Dogum gunum dundu ve babam 10.000 bulunan bir kredi karti almış sadece annem ise hicbir şey. 10.000 ile ne alınır bu donemde cidden para mı bu? İnsanların babası araba veya iphone 14 pro max alırken cidden çok moralim bozuk.
AI Persona’ya Sor

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Bir şey diyeceğim ama. Sen hiç yetinmeyi bilmiyor musun? Ya da seni çok mu şımarık yetiştirmişler? Alsın 14 pro max de alsın, araba da alsın ama alınmayan bir hediye için ağlanmak nedir? Bir de hiç hediye almamışlar gibi konuşuyorsun. Böyle olma hayatta ufak şeylerden de mutlu olmasını bil.
Teşekkürler.
Ananla babanla yaşıyorsun temel ihtiyaçlarına harcama yapmıyosun 10k da gördüğün beğendiğin şeyleri almaya yeter. Çocuk yaştan beri ekmek parasını kazanmaya çalışan senden küçükler var nankörlük etme.
18 yaşında 10 bini beğenmiyor. Benim en fazla gördüğüm para 1000 lira o da üniversiteyi bitirdiğim zaman. Sonrası bende. Laf edeceğine öp başına koy.
Ne hediyesi bacım ya. Sorsan acaba doğum günümüzü bilirler mi. Bence sen evde kutlaniyor diye sukretmelisin ne güzel işte ailen değer veriyor sana
Ajsjdjd aranan yorum
@mertyhakan maalesef acı gerçekler. Bu arada gerçekten sorsam bilmezler. Keşke iyi ki doğdun deyip sarilsalar o gün ama o bile yok. Hayat çok acimasiz
Evet maalesef. Ama bence o kadar büyütülecek bişey değil ben çok anlamlı bulmuyorum doğum günlerini. Ama özel hissetmek mutlu ediyo tabi ki
@mertyhakan insan gene de bjr hatirlanmak istiyor
Bana saat almışlardı yanılmıyorsam. O zamanlar değeri 800 tl mi neydi işte. Keşke ailem şu soruları okusa, ben o saate çok sevinmiştim mesela
18. Yaş gününde çocuğuna araba ev vs alan adamın taaaaaaaaaamina koysunlar.
Senin sorduğun sorununda
Sana bir sır vereyim.
Eğer kafa Yapıni değiştirmezsen yaşadığın hayatta asla mutlu olamazsın
hiçbişey almadı. kimseden de bişey beklemedim. sen 18 olmuşsun ama kafan 10 hala.
siz ne yaşıyorsunuz cidden kafalar pırıl pırıl valla.
neden?
hayat sosyal medyada gördüğünüz gibi değil, çok uber zengin ve instagram fenomeni vs değilseniz zaten babanın verdiği 10binliralık kart bile büyük bir hediye. sizin derdiniz aile bağı doğum günü vs değil, çevrenize hava atamamak, maddi olarak internette gördüklerinizle sidik yarıştıramadığınız için bu psikolojiye giriyorsunuz. gerçek dünyaya dönün bi, kendiniz olun. başkalarına gösteriş için yaşamayın
bu arada doğum gününü de kutlarım, ne olursa olsun ailenin değerini bil
Teşekkürler
ya kıyamam :D haksızlık etmiş ipho 15 almalydı
herkesin durumu bir değil bizim maddi durumumuz iyi ki yetersiz buldum değil mi?
cok haklısın
18 e girdiğim gün bir organizasyon işi vardı palyaço olarak çalışıyordum doğum günü kutlamadım 18 den sonra çok nadir toplu halde doğum günü kutladık ya 🤔
Kutlamadılar ki, kutlamasınlar da, ben kendimin doğum gününü kutlarım
bizi bisi almadi resitsin artik git basinin caresine bak dedi :D
Yanlış hatırlamıyorsam iPhone 6S Plus almışlardı daha yeni çıkmıştı o zamanlar.
Beklentim olmadı hiçbir zaman
Herseyi kendi başıma hallettim bu zamana kadar
Dur bi beyin fırtınası yapayım herhalde 4. Telefonumu almıştı😂
Ah şu ergenler zaman ilerledikçe geriye gidiyorlar.
doğum günlerine önem vermediğim için bir şey almadılar bir beklentim olmuyor
Yine eline para vermişler evinde doğum günü pastası görmeyen milyonlar varken gadası
Görgüsüzlük başka bir şey değil. Senin yaşındaki kaç kişi bunlara sahip oluyor sanıyorsun? Hiç. Böyle evladım olacağına, hiç olmasın daha iyi.
hoş geldin trol aramıza
trol?
ne biçim insanlarsınız anlamıyorum
Seyehate yollamışlardı
almadılar bir şeu
Hayat işte adil değil
Hiçbir şey sadece oasta 😃😂
haberleri bile olmadı :D
Yaş pasta olması gerekiyor djsj
Hicbirsey ben kendi kendime gitar aldim
ver ilgiyi ver ver ver
Ailem hiçbir zaman doğum günümü kutlamadı