Benim kulaklıktı. 🎧
O kadar araştırmanın sonucunda memnun kaldınız mı?

Benim kulaklıktı. 🎧
O kadar araştırmanın sonucunda memnun kaldınız mı?

Henüz almadım kulaklık bakıyorum..
Ne tür bir şey almayı düşündüğünü söylersen tavsiyede bulunabilirim.
Anker soundcore liberty 3 pro tws
Jabra elite 4 active
Anker soundcore sport X10
Bu üçünden birini tavsiye edebilirim. Kulaklık söz konusu ise paraya kıymalı insan.. 🤠 Bluetooth kulaklıklar biraz pahalı oluyor. Biraz da iyi bir şey alayım dediğinde kaçınılmaz.
Ben olsam anker soundcore liberty 3 pro tws modelini alırdım.
5,2 bluetooth bağlantısı, hibrit aktif gürültü engelleme özelliği, yüksek çözünürlüklü ses ( hi-res), bluetooth ile bağlantıda ldac ses teknolojisini aktif etme durumu tabi bu özelliği telefonunun desteklemesi gerek. ( ldac - sony firmasının ürettiği bir ses teknolojisidir. ) anker markasının bataryaları uzun ömürlü oluyor.
Son olarak sony, sennheiser, jbl gibi kulaklık firmalarına göre önerdiğim kulaklık aynı kalitede ve daha uygun fiyatta..1,000 lira altında bluetooth kulaklıktan yeterli performans bekleme derim.
Mesela bende anker soundcore life Q35 modeli kafa bantlı kulaklık var. Telefonum ldac teknolojisini destekliyor. Bluetooth ile aktif ettiğinde ses kalitesi neredeyse iki kat artıyor. Ses rengi komple değişmekte bu durum hi-res ile birleşince müzik dinleme zevki doruklara çıkıyor.
Bu arada yazdıklarım pahalı geldiyse alternatif olarak bunlara da bakabilirsin. :)
Anker soundcore life dot 3İ
Anker soundcore R100 Tws
Ben kulaklıkta giden paraya acımam. Müzik her şeydir diyenlerdenim. 🤠 Başka yerlerden tutumlu olduğum taraflarda var ama iş kulaklığa gelince akan sular duruyor. 😅
Elektronik bir cihaz
Cevap
0Cevap
Dolmalık kuru sebze ve sumak ekşisi 😅
İlginç 🤠
Mesleğin aşçılık olunca aldıklarında buna göre şekilleniyor 😂
Marifetlisin desene maşallah 👍
Saç maşası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar