çok kaliteli ürünler olabiliyor her alanda 😀 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kaliteye bakarım nede olsa herkes insan ama biri de adam değil 👍🏻Benzetme yani yanlış anlaşılmasın 0 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kalitesi çok daha önemli benim için ama markaya da az önem vermiyorum galiba 0 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Hangi markaların kaliteli mal yaptığı bilir onlardan alışveriş yapmaya çalışırım 0 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Marka tutkunu değilimLakin markalarında kalitesi var bu gerçek.Örneğin apple 0 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Önce bildiğim markalara bakarım, sonra da kumaş kalitesine… 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Pazar malı olmadığı sürece marka olmayan ürün yok ki. Defacto da marka, Gucci de marka.Lüks marka diyecektin sanırım. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim önceliğim kalite. Yorumla
kbirisii Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Marka takıntısı kadar boş bir şey yok kalitesi kötü olmasın yeter 0 0 Yorumla
Kralinkralicesii Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Marka olması önemli değil ama zara kaliplarina bayılıyorum. Çünkü boyum uzun ve tam oluyor. 0 0 Yorumla
derinkurt06 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl çok yanlış bir düşüncem var fakat marka takıntım var maalesef 0 0 Yorumla
palyacoadam Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Marka olmayınca 10 üründen bir tanesi kaliteli oluyor 0 0 Yorumla
1demetlale Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kaliteli olması kumaşı vs daha önemli 0 1 Yorumla WorldOfTheMELKOR +1 yıl Evet kesinlikle. Hiç bilinmeyen bir markanın çok kaliteli ürünleri olabiliyor. Yorumla
mint__yesili Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Marka ya da işte unlu olmasi 0 24 Yorumla WorldOfTheMELKOR +1 yıl Güzel, bol markalı bir hayat dileyeyim o zaman sana 😂 Yorumla mint__yesili +1 yıl Yoo yo istemem Yorumla WorldOfTheMELKOR +1 yıl Neden ki, bol markalı bir hayatın olur işte 😀 Yorumla mint__yesili +1 yıl Marka ben olsam jdjsjs Yorumla mint__yesili +1 yıl Unlu olurum falan sonra hshsh Yorumla WorldOfTheMELKOR +1 yıl Bak o olabilir, kulağa da hoş geliyor, ayrıca büyük düşünüyorsun, bu güzel. 😀 Yorumla mint__yesili +1 yıl Hm nebileyim hayalim bu değil ama öylesine söyledim iste Yorumla WorldOfTheMELKOR +1 yıl Olsun yine de güzel bence, bir iphonum olsun yeter demedin 😂 Yorumla mint__yesili +1 yıl IPhone u napicam ya Yorumla WorldOfTheMELKOR +1 yıl Marka hastası beyinler için olmazsa olmazlardan kesinlikle 😀 Yorumla mint__yesili +1 yıl Hm hakaret kabul etmem ben😃 Yorumla WorldOfTheMELKOR +1 yıl Ayakkabısı nike telefonu iphone olan birinden kesinlikle uzak dururum, ondan kimseye hayır gelmez 😂😂 Yorumla mint__yesili +1 yıl Ben Nike giyorum 😏 Yorumla mint__yesili +1 yıl Ama orjinal değil sanirim Yorumla WorldOfTheMELKOR +1 yıl İyi bari, orijinal değilmiş en azından 😅 Yorumla mint__yesili +1 yıl Bilmiyorum herhalde değil 40 45 manata orjinal olama Yorumla WorldOfTheMELKOR +1 yıl Orijinal ile yan sanayiinin karışımı gibi bir şey sanırım 😅 Yorumla mint__yesili +1 yıl A class Podarginal oluyor işte öyle bir şey Yani bir tık asagisi Yorumla WorldOfTheMELKOR +1 yıl Orijinal olmayan ancak kalitesi iyi olan bir ürün yani, güzel bence. 😀 Yorumla mint__yesili +1 yıl Aynen ondan evet evet Yorumla WorldOfTheMELKOR +1 yıl Ne güzel o zaman, yani dolaylı yoldan markayı değil kaliteyi tercih etmiş oldun gibi 😅 Yorumla mint__yesili +1 yıl Sevdiğim şeyler var yani sırf sade gorunmeliyim diye birsey yapmam Yorumla WorldOfTheMELKOR +1 yıl Anladım, nasıl istiyorsan öyle olmalısın elbette, neticede herkes kendi hayatını kendi seçimleriyle yaşar 🙂 Yorumla mint__yesili +1 yıl 😌evet 😂😂 Yorumla
yolun_yolcusu88 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İkisine de önem vermiyorum hoşuma gitmesi yeterli 0 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kalite tıpkı insanda aradığım özellik gibi 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 447 cevap paylaştı. Kaliteli olması 0 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kaliteli olması önemli marka takıntım yok 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kaliteli olmasına ve rahatlığına bakarım. 0 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Tabiki kalitesi markası napim iyi olmadıktan sonra 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 330 cevap paylaştı. Kaliteli marka pek umrumda olmuyor aöıkça8 0 1 Yorumla thecutewitch +1 yıl Açıkçası* Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı. kaliteli olmasına 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kaliteli ve ucuz olması. FP ürünü olmalı
FP önemli bir detay tabi 😀
Kaliteli olmalı benim için ilk sırada. Markası a’ymış z’ymiş hiç umurumda olmaz
marka olması kaliteli demektir zaten kimse bana marka olmayan ürünlerin kaliteli olduğundan bahsetmesin öyle bir şey yok
Her ürünün markası var bilinen bilinmeyen markalar demek istedik burada 😀
üründen ürüne değşiyor:)) bazen kalite , bazense marka 🙈
Hem markacı hem kalitecisin yani 😀
Kalite önemli benim için ve kullanıcı yorumları ve fotoğraflı değerlendirmeler bunlar bir ürün hakkında fikir sahibi olmamı sağlar.
Kaliteli olmasi daha onemli ama marka olmayanlarda Maalesef beklenen kumas kalitesi olsun durus dikis vs olmuyor.
Haliyle marka tercih ediyorum.
Marka takıntım yok. Kalite önemli ama tipi de güzel olsun gönlüne hitap etsin. Sırf kaliteli diye beğenmediğim bir şey almam
Beni kalitesi çekiyor , fiyatı da o orantıda oluyor çoğu zaman :)
Doğru, markası bilinmeyen çok çok kaliteli ürünler olabiliyor her alanda 😀
Kaliteye bakarım nede olsa herkes insan ama biri de adam değil 👍🏻
Benzetme yani yanlış anlaşılmasın
Kalitesi çok daha önemli benim için ama markaya da az önem vermiyorum galiba
Hangi markaların kaliteli mal yaptığı bilir onlardan alışveriş yapmaya çalışırım
Marka tutkunu değilim
Lakin markalarında kalitesi var bu gerçek.
Örneğin apple
Önce bildiğim markalara bakarım, sonra da kumaş kalitesine…
Pazar malı olmadığı sürece marka olmayan ürün yok ki. Defacto da marka, Gucci de marka.
Lüks marka diyecektin sanırım.
Benim önceliğim kalite.
Marka takıntısı kadar boş bir şey yok kalitesi kötü olmasın yeter
Marka olması önemli değil ama zara kaliplarina bayılıyorum. Çünkü boyum uzun ve tam oluyor.
çok yanlış bir düşüncem var fakat marka takıntım var maalesef
Marka olmayınca 10 üründen bir tanesi kaliteli oluyor
Kaliteli olması önemli
Kaliteli olması kumaşı vs daha önemli
Evet kesinlikle. Hiç bilinmeyen bir markanın çok kaliteli ürünleri olabiliyor.
Marka ya da işte unlu olmasi
Güzel, bol markalı bir hayat dileyeyim o zaman sana 😂
Yoo yo istemem
Neden ki, bol markalı bir hayatın olur işte 😀
Marka ben olsam jdjsjs
Unlu olurum falan sonra hshsh
Bak o olabilir, kulağa da hoş geliyor, ayrıca büyük düşünüyorsun, bu güzel. 😀
Hm nebileyim hayalim bu değil ama öylesine söyledim iste
Olsun yine de güzel bence, bir iphonum olsun yeter demedin 😂
IPhone u napicam ya
Marka hastası beyinler için olmazsa olmazlardan kesinlikle 😀
Hm hakaret kabul etmem ben😃
Ayakkabısı nike telefonu iphone olan birinden kesinlikle uzak dururum, ondan kimseye hayır gelmez 😂😂
Ben Nike giyorum 😏
Ama orjinal değil sanirim
İyi bari, orijinal değilmiş en azından 😅
Bilmiyorum herhalde değil 40 45 manata orjinal olama
Orijinal ile yan sanayiinin karışımı gibi bir şey sanırım 😅
A class Podarginal oluyor işte öyle bir şey
Yani bir tık asagisi
Orijinal olmayan ancak kalitesi iyi olan bir ürün yani, güzel bence. 😀
Aynen ondan evet evet
Ne güzel o zaman, yani dolaylı yoldan markayı değil kaliteyi tercih etmiş oldun gibi 😅
Sevdiğim şeyler var yani sırf sade gorunmeliyim diye birsey yapmam
Anladım, nasıl istiyorsan öyle olmalısın elbette, neticede herkes kendi hayatını kendi seçimleriyle yaşar 🙂
😌evet 😂😂
Kaliteli olması lazım
İkisine de önem vermiyorum hoşuma gitmesi yeterli
Ürün kaliteli ise marka da kalitelidir.
Güzel olması ve yakışması
Kaliteli olması onemli
Kalite önemli
Kalite tıpkı insanda aradığım özellik gibi
Kaliteli olması önceliğim.
Kaliteli olması
Kaliteli olması önemli marka takıntım yok
Kaliteli olmasına ve rahatlığına bakarım.
Kalite şart
Tabiki kalitesi markası napim iyi olmadıktan sonra
Kaliteli marka pek umrumda olmuyor aöıkça8
Açıkçası*
Kalite tabii ki
Yakışıyor mu o önemli
Kaliteli olmasına
Kaliteli olmalı
Kalite.
Her ikiside bıraz önemli bazen
kaliteli
Kalite önemli